Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Διαθέσιμο το iOS 5.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
571 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   BaristerR

BaristerR

iPH newbie

• 92 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:17

Εκανα μα@@@κια που δεν πατισα setup as new στο update για τιν 5.0 απο 4.3.5 jb?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:24

Aν έκανες restore from back up πιθανόν να μετέφερες και σκουπίδια μαζί.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#408   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:30

Καλημέρα
εγώ κράτησα σε ι4 τα shsh της 5 με το iSHSHit απο cydia με αυτό θα μπορώ να γυρίσω πίσω :rolleyes:

#409   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:43

Όχι φίλε μου .

#410   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:44

αρε τι μας κανουν
thanks κωστας

Τελευταία επεξεργασία από: tasos1, 11/11/2011 - 08:45

#411   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:46

Να σαι καλά Τάσο δες και εδώ αν θες τα αποδεικτικά αυτού που σου είπα .;-)

#412   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:47

Αν και διάβασα όλα τα πόστ που έγιναν σε αυτό το thread, απλά να ρωτήσω κάτι και εγώ με την σειρά μου(το οποίο εν μέρη απαντήθηκε). Μπορεί να βρίσκεται λίγες σειρές πιο πάνω, αλλά καθώς τους ότι είμαι νέος χρήστης iPhone(και καλώς ή κακώς είναι το καινούριο 4S), απλά θέλω να επιβεβαιώσω και εγώ, αν κάνοντας αναβάθμιση μέσα από iTunes θα σβηστούν δεδομένα του κινητού και κυρίως επαφές,μηνύματα παιχνίδια και διάφορες άλλες εφαρμογές! Ευχαριστώ.

#413   igouharry

igouharry

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:51

Γιατί δουλεύει συνέχεια το "υπηρεσίες τοποθεσίας"??? (iOS 5.0.1)
Ξέρει κανείς??

#414   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 08:52

Ξέρει κανείς??

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις! Αν και δεν είμαι ακόμα στην καινούρια, αλλά στην 5 μπορούσες να το απενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή!

#415   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 09:01

Αν και διάβασα όλα τα πόστ που έγιναν σε αυτό το thread, απλά να ρωτήσω κάτι και εγώ με την σειρά μου(το οποίο εν μέρη απαντήθηκε). Μπορεί να βρίσκεται λίγες σειρές πιο πάνω, αλλά καθώς τους ότι είμαι νέος χρήστης iPhone(και καλώς ή κακώς είναι το καινούριο 4S), απλά θέλω να επιβεβαιώσω και εγώ, αν κάνοντας αναβάθμιση μέσα από iTunes θα σβηστούν δεδομένα του κινητού και κυρίως επαφές,μηνύματα παιχνίδια και διάφορες άλλες εφαρμογές! Ευχαριστώ.

Τίποτα δεν χάνεις φίλε μου .Αν δεις εδώ σου λέει αναλυτικά πως να σώσεις τι και πως φίλε μου . :)

#416   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/11/2011 - 09:12

Ξέρει κανείς??

Ρυθμίσεις-υπηρεσίες τοποθεσίας -υπηρεσίες συστήματος - απενεργοποιηση ρύθμιση ζώνης ώρας.

#417   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 09:14

Ρυθμίσεις-υπηρεσίες τοποθεσίας -υπηρεσίες συστήματος - απενεργοποιηση ρύθμιση ζώνης ώρας.

Από αυτό μπορεί να απενεργοποιήσει μόνο την ζώνη ώρας όπου αποτελεί μόνο ΜΙΑ λειτουργία του location services. Αν δεν το χρειάζεται καθόλου μπορεί να απενεργοποιήσει ολοκληρωτικά και τις υπηρεσίες τοποθεσίας για να ηρεμήσει και το κεφάλι του!

#418   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 11/11/2011 - 09:22

Διαβάστε αυτό για να μην φρικάρετε μερικοί ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει untethered για 5.0.1

Dev-team, which is working very hard to get an untethered jailbreak for the new operating system, will definitely come out with an untethered jailbreak for iOS 5 and iOS 5.0.1 both.

Dev-team member @pod2g tweeted Wednesday: "I didn't tell 5.0.1 would never be jbken but it will certainly take more time.".

However, the member has also warned users about not updating the devices to iOS 5.0.1 if they plan on jailbreaking. "Note about 5.0.1 : don't update if you plan on jbking : the bug Charlie MILLER found can simplify exploits dramatically and will be closed," he tweeted

Απλά υπομονή παιδιά.

Αναρτημένη εικόνα

#419   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/11/2011 - 09:41

Από αυτό μπορεί να απενεργοποιήσει μόνο την ζώνη ώρας όπου αποτελεί μόνο ΜΙΑ λειτουργία του location services. Αν δεν το χρειάζεται καθόλου μπορεί να απενεργοποιήσει ολοκληρωτικά και τις υπηρεσίες τοποθεσίας για να ηρεμήσει και το κεφάλι του!

Σωστά απλός εγώ του ανέφερα μόνο για την ώρα και να μην απενεργοποιηση της υπηρεσίες τοποθεσίας μιας και ίσως τις χρειάζεται.τωρα εάν θέλει ακόμη καλύτερη μπαταρία τις απενεργοποιει όπως λες και εσύ.
Εγώ παντός από τις 2 Νοεμβρίου που την έβαλα με ανοιχτό wifi +gps έφτασα χρήση κοντά στις 6 ώρες και αναμονή 2 μέρες και 1 ώρα.

#420   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 09:51

Σωστά απλός εγώ του ανέφερα μόνο για την ώρα και να μην απενεργοποιηση της υπηρεσίες τοποθεσίας μιας και ίσως τις χρειάζεται.τωρα εάν θέλει ακόμη καλύτερη μπαταρία τις απενεργοποιει όπως λες και εσύ.
Εγώ παντός από τις 2 Νοεμβρίου που την έβαλα με ανοιχτό wifi +gps έφτασα χρήση κοντά στις 6 ώρες και αναμονή 2 μέρες και 1 ώρα.

Μια χαρά. Εμένα με απλή χρήση έχει φτάσει μέχρι 2.5 ημέρες! Με λίγο 3g, λίγο τηλέφωνο, μηνύματα αλλά όχι και τρελή χρήση! Υπολογίζω να μου φτάσει σε κανα 3ημερο με την νέα έκδοση! Δεν ξέρω βέβαια, θα δω και θα αναφέρω γνώμες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες