Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Διαθέσιμο το iOS 5.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
571 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   geokour9

geokour9

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:11

επειδη ειμαι ασχετος αν βγει το jailbreak για iphone 4s (ειναι θεμα χρονου να βγει ετσι?) θα υποστηριζει ολα τα ios μεχρι το υπαρχων τη στιγμη που γινεται ??η μονο ασ πουμε μια συγκεκριμενη εκδοση πχ 5.0.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:14

επειδη ειμαι ασχετος αν βγει το jailbreak για iphone 4s (ειναι θεμα χρονου να βγει ετσι?) θα υποστηριζει ολα τα ios μεχρι το υπαρχων τη στιγμη που γινεται ??η μονο ασ πουμε μια συγκεκριμενη εκδοση πχ 5.0.2

Θα δουμε, αλλα λογικα θα υποστηριζει την 5 και 5.0.1 (αν και μας συμβουλεψανε να μην αναβαθμισουμε σε 5.0.1 αν θελουμε untethered).

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#513   geokour9

geokour9

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:16

ευχαριστω πολυ,θα περιμενω

#514   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:35

παντως αν συνεχησει ετσι το θέμα φως δε βλέπω!

εαν συνεχίσει η apple να βγάζει τοσο συχνά update , μεσα σε τοσο λιγο καιρο που δεν αφηνει περιθωριο στους χάκερ να φτιάξουν ενα untethered j/b
δεν θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το σε ποια εκδοση να μεινουμε και να περιμένουμε j/b , και τώρα μιας που χαθηκε και το shsh τη κάτσαμε,γιατι
δεν θα μπορουμε να γυρίσουμε πισω στην έκδοση την οποια "υποθετικα" φτιάχτηκε το untethered j/b!, τι να το κάνω?

και μιας που δεν μπορω να πάω σε 5 , για να εχω untethered στο 'αμεσο" μελλον , δεν πάω καθολου και μένω στην 4.3.5! πάντως εαν καποιος εχει
κανει update απο 4.3.Χ σε 5 τις τελευταιες 2-3 ωρες ας το αναφέρει γιατι το "δεν γινεται" το λέω με κάθε επιφίλαξη γιατι το υποθέτω επηδει
ΕΓΩ δεν τα καταφέρα!

**** δεν αναφέρω απαρέτητα οτι δεν γίνεται σιγουρα να πάς πλεον σε ios 5.0.0

#515   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:43

Πιστευω οτι πρεπει να εχει πολυ σοβαρους λογους για να φοβαται καποιος το tethered. Απο εκει και περα, τα συχνα updates δημιουργουν προβλημα γιατι σε βαζουν στο τρυπακι να αναβαθμιζεις και να σεταρεις ξανα και ξανα τη συσκευη που ειναι βαρετο. Ειδικα για τους jbokers.

Παρολο που και εγω θελω να ειμαι σταθερος καπου και να νοιωθω ασφαλης με ενα untethered βλεπω οτι εδω και καιρο μια χαρα κανω τη δουλεια μου μιας και το iphone δεν προκειται ποτε να σου κανει reboot ετσι χωρις λογο, οποτε ειναι καθαρα στο χερι σου το αν θα την πατησεις η οχι. Φυσικα υπαρχει και το semi, οποτε συνοπτικα δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι καθονται και περιμενουν ακομα με την 4αρα το μεγαλο θαυμα του Untethered jb. Απλα χανετε παιδια...

Το 5.0.1 το δοκιμασα σε ενα 4αρι φιλου που ειχε προηγουμενως την 5.0 και θεματα στη μπαταρια. Τωρα φαινονται ολα μια χαρα.

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 11/11/2011 - 23:44

#516   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:44

Πιστευω οτι πρεπει να εχει πολυ σοβαρους λογους για να φοβαται καποιος το tethered. Απο εκει και περα, τα συχνα updates δημιουργουν προβλημα γιατι σε βαζουν στο τρυπακι να αναβαθμιζεις και να σεταρεις ξανα και ξανα τη συσκευη που ειναι βαρετο. Ειδικα για τους jbokers.

Παρολο που και εγω θελω να ειμαι σταθερος καπου και να νοιωθω ασφαλης με ενα untethered βλεπω οτι εδω και καιρο μια χαρα κανω τη δουλεια μου μιας και το iphone δεν προκειται ποτε να σου κανει reboot ετσι χωρις λογο, οποτε ειναι καθαρα στο χερι σου το αν θα την πατησεις η οχι. Φυσικα υπαρχει και το semi, οποτε συνοπτικα δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι καθονται και περιμενουν ακομα με την 4αρα το μεγαλο θαυμα του Untethered jb. Απλα χανετε παιδια...

Σωστος! Και γω το φοβομουν αλλα μια χαρα ειναι!

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#517   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:49

παιδια τετοια μπαταρια δεν εχω ξαναδει σε iphone 4...λοιπον εκλεισα 19 ωρες με ανοιχτο παντα το wifi επαιξα 40 λεπτα ενα παιχνιδι..εστειλα καμια 15αρια μαιλ..εστειλα καμια 40 sms μιλησα καπου στα 10 λεπτα σε τηλεφωνο και λιγο safari..εχω 2.30 ωρες σε χρηση και η μπαταρια μου ειναι στο 71%....πολυ καλα!και να σκεφτειτε επισης πως ημουν σε ενα υπογειο 3 ωρες επειδη ειχα μια δουλεια με κατι πλακακια και δεν ειχε μιλαμε καθολου σημα και προσπαθουσε ποση ωρα να πιασει εστω μια μπαρα..δεν το εβαλα καν σε λειτουργια αεροπλανου!!ευγε..με εσωσε η 5.01!!

#518   periss

periss

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:periss88

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:50

μπορει να εχει γινει παρομοια ερωτηση, αλλα με λιγη καλη θεληση ας μου απαντησει καποιος... κανοντασ αναβαθμηση απο το κινητο και οχι απο το itunes εχω κατι λιγοτερο η ειναι κανονικα ολοκληρωμενη η εκδοση?

#519   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:51

μπορει να εχει γινει παρομοια ερωτηση, αλλα με λιγη καλη θεληση ας μου απαντησει καποιος... κανοντασ αναβαθμηση απο το κινητο και οχι απο το itunes εχω κατι λιγοτερο η ειναι κανονικα ολοκληρωμενη η εκδοση?

Το ιδιο ακριβως ειναι

Whatsapp doc?

#520   periss

periss

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:53

ευχαριστω! α και κατι ακομα, πρεπει να κανω backup η κραταει τα αρχεια κανονικα?

#521   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:56

ευχαριστω! α και κατι ακομα, πρεπει να κανω backup η κραταει τα αρχεια κανονικα?

Δεν χανεις τπτ απο αρχεια

#522   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/11/2011 - 23:56

αν εχεις jailbreak συσκευη μη κανεις update γιατι θα κολλησει. Θελει restore. Αν η συσκευη σου δεν ειναι jailbreak γινεται update κανονικα ειτε απο το κινητο, ειτε απο το itunes. Το ιδιο ειναι

#523   periss

periss

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 00:07

οχι ειμαι κατα του jailbreak οταν ειναι tethered...απλα στην 5,0 η μπαταρια ειναι για κλαματα! οποτε παω στην 5,0,1 και περιμενω untethered λιγο υπομονη παραπανω θα κανω!!!

#524   georgebest2

georgebest2

iPH Contributor

• 1.143 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 00:09

οχι ειμαι κατα του jailbreak οταν ειναι tethered...απλα στην 5,0 η μπαταρια ειναι για κλαματα! οποτε παω στην 5,0,1 και περιμενω untethered λιγο υπομονη παραπανω θα κανω!!!

Τι ακριβως εννοεις οτι ειναι για κλαματα..
Μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως του κανει ???

#525   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 00:10

Δεν θα βγει μαλλον untethered για 5.0.1. Αποτι ειπανε στο τουιττερ, αν θελουμε untethered να μην αναβαθμισουμε απο την 5.0

Και αμαν πια βρε παιδια με τα κλαματα για τη μπαταρια. Nai σε κσποιους εχει θεμα παραπανω απο αλλους αλλα δε μπορω να ακουω οραγματα του στυλ μου κραταει μονο μια μερα η δυο μερες κλπ κλπ. ΠΡΙΖΑ. Ευχαριστηθειτε το το καημενο το τηλεφωνο.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 12/11/2011 - 00:12

Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;