Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μπαταρια iphone4 s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
154 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/11/2011 - 13:30

Εξαρτάται εγώ τόσο είμαι με όλα ανοικτά ακόμα και τα bluetooth.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 26/11/2011 - 13:36

Απο χθες το βραδυ ειναι η φωτο:

Αναρτημένη εικόνα

Απο 21/11:

Αναρτημένη εικόνα

#108   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/11/2011 - 13:37

Εξαρτάται εγώ τόσο είμαι με όλα ανοικτά ακόμα και τα bluetooth.

ααα οχι εχω κλειστα δεδομενα κτλ... θα τα ανοιξω και θα δω αν εχει διαφορα...

#109   dinos5559

dinos5559

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2011 - 15:28

γραφω ουτε για να την πω σε κανεναν ουτε για να παρεξηγηθω απο κανεναν....
εδω κ μερες διαβαζω μονο αρνητικα σχολια για το 4s κ ειχα απογοητευτει κ ετσι καθυστερησα να προβω στην αγορα του...χθες λοιπον ειπα θα παρω το ρισκο κ θα παω να το παρω....εδωσα το 4 32 που ειχα κ πηρα 4s 16...
απο χθες που το πηρα το βασανιζω οσο μπορω....ψαχνω να βρω μερος που θα χασω το σημα αλλα δεν τα καταφερνω....προσπαθησα να αδειασω την μπαταρια του για να κανω την πρωτη φορτιση....η μπαταρια οταν το ξεσφραγισα ηταν στο 95% κ μου πηρε περιπου μιση μερα συνεχομενων προσπαθειων να την αδειασω....
οκ σε μερικα παιχνιδια με απαιτησεις σοβαρες οπου ο επεξεργαστης του κανει ΕΜΦΑΝΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ σε σχεση με του 4, η μπαταρια κατεβαινει αρκετα γρηγορα...σε ολα τα υπολοιπα η μπαταρια μου κατεβαινει ακριβως οπως κατεβαινε κ στο 4αρι μου με τα παντα ανοιχτα 3g,wifi,δεδομενα κλπ...
και αναρωτιεμαι εδω λοιπον τι απο τα δυο συμβαινει???
εγω ειμαι τοοοοοσο τυχερος που επεσα στο μοναδικο υπερτουμπανο 4s την ελληνικης αγορας ή οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια???Αναρωτιεμαι οοοολα αυτα τα αρνητικα σχολια για αυτο το τηλεφωνο, γραφονται απο ατομα που προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι δε θα αλλαξουν τηλεφωνο ή απο ατομα που το επιασαν στα χερια τους κ μεχρι να το αποκτησουν προσπαθουν να ετσι απλα να το θαψουν για λογους εγωισμου....
Πραγματικα δε γραφω με υφος ειρωνειας, απλα απορω,γιατι τοση δυσφημηση για την εξελιξη της τεχνολογιας???
Και το 4ρι οταν βγηκε ακουσα τα απιστευτα αρνητικα...πηγα το πηρα κ δεν αντιμετοπισα για ενα χρονο που το ειχα στην κατοχη μου το παραμικρο...
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μολις βγει το 5 παλι τα ιδια θα ειπωθουν...
το μονο που δεν ακουσα ηταν για την τιμη του...που ηταν ειναι κ θα ειναι υπερβολικα υψηλη για τις εποχες αυτες και αυτο μεχρι στιγμης ειναι το αρνητικο που βρισκω...
Συγγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος και συγγνωμη αν καταλαθος εθιξα προλαλησαντες...
εντελως φιλικα Ντινος...

#110   dorikin

dorikin

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2011 - 16:35

Οχι φιλε μου απλα δεν εισαι υπερβολικος οπως μερικοι,χωρις παρεξηγηση ο καθενας εχει την αποψη του,και καταλαβαινεις τι εχεις στα χερια σου!Ειναι σαν να θελεις ενα πολυ δυνατο αυτοκινητο και να μην καιει κιολας!γινεται;δεν νομιζω...

#111   djgoli

djgoli

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2011 - 16:51

ο καθενας μιλαει για τον εαυτο του..εγω δεν εσπευσα να αμφισβητησω τον MarkKnopfler που καθεται τοσες ωρες μεσα στο φορουμ βοηθωντας οπως μπορει και πανω απο ολα με αξιοπρεπεια.

Ενταξει φιλε μου φιλικα μιλαω δεν εθειξα κανεναν απλα μια διευκρινιση εκανα.. Δεν υπαρχει λογος να το κανεις θεμα..

#112   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:00

Aρχίζει και φτιάχνει όλο και ποιο πολύ το 4S μου σε μπαταρία.
Όπως βλέπεται όλα ανοικτά και 3 μέρες χωρίς να το φορτίσω και 5 ώρες χρήση δεν το λες και άσχημα. :)

Συνημμένο αρχείο  IMG_0064.PNG   107,85KB   8 λήψεις

#113   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:08

Aρχίζει και φτιάχνει όλο και ποιο πολύ το 4S μου σε μπαταρία.
Όπως βλέπεται όλα ανοικτά και 3 μέρες χωρίς να το φορτίσω και 5 ώρες χρήση δεν το λες και άσχημα. :)

Συνημμένο αρχείο  IMG_0064.PNG   107,85KB   8 λήψεις

Εμενα με τιποτα παντως να μου βγαλει νουμερα, δεν τα καταφερνω. Η μπαταρια καλα παει, αλλα τα νουμερα δε βγαινουν.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το καινούριο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (www.ikoutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#114   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:10

Εμενα με τιποτα παντως να μου βγαλει νουμερα, δεν τα καταφερνω. Η μπαταρια καλα παει, αλλα τα νουμερα δε βγαινουν.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το καινούριο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (www.ikoutsoulame.gr)

Γιατί του κάνεις respring και hard reset..? :P

#115   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:21

Γιατί του κάνεις respring και hard reset..? :P

πως θα κανω respring στο 4s? :o

Whatsapp doc?

#116   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:21

Ρε παιδια εμένα η μπαταρία μιλάμε κυριολεκτικά λιώνει οταν παίζω games ,σερφαρω κτλπ.Οταν τα έχω όλα κλειστά και μιλάω μόνο η αυτονομία είναι για 2 μέρες το πολύ στην καλύτερη περίπτωση.Ωστοσο κατέβασα την εφαρμογή Βattery Doctor pro(κάνω συντήρηση) αλλα δεν είδα και σπουδαία πράγματα ..Γνωρίζει κανείς καμιά καλή εφαρμογή??

#117   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 28/11/2011 - 09:47

Μετα απο 1 φορτιση αυτα ειναι τα πρωτα μου νουμερα

#118   Aleman

Aleman

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2011 - 10:24

Εγώ παιδιά είχα πρόβλημα και με την 5.0.1 έως και πριν μια week. Eντόπισα όμως ότι το πρόβλημα ήταν στο msn της microsoft. Αν είχα σε αναμονή 5 ώρες το τηλέφωνο και τις 5 ώρες ήταν σε χρήση. Το έκανα uninstall και πλέον έχω :

Συνημμένα αρχεία

#119   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2011 - 10:49

Εγω θα πω το κλισε για αλλη μια φορα, αμα βγαζετε τη μερα κομπλε ειστε. Μην περιμενετε με update να σωθουμε. Το 4s εχει την ιδια μπαταρια με το 4αρι αλλα πιο ενεργοβορο hardware. Απλα πραγματα ειναι

#120   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/11/2011 - 11:14

καλημερα και καλη εβδομαδα,εμενα ειναι 93% η μπαταρια και εχει ΧΡΗΣΗ 53 λεπτα και αναμονη 2ωρες,14 λεπτα.... :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες