Τελευταία επεξεργασία από: Derizio, 22/11/2011 - 07:35
iOS 5.0.2 την επόμενη βδομάδα, iOS 5.1 με σημαντικές βελτιώσεις στο Siri (;)
Δημοσίευση 22/11/2011 - 07:33
Ad
Δημοσίευση 22/11/2011 - 10:45
Δημοσίευση 22/11/2011 - 10:50
Μετα απο μια βδομαδα καλων κυκλων φορτισεων..κλειστο το location services(παντα το ειχα)..κλειστες οι μετοχες..και κλεινοντας και απο το location services-system services-off to setting time zone.. εχω δει τρομερη βελτιωση!!!
Λενε οτι κ κλειστο να εχεις το location services πρεπει να κλεισεις το setting time zone γιατι εχει καποιο bug και ειναι ενεργοποιημενο και απορροφαει αρκετη μπαταρια.
Δημοσίευση 22/11/2011 - 11:13
Ίσως τελικά να υπάρχει και κάποια διάφορα στην μπαταρία με την 5.0.1 αλλα όχι τρομερή. όπως πάντα προσχωμεν την νέα αναβάθμιση.
Όσο για τον φίλο ποιο πάνω που τα έχει όλα κλειστά δεν νομίζω να είναι αυτο λύση στο πρόβλημα.
Δημοσίευση 22/11/2011 - 12:26
το φορτισα ενα βραδυ (γυρω στις 23.00 το αποσυνδεσα απο την πριζα στον τοιχο) στο 100% και μεσα σε 3 ωρες ΠΕΡΙΠΟΥ επεσε στο 99%.
Ειναι ασυλληπτο το γεγονος οτι μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, η μπαταρια κατερευσε εστω και 1 μοναδα. Χωρις κλήσεις χωρίς τιποτα, ουτε μυνηματα τιποτα.
Και στις 06.10 το πρωι που σηκωθηκα για δουλεια, το ποσοστο της μπαταριας ηταν στο 96% αν θυμαμαι καλά. Δεν μπορω να γνωριζω τι παιζει με την IOS 5.0.1 αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει που με την IOS 5.0.0 αδειαζε η μπαταρια με παραδειγμα 100χλμ/5 ωρες τωρα η μπαταρια κατρακυλαει με παραδειγμα στα 60χλμ/5 ωρες αν μπορω να το θεσω και ετσι, και παλι χωρις να κανω τιποτα, κλησεις-μυνηματα-παιχνιδια-παιξιμο με τις εφαρμογες κλπ.
Τωρα ζητημα να μου κραταει με την μπαταρια με 100% φορτιση, απο Δευτερα πρωι εως Πεμπτη απογευμα, καν Παρασκευη Μεσημερι. Βεβαια χωρις τιποτα ενεργειες μου, μονο σαν γλαστρα στο δωματιο μου.
Τωρα τι θα γινει με την IOS 5.0.2 οταν βγει καποια στιγμη θα δειξει. Ευελπιστω οτι θα μειωθει και αλλο η ταχυτητα της κατρακυλας της μπαταρίας...
Βεβαια ΟΚ και οι ανθρωποι στην Apple κανουν οτι μπορουν, μην ειμαστε και αχαριστοι, και δεν τους δικαζω με το ετσι θελω εαν πρωτα δεν παρουσιασουν ηλεκτρομηχανολογικα στοιχεια (τι εφταιγε, γιατι εφταιγε η κατρακυλα κλπ)
Δημοσίευση 22/11/2011 - 12:36
Δηλαδή τι θέλεις,να φορτίζεις κάθε Δευτέρα ??Παιδια δεν ξερω τι λετε, εγω εχω το IPHONE 4S απο Αγγλια (με Ελληνικο μενου-πληκτρολογιο) μεσω του Αγγλικου Ebay που το χτυπησα, και με την IOS 5.0.1 τωρα,
το φορτισα ενα βραδυ (γυρω στις 23.00 το αποσυνδεσα απο την πριζα στον τοιχο) στο 100% και μεσα σε 3 ωρες ΠΕΡΙΠΟΥ επεσε στο 99%.
Ειναι ασυλληπτο το γεγονος οτι μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, η μπαταρια κατερευσε εστω και 1 μοναδα. Χωρις κλήσεις χωρίς τιποτα, ουτε μυνηματα τιποτα.
Και στις 06.10 το πρωι που σηκωθηκα για δουλεια, το ποσοστο της μπαταριας ηταν στο 96% αν θυμαμαι καλά. Δεν μπορω να γνωριζω τι παιζει με την IOS 5.0.1 αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει που με την IOS 5.0.0 αδειαζε η μπαταρια με παραδειγμα 100χλμ/5 ωρες τωρα η μπαταρια κατρακυλαει με παραδειγμα στα 60χλμ/5 ωρες αν μπορω να το θεσω και ετσι, και παλι χωρις να κανω τιποτα, κλησεις-μυνηματα-παιχνιδια-παιξιμο με τις εφαρμογες κλπ.
Τωρα ζητημα να μου κραταει με την μπαταρια με 100% φορτιση, απο Δευτερα πρωι εως Πεμπτη απογευμα, καν Παρασκευη Μεσημερι. Βεβαια χωρις τιποτα ενεργειες μου, μονο σαν γλαστρα στο δωματιο μου.
Τωρα τι θα γινει με την IOS 5.0.2 οταν βγει καποια στιγμη θα δειξει. Ευελπιστω οτι θα μειωθει και αλλο η ταχυτητα της κατρακυλας της μπαταρίας...
Βεβαια ΟΚ και οι ανθρωποι στην Apple κανουν οτι μπορουν, μην ειμαστε και αχαριστοι, και δεν τους δικαζω με το ετσι θελω εαν πρωτα δεν παρουσιασουν ηλεκτρομηχανολογικα στοιχεια (τι εφταιγε, γιατι εφταιγε η κατρακυλα κλπ)
Μια χαρά είναι απο Δευτέρα - Πέμπτη απόγευμα.
Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο με το θέμα μπαταρία και να χαρείς τι συσκευή σου,χωρίς να τη χρησιμοποιείς σαν γλάστρα!
Άφησε τα όλα ανοιχτά και φόρτιζε κάθε 2 μέρες..
Όταν μετά απο 3-4 χρόνια βγεί off η μπαταρία την αντικαθιστάς με άλλη αν θέλεις,υπάρχουν λύσεις!
Δημοσίευση 22/11/2011 - 14:11
Που το ξερεις?H 5.1 θα είναι το πιο ολοκληρωμενο iOS.
Εκει θα δουμε και Untethered.
Δημοσίευση 23/11/2011 - 22:49
Δημοσίευση 23/11/2011 - 22:50
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:05
Γιατι δηλαδη καταναλωνει σαν εφαρμογη ανοιχτη?Πως?Ναι..;-)
Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:09
Αν το κλείσεις θα δεις βελτίωση στην μπαταρία σου.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 27/11/2011 - 06:30
3ώρες με τα χίλια ζόρια έβγαζε σε χρήση...
Ενώ τώρα με το iPhone 4S ειμαι στα 79% με 2 ώρες χρήση... Και WiFi, αλλά το GPS κλειστό.
Δεν σας λέω ψέμματα, θα βγάλω Screenshot πριν τελειώσει να το ανεβάσω εδώ. Προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει η ταχύτητα και η αυτονομία του... Το έχω 40-45 ώρες μόλις και η μία φόρτιση είναι που του έκανα όταν το πήρα και τελείωσε. Το έχω ζορίσει αρκετά παρόλα αυτά δεν έχει θέμα.
Μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα ρε παιδιά...? Το 4άρι κρατάει τόσο πολύ και το θεωρείτε πρόβλημα..?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες