Ο Α5 , το 3g που μένει μόνιμα ανοιχτό. Ελπίζω να σε κάλυψα. Και είμαι κάτοχος 4s to οποίο κρατάει λιγότερο από το 4 που πούλησα.Για πες μας, τι αλλο φταιει?
iOS 5.0.2 την επόμενη βδομάδα, iOS 5.1 με σημαντικές βελτιώσεις στο Siri (;)
Δημοσίευση 17/11/2011 - 00:45
Ad
Δημοσίευση 17/11/2011 - 00:46
Φίλε μου, εγώ βλέπω ότι τελευταία η apple δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ενδιαφέρον.
Περιμέναμε ένα νέο, καινοτόμο λειτουργικό και μας έδωσε το ios 5 με notification center κλεμένο από το android και κάποια ακόμα πραγματάκια κλεμένα από το cydia. Ακόμα και το siri (που υποτίθεται ότι είναι η μεγάλη καινοτομία) υπάρχει εδώ και χρόνια σε άλλα λειτουργικά.
Περιμέναμε το νέο iphone και μας έδωσε το ίδιο μοντέλο που είχε δώσει πριν από ενάμιση χρόνο, με βελτιωμένο επεξεργαστή και κάμερα.
Κρίμα γιατί αυτή η εταιρία μας είχε καλομάθει (ή κακομάθει αν προτιμάς) και πλέον μας απογοητεύει...
Μα το ιδιο λέμε. Δες πόσα προβληματα υπάρχουν με το 4S.
Για το iOS 5 δε στο συζητάω.. Όταν βγηκε ήταν ακομα Beta.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/11/2011 - 00:47
Δημοσίευση 17/11/2011 - 00:54
Μα το ιδιο λέμε. Δες πόσα προβληματα υπάρχουν με το 4S.
Για το iOS 5 δε στο συζητάω.. Όταν βγηκε ήταν ακομα Beta.
Μα δεν το είπα σαν αντίλογο. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες.
Είχε ενάμιση χρόνο για να ετοιμάσει το νέο iphone και το νέο ios και όλοι βλέπουμε τι κατάφερε !!
Πραγματικά απορώ που ακόμα πουλάει σαν τρελλή...
Δημοσίευση 17/11/2011 - 00:59
Δημοσίευση 17/11/2011 - 00:59
Φίλε μου έχεις σπασμένο iPhone 4s γιατί το semi λέει ότι δεν είναι?εγω με 4S και 5.0 ειμαι απο προχθες το βραδυ εως σημερα το μεσημερι μια χαρα απο μπαταρια... και μαλλον θα περιμενω εδω το untethered και μετα αναβαθμιση .. αλλα και ενα tethered δεν θα με χαλαγε καθολου ... ειδικα με tο semi untethered ειμαι μια χαρα ....
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:00
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:02
Μα δεν το είπα σαν αντίλογο. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες.
Είχε ενάμιση χρόνο για να ετοιμάσει το νέο iphone και το νέο ios και όλοι βλέπουμε τι κατάφερε !!
Πραγματικά απορώ που ακόμα πουλάει σαν τρελλή...
Και θα συνεχίσει να πουλάει.. Έχει γινει μοδα πλέον. Και η κουτση Μαρια έχει iPhone.
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:03
Ο Α5 , το 3g που μένει μόνιμα ανοιχτό. Ελπίζω να σε κάλυψα. Και είμαι κάτοχος 4s to οποίο κρατάει λιγότερο από το 4 που πούλησα.
Φιλε Αυγουστη μάλλον δεν γνωρίζεις οτι ένας γρήγορος επεξεργαστής έχει το πλεονέκτημα του race to sleep, τη δυνατότητα δηλαδή να πραγματοποιήσει πιο γρήγορα μια διεργασία και να μπει μετά σε sleep μειώνοντας την ενέργεια που απαιτεί συγκρινόμενος με έναν πιο αργό επεξεργαστή που θα χρειαστεί να λειτουργήσει περισσότερη ώρα για να πραγματοποιήσει την ίδια εργασία. *CarpeNoctum
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:05
στα αληθεια περιμενες νεο σχεδιασμο?Φίλε μου, εγώ βλέπω ότι τελευταία η apple δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ενδιαφέρον.Περιμέναμε ένα νέο, καινοτόμο λειτουργικό και μας έδωσε το ios 5 με notification center κλεμένο από το android και κάποια ακόμα πραγματάκια κλεμένα από το cydia. Ακόμα και το siri (που υποτίθεται ότι είναι η μεγάλη καινοτομία) υπάρχει εδώ και χρόνια σε άλλα λειτουργικά.Περιμέναμε το νέο iphone και μας έδωσε το ίδιο μοντέλο που είχε δώσει πριν από ενάμιση χρόνο, με βελτιωμένο επεξεργαστή και κάμερα.Κρίμα γιατί αυτή η εταιρία μας είχε καλομάθει (ή κακομάθει αν προτιμάς) και πλέον μας απογοητεύει...
και τοσες θηκες stand docks κτλ τι θα τα κανανε?
θα τα κραταγανε για το 8ρι που ισως το αγορασει κανεις?
μια χαρα ειναι το κινητακι σαν συσκευη..
σαν ios συμφωνω μαζι σου πολη φασαρια για το τιποτα
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:09
Φιλε Αυγουστη μάλλον δεν γνωρίζεις οτι ένας γρήγορος επεξεργαστής έχει το πλεονέκτημα του race to sleep, τη δυνατότητα δηλαδή να πραγματοποιήσει πιο γρήγορα μια διεργασία και να μπει μετά σε sleep μειώνοντας την ενέργεια που απαιτεί συγκρινόμενος με έναν πιο αργό επεξεργαστή που θα χρειαστεί να λειτουργήσει περισσότερη ώρα για να πραγματοποιήσει την ίδια εργασία. *CarpeNoctum
Παιδια οταν αυξανονται οι πυρηνες και τα mhz (το δευτερο δεν μας αφορα για Iphone ακομα) αυξανεται το TDP οποτε ρουφιεται και η μπαταρια. Και ο επεξεργαστης του απλου 4αριου ριχνει mhz οταν δεν απαιτειται υψηλος φορτος (δε μιλαω για sleep mode) To 4s θα εχει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μειωμενη αυτονομια καθως εχει την ιδια μπαταρια με το 4αρι.
Με τη λογικη σου (που αποδεδειγμενα δε στεκει) αν το Iphone ειχε dual core στα 3ghz θα κραταγε 5 μερες αυτονομια με χρηση
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:10
καλο!!!!χαχαχαχαχ με τεντωσες στο γελιο 5 μερες αυτονομια χααχχαχχαχαχαΠαιδια οταν αυξανονται οι πυρηνες και τα mhz (το δευτερο δεν μας αφορα για Iphone ακομα) αυξανεται το TDP οποτε ρουφιεται και η μπαταρια. Και ο επεξεργαστης του απλου 4αριου ριχνει mhz οταν δεν απαιτειται υψηλος φορτος (δε μιλαω για sleep mode) To 4s θα εχει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μειωμενη αυτονομια καθως εχει την ιδια μπαταρια με το 4αρι.
Με τη λογικη σου (που αποδεδειγμενα δε στεκει) αν το Iphone ειχε dual core στα 3ghz θα κραταγε 5 μερες αυτονομια με χρηση
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:12
καλο!!!!χαχαχαχαχ με τεντωσες στο γελιο 5 μερες αυτονομια χααχχαχχαχαχα
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:14
Αν εχεις χρονο διαβασε την αναλυση του Anandtech σε αυτο το θεμαΠαιδια οταν αυξανονται οι πυρηνες και τα mhz (το δευτερο δεν μας αφορα για Iphone ακομα) αυξανεται το TDP οποτε ρουφιεται και η μπαταρια. Και ο επεξεργαστης του απλου 4αριου ριχνει mhz οταν δεν απαιτειται υψηλος φορτος (δε μιλαω για sleep mode) To 4s θα εχει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μειωμενη αυτονομια καθως εχει την ιδια μπαταρια με το 4αρι.
http://www.anandtech...-att-verizon/15
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 17/11/2011 - 01:16
Παιδια οταν αυξανονται οι πυρηνες και τα mhz (το δευτερο δεν μας αφορα για Iphone ακομα) αυξανεται το TDP οποτε ρουφιεται και η μπαταρια. Και ο επεξεργαστης του απλου 4αριου ριχνει mhz οταν δεν απαιτειται υψηλος φορτος (δε μιλαω για sleep mode) To 4s θα εχει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μειωμενη αυτονομια καθως εχει την ιδια μπαταρια με το 4αρι. Με τη λογικη σου (που αποδεδειγμενα δε στεκει) αν το Iphone ειχε dual core στα 3ghz θα κραταγε 5 μερες αυτονομια με χρηση
οχι απαραιτητα
να ενα παραδειγμα
τι μπορει να καει η τεχνολογια
αν δεν ηταν αυτο το φορουμ θα νομιζα οτι μιλαγες για x86 αρχιτεκτονικη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες