Μπαταρια iphone4 s
Δημοσίευση 22/11/2011 - 20:57
Ad
Δημοσίευση 22/11/2011 - 20:58
Δημοσίευση 22/11/2011 - 21:28
τα locations περιπου τις μισες ωρες.
κλειστο αυτο για την ωρα.
περιπου 15 λεπτα ομιλια.
χρηση του 3g(αντι wifi) περιπου για 30 λεπτα.
η υπολοιπη χρηση ειναι χαζεμα με την καμερα και γενικα στην συσκευη.
ειμαι ευχαριστημενος,εχω την ios5.
με αυτα τα ποσοστα δεν ξερω τι αλλο να ζητουσα απο ενα smartphone,αυτη ειναι η δευτερη φορτιση απο το σαββατο!
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 22/11/2011 - 21:41
φιλε μ η αυτονομια του 4 στην 4.2.1 και 4.3.3 ειναι απιστευτη!!αν βρεισ αλλο smartphone να πετυχαινει τετοιους χρονουσ εγω θα γινω inter!!!
Εγραψες ....
Ακομα γελαω ...
Δημοσίευση 22/11/2011 - 22:48
Δημοσίευση 22/11/2011 - 22:49
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!Παιδάκια το πήρα... Εδώ και 1 ώρα + έχω τα πάντα ανοιχτά την οθόνη,raise to speak siri,location services bluetooth, το άλλο το αυτόματο,δεν το αφήνω να κλειδώσει,το πειράζω όλη την ώρα και είναι ακόμα 48%! Πέφτει 1% ανά 5 λεπτο μην πω παραπάνω. Έχω κάνει και 6-7 εφαρμογές download απτόητο Πόση ώρα περίπου θα κάνει απ το 5% να πάει φουλ με Usb? Μην ξαγρυπνάω μέχρι τις 5 για να φορτίσει στο pc αν είναι γιατί δε θέλω να διακόψω τη φόρτιση...
Θα κανει πολυ ωρα, εγω το βαλα πρωτη φορτιση με το λαπτοπ εκανε κανα 3ωρο νομιζω
Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)
και πριν ρωτήσετε κάτι, κάντε κι ενα
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 22/11/2011 - 22:50
Δημοσίευση 22/11/2011 - 22:54
Ευχαριστώ! Ελπίζω να πέσει σχετικά γρήγορα αλλιώς το βλέπω με φορτιστή... :/ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
Θα κανει πολυ ωρα, εγω το βαλα πρωτη φορτιση με το λαπτοπ εκανε κανα 3ωρο νομιζω
Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)
Δημοσίευση 22/11/2011 - 22:54
Ευχαριστώ! Ελπίζω να πέσει σχετικά γρήγορα αλλιώς το βλέπω με φορτιστή... :/
Μη λες βλακειες, αστο, κι αν πεσει αυριο τι εγινε δηλαδη? μην τρελαινεσαι. φορτιστης, φορτιστης. Δε θα παθει τιποτα σιγα.
Στην τελικη, αστο σπιτι να φορτισει.
Και μενα επεσε το πρωι, οχι το απογευμα που το πηρα και το σκισα στη χρηση. Και το φορτισα το πρωι.
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 22/11/2011 - 22:56
Δημοσίευση 22/11/2011 - 23:00
Δε θα γυρίσω καθόλου σπίτι απο το πρωί και το λυπάμαι το κακόμοιρο μόνο του,μέχρι τις 3 που είμαι ξύπνια θα πέσει σίγουρα,απλά δε θα είναι η φόρτιση απο usb,μικρό το κακοΜη λες βλακειες, αστο, κι αν πεσει αυριο τι εγινε δηλαδη? μην τρελαινεσαι. φορτιστης, φορτιστης. Δε θα παθει τιποτα σιγα.
Στην τελικη, αστο σπιτι να φορτισει.
Και μενα επεσε το πρωι, οχι το απογευμα που το πηρα και το σκισα στη χρηση. Και το φορτισα το πρωι.
Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:23
https://discussions....809236#16809236
Dear all,
I'm an Italian engineer and iOS developer, who recently bought the brand new iPhone 4S .
As most of you who have bought such device , I'm experiencing poor battery performances , even after the latest 5.0.1 iOS update from Apple.
Therefore I wanted to try to understand what was the real cause of such bad performances and - moreover - why does it seems that only certain iPhone 4S are affected from such battery inefficiency behaviour.
By looking at the Internet, most of the hints lead to the conclusion that a particular mix of Apps - or even just one App ( you may find many pointing at Facebook or Fousquare Apps as culprits for the bad battery performances) may cause this huge power drain.
The only way to match such apparently contrasting reports from users all over the world with the fact that at least one certain cause shall explain the power drainage exeperiencied by us all was - in my mind - to find a solution in what the Apps could do to make things go wrong.
By using the Apple Instruments tool from Apple Developer suite (shipped with XCode) , I found this interesting thing :
it seems that the very cause of battery drainage is a bug in the video card driver , which could be triggered by applications making use of certain iOS APIs.
I found this by looking at the energy consumption graphs extracted from my iPhone 4S and comparing them with other information taken from the device.
It seems that - even in sleep state - and when nothing should use the GPU, there is recorded video card activity. But the most interesting thing is that it seems the device does not recognizes this activity as a power draining activity, therefore my theory is that iOS can't trigger power saving algorithms to shut down the video card since it can't detect the fact it is consuming battery power.
I will attach here a screenshot taken from Apple Instruments tool which shows a 17% video card activity while energy usage is recorded as to be zero, and even when the Display Brightness is exactly zero, there's still video card activity ( near 1%) , but still no energy consumption is recorded by the iPhone.
I'm writing all this here hoping that Apple will examinate my theory and - if confirmed - will soon release a fix for this annoying issue.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 24/11/2011 - 02:23
Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:34
Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:39
Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:46
Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:50
Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:51
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες