Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μπαταρια iphone4 s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
154 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:41

Καταφανώς αστιεύεσαι....

καθολου εγω προσωπικα δεν ζηλεψα τιποτα απο το ios5 και απο οτι βλεπω η μπαταρια σας φευγει νερο οποτε?!!

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 19/11/2011 - 12:42

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:44

Δε θα σχολιάσω. Ο καθένας όπως τη βρίσκει.

#18   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:45

Δε θα σχολιάσω. Ο καθένας όπως τη βρίσκει.

παντα!

#19   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:46

Λοπόν, μίλησα με το φίλο στο illinois...

Μου είπε λοιπόν πως σε 4άρι πήγε απόμ4.3.3 σε 5.0.1. Η μπαταρία γ€&&&&ε! Μετανιωσεωτην ώρα κ τη στιγμή που αναβάθμισε. Είναι ΚΑΙ θέμα software.

Απλώς το θέμα έχει θεριέψει από τους 4άρηδες που το μειώνουν για να νιώθουν οκ...

4s πιάνω κάθε μέρα. Σήμα τέλειο, οθόνη όντως ελαφρώς θερμή-καλύτερα για μένα-, μπαταρία κρατά 6 ώρες με ανοιχτό,3G και wifi με συνεχές πασπάτημα.

Πιστεύω όλα είναι θέμαβupdate για τη μπαταρία.

Σίγουρα το μειώνουν πολλοί που έχουν το 4, αλλά είναι και απλό το θέμα, αναβαθμισμένο hardware και ίδια μπαταρία. Σίγουρα βελτιώνεται με software updates αλλά πάντα θα είναι κακή η αυτονομία του. Προσωπικά η αυτονομία του 4 μου φαίνεται εντελώς οριακή, είναι ο βασικότερος λόγος που δεν σκέφτομαι το 4S.

#20   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:48

Σίγουρα το μειώνουν πολλοί που έχουν το 4, αλλά είναι και απλό το θέμα, αναβαθμισμένο hardware και ίδια μπαταρία. Σίγουρα βελτιώνεται με software updates αλλά πάντα θα είναι κακή η αυτονομία του. Προσωπικά η αυτονομία του 4 μου φαίνεται εντελώς οριακή, είναι ο βασικότερος λόγος που δεν σκέφτομαι το 4S.

φιλε μ η αυτονομια του 4 στην 4.2.1 και 4.3.3 ειναι απιστευτη!!αν βρεισ αλλο smartphone να πετυχαινει τετοιους χρονουσ εγω θα γινω inter!!!

#21   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:51

φιλε μ η αυτονομια του 4 στην 4.2.1 και 4.3.3 ειναι απιστευτη!!αν βρεισ αλλο smartphone να πετυχαινει τετοιους χρονουσ εγω θα γινω inter!!!

Σε οποιοδήποτε iPhone, οποιοδήποτε iOS και αν έχει, αν το χρησιμοποιήσω όσο θέλω, το βράδυ θέλει πρίζα. Αυτό εννοώ οριακό. Το αν με την 5 θα έχει 20% πριν το βάλω και πάω για ύπνο, και με την 4.3.3 θα έχει 30% δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

#22   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 12:56

Σε οποιοδήποτε iPhone, οποιοδήποτε iOS και αν έχει, αν το χρησιμοποιήσω όσο θέλω, το βράδυ θέλει πρίζα. Αυτό εννοώ οριακό. Το αν με την 5 θα έχει 20% πριν το βάλω και πάω για ύπνο, και με την 4.3.3 θα έχει 30% δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

ετσι ακριβως ειναι
για να φυγει καποιος το πρωι απο το σπιτι πρεπει να εχει πανω απο 60-65% μπαταρια

#23   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 13:04

Καταλάβατε πώς με το 5.0.1 καταστρέφεται και του 4αριού; Άρα....;

Τα πράγματα θα φτιάξουν...

#24   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 13:07

Καταλάβατε πώς με το 5.0.1 καταστρέφεται και του 4αριού; Άρα....;

Τα πράγματα θα φτιάξουν...

nai kala..ta pragmata den ginetai na ftiaxoun...

#25   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 13:08

Καταστρέφεται δε θα το έλεγα. Αν είναι θυσιάσω 5% μπαταρία την ημέρα για να μην έχω για ειδοποιήσεις τα εμετικά pop-ups μέχρι το iOS 4 μια χαρά μου φαίνεται. Άσε που δεν έχω δει ουδεμία διαφορά.
Τέλος πάντων θα φτιάξουν, αλλά πραγματικά ό,τι και αν γίνει, κάθε βράδυ θα φορτίζουμε. Αν θα το βάζουμε με 20% ή με 30%, ίδια γεύση ξαναλέω. Θέλω πάνω από 60% της μπαταρίας για να μου βγάλει την μέρα.

Τελευταία επεξεργασία από: ifrit, 19/11/2011 - 13:09

#26   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

εγώ πάλι το έχω κάπου 20 μέρες.

1) με το σήμα δεν είχα ποτέ προβλημα. υπήρχαν φορές που έδειχνε ότι δεν έχει καμία γραμμή αλλά αν το καλούσες έπιανε (ομοίως κ αν καλούσες εσύ από αυτό)
2) μπαταρία τα ίδια σχεδόν με το 3gs που είχα. το βασικό είναι να απενεργοποιήσεις κάποια features που δεν σου χρειάζονται κ καταναλώνουν πολύ παραπάνω

#27   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Ποιός μπορεί να μου πει με βεβαιότητα και αποδείξεις πως το πρόβλημα το έχει το 4s και όχι το iOS 5 με το οποίο όλα είναι εφοδιασμένα;

Σήμερα θα τεστάρω....

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 19/11/2011 - 13:11

#28   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/11/2011 - 13:11

Εγώ που είχα ένα 4αρι στην 4.3.3 και πήγα σε 4s είδα μεγαλούτσικη διαφορά πάντως στην μπαταρία. Όσο για το σήμα.... το περίμενα καλύτερο. Δεν είδα καμμία διαφορά απο το 4αρι και ίσως λίγο χειρότερο το 4s. Σε σημεία που είχα σήμα με το 4 τωρα δεν εχω τοσο δυνατο.
Επίσης στο 4s παρατήρησα οτι κάνει και το αξίς. Εκείπου έχει φουλ σήμα ξαφνικά εξαφανίζεται και μετα απο λιγο επανέρχεται. Δε φευγει το όνομα του φορέα, μόνο οι γραμμες.

#29   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.817 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 13:11

Λοιπον εχουμε και λεμε...αυτο με το οτι το κινητο χανει το σημα για λιγο και το ξαναβρισκει η σε καποιους αλλους το χανει και το ξαναβρισκει μονο με reboot υπαρχουν οι εξης θεωριες που εχουν επιβεβαιωθει απο ξενες εταιριες κινητης τηλεφωνιας.

1)Οσοι εχουν παρατηρησει το προβλημα και χρησιμοποιουν PIN για να ανοιξουν το κινητο ας δοκιμασουν να το βγαλουν εντελως.
2)Στις Ρυθμισεις του τηλ αλλαξτε απο το Αυτοματο στο Manual να βρισκει το δικτυο.
3)Σε πολλους κατοχους αρχισε το προβλημα με το που πηγαν σε 5.0.1.Σε αυτη τη περιπτωση προτεινουν καποιοι restore με DFU και μετα shift key και restore και επιλογη του firm που εχουμε κατεβασει στον υπολογιστη.
4)Καποιες ευρωπαικες εταιριες κινητης λενε οτι φταιει η microsim και οτι απαιτουνται "τελευταιας κοπης" (παραγωγη μετα απο Μαρτη).

Τελος ας ελπισουμε να λυθουν συντομα τα οποια προβληματα.Στην 5 που ειμαι ακομα δεν μου εχει κανει τιποτα ακομα.Σε φιλο μου παλι στην 5 το εκανε,δηλ χανει το σημα αλλα εδω και 4 μερες δεν το εχει παρατηρησει παλι και το αποδιδει στο reset των ρυθμισεων δικτυου που εκανε.Αυτα και υπομονη.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 19/11/2011 - 13:16

#30   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 13:12

Ποιός μπορεί να μου πει με βεβαιότητα και αποδείξεις πως το πρόβλημα το έχει το 4s και όχι το iOS 5 με το οποίο όλα είναι εφοδιασμένα;

Σήμερα θα τεστάρω....

ο Α5.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;