Μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις - εκφορτίσεις μπορώ να πω ότι έχει γίνει αισθητή βελτίωση και πλέον αγγίζω και τις 2 μέρες (7 -9 ώρες χρήσης και οι υπόλοιπες αναμονή).. μπορεί να στρώσει κι άλλο.. για να δούμε..
marilina εσένα πώς πάει? Κάτι που θα δοκίμαζες να βάλεις στο off στις ρυθμίσεις ώρας το δοκίμασες?
Έχω διαβάσει πολλά πάντως και στο forum της apple.. πολλοί λένε να κλείσουμε και τη λειτουργία ενεργοποίησης του siri όταν σηκώνουμε το iphone στο αφτί γιατί έτσι λένε ότι δεν δουλεύει ο αισθητήρας... άλλοι λένε για τις μετοχές.. ίσως είναι συνδιασμός όλων... ποιος ξέρει.. Για να δούμε τι θα δούμε με τη νέα βδομάδα και το update που αναμένουμε από την apple.
Καλημέρα!
Καλά πάει εμένα, με χρηση χτες απο τις 9 το πρωί στο 100% και χρησιμοποίηση ολη μέρα βαριά (φωτό, ανοιχτές εφαρμογές επίτηδες κλπ κλπ) πήγε το βράδυ κατα τις 12 στο 10 τοις εκατό.
Περίπου όπως το 4άρι μου. Είμαι στην 5.0 δεν έχω αναβαθμίσει στην 5.0.1. Γενικά καλύτερα μου φαίνεται μετά απο τις πρώτες 2 φορτίσεις. Ειδικά απο την καμία φόρτιση στην πρώτη φόρτιση αισθητή διαφορά.
Έκλεισα και το system services automatic time zone κάτι που είπαμε προχτές, και μου φαίνεται πάει καλύτερα.
Απο κει και πέρα, το κουλό είναι οτι στα Γενικά - χρήση δείχνει κάτι τρελλά χαμηλά νούμερα που δεν υφίστανται.
Ας πούμε τωρα είμαι στο 81 τοις εκατό και λεει με χρήση ONE HOUR something minutes και με αναμονή TEN HOURS SOMETHING.
Δεν γίνεται με τίποτα αυτό, κυρίως η αναμονή. Αν δεν το χρησιμοποιούσα, χαλαρά θα καθόταν σχεδόν εκει που είναι. οχι 10 ωρες.