Jailbreak iOS 5.0.1 With Redsnow 0.9.9b8
Δημοσίευση 01/12/2011 - 16:47
Ad
Δημοσίευση 01/12/2011 - 16:56
Για διαβάστε λίγο και αυτο και πείτε μου τη γνώμη σας. Ξεκίνησα να κανω jailbreak το 3GS ενός φίλου. Ξεκίνησα κανονικά τη διαδικασία κάναμε update στην 5.0.1 κατεβασαμε το τελευταιο redsnow for windows και φτάσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το σημείο όπου το εικονίδιο του Cydia φαίνεται άσπρο και πρέπει να κάνουμε just boot. Κάνοντας λοιπόν just boot εξαφανίστηκε ΟΛΑ τα εικονίδιο του dock, ΟΛΑ τα εικονίδιο που έχουν να κάνουν με βοηθήματα της apple όπως ( μηνύματα, calculator, google maps) και παραμεινανε μόνο οι υπομνησεις, το κιοσκι και οτι άλλες εφαρμογές είχε κρατήσει. Αναγκαστικά το κάναμε restore προκειμενου να το επαναφέρουμε στην αρχική κατάσταση. Ο χρόνος πέρασε και δε κάναμε άλλη προσπάθεια, αλλα έχει κανεις απάντηση γιατι έγινε αυτο και πως ΔΕ θα ξαναγίνει ?
Πιστευω πως ειναι τυχαίο γεγονος. Να ξαναπροσπαθήσετε
Δημοσίευση 01/12/2011 - 17:09
Για διαβάστε λίγο και αυτο και πείτε μου τη γνώμη σας. Ξεκίνησα να κανω jailbreak το 3GS ενός φίλου. Ξεκίνησα κανονικά τη διαδικασία κάναμε update στην 5.0.1 κατεβασαμε το τελευταιο redsnow for windows και φτάσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το σημείο όπου το εικονίδιο του Cydia φαίνεται άσπρο και πρέπει να κάνουμε just boot. Κάνοντας λοιπόν just boot εξαφανίστηκε ΟΛΑ τα εικονίδιο του dock, ΟΛΑ τα εικονίδιο που έχουν να κάνουν με βοηθήματα της apple όπως ( μηνύματα, calculator, google maps) και παραμεινανε μόνο οι υπομνησεις, το κιοσκι και οτι άλλες εφαρμογές είχε κρατήσει. Αναγκαστικά το κάναμε restore προκειμενου να το επαναφέρουμε στην αρχική κατάσταση. Ο χρόνος πέρασε και δε κάναμε άλλη προσπάθεια, αλλα έχει κανεις απάντηση γιατι έγινε αυτο και πως ΔΕ θα ξαναγίνει ?
Ξαναδοκίμασε. Κάτι δεν έκατσε καλα.
Set Up As New κάνατε?
Δημοσίευση 01/12/2011 - 18:30
Δημοσίευση 01/12/2011 - 19:34
Δημοσίευση 01/12/2011 - 19:35
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 01/12/2011 - 19:59
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΧΑ ΕΝΑ ipod touch 4g ΣΤΑ 8gb UNΤΕTHERED jailbroke ΜΕ redsnow στο IOS 4.3.3 .ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 32ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΝ 4.3.5 .ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ UNTETHERED JAILBREAK.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ 5.0.1 ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ITUNES ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ERROR 3194. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!
έαν το είχες κάνει j/b κανε τα ακολουθα βηματα!
βάλτο σε DFU mode ,
κατέβασε το ipsw (*αν δεν το εχεις ηδη)
κανε restore απο itunes με το ipsw που κατέβασες μέσω (shift πατημένο + click)
και θα σου κάνει το update κανονικοτατα
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Δημοσίευση 01/12/2011 - 20:06
μιας που ολα βέναν καλως , έκανα το j/b ανετα , και ενω μετα τη διαδικασια ειχα κανε και restart το cydia δεν ανοιγε!
(για καποιο μυστιριο λογο) δε λεω , κατι κάνω λαθος , ξανακατέβασα το redsnow απο δω εναν οδηγο του φορουμ ( δεν βρισκω το λινκ atm)
και μιας που πήγα να κάνω just boot ενω ειχα επιλέξει το ipsw τα καταραμένα windows μου βγάζουν οτι το " redsnow stopped working"
υπέθεσα το θεμα θα ειναι η ipsw και την ξανακατέβασα απο εδω αλλα πάλι τα ιδια!
να σημειώσω οτι και οταν κατάφερνα να το ανοιξω (πριν βγάλει τα stopped working κτλπ) δεν άνοιγε το τηλέφωνο με τον ανανα αλλα με το νορμαλ μηλο της apple!
πειτε καμια συμβουλη για το τι πατάτα εκανα γιατι πραγματικά αρχίζει και ταράζεται η ψυχική μου ηριεμία!
Δημοσίευση 01/12/2011 - 20:11
πως θα μπορεσω να το κανω?:/Μη γραφεις καταρχας με κεφαλαια..
Πρέπει να αλλαξεις τα Host σου.
Δημοσίευση 01/12/2011 - 20:14
δεν μου ανοιγει η σελιδα που ηταν το topic:/Γιατί ποστάρεις παντού..?Ένα topic αρκεί πιστεύω.
Δημοσίευση 03/12/2011 - 01:51
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες