Να σας πω και με εμένα λίγο τι συμβαίνει να μου πείτε τι μπορώ να κάνω. Πήγα στην Vodafone και έχουμε επιδότηση για 1 Χρόνο σε μένα (Unlimited 45) και για την Μητέρα μου (Οικογενειακό 20 αν δεν κάνω λάθος) μας έδιναν 85 ευρώ. Τους λέω θέλω το iPhone 5 32GB και την πρώτη φορά που πήγα μου είπε ένας εκεί ανεβαίνει στα 181 ευρώ. Λέω οκ θα το κοιτάξουμε και θα σας πούμε. Πάμε μετά από 3 μέρες συναντάμε έναν άλλο κύριο στο ίδιο μαγαζί και το ξανακοιτάμε για το οριστικοποιήσουμε και μας λέει μαζί με το 32άρι έχετε επιδότηση 115 ευρώ. Και λέμε μα το παλικάρι αυτό μας είχε πει ότι ήταν 181 ευρώ κ.τ.λ κ.τ.λ, έρχεται το παλικάρι και μας λέει ίσως σας είχα πει για 18μηνο μπλα μπλα και τους λέω όχι σου είχαμε πει για 12μηνο τέσπα μην τα πολυλογώ μας είπε θα κάνει επανεξέταση της επιδότησης και θα με πάρει σε 3 μέρες. Έχουν περάσει 6 μέρες και δεν με έχει πάρει ακόμα. Εντωμεταξύ πήγαμε στην Cosmote να δούμε τις μας προσφέρει και αν θυμάμαι καλά μας πρόσφερε επιδότηση για να πάρουμε το 32άρι στα 140 ευρώ. Έφυγα και από εκεί χωρίς να κάνουμε φορητότητα και τώρα περιμένω να με πάρει ο άλλος από την Vodafone. Η ερώτηση μου είναι: Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να έχω παραπάνω επιδότηση από την Vodafone γιατί το κινητό το θέλω όσο να ναι και τα λεφτά είναι πολλά. Ξέρω ότι η επιδότηση ίσως είναι λίγη αλλά δεν δίνουν ρε παιδιά τώρα τίποτα και από ότι μου είπε το παλικάρι στην Vodafone του χρόνου θα κόψουν τις επιδοτήσεις τελείως.
Σίγουροι τρόποι δεν υπάρχουν πουθενά. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
Ένα ποσό περίπου 300 ευρώ μαζί με την υπερεπιδότηση του Iphone θα ήταν κάτι ποιο λογικό να σου πρόσφεραν.
Η κοσμοτέ θα σου δώσει επιδότηση μόνο για unlimited 45 μιας και από ότι ξέρω δεν επιδοτεί το οικονομικό 20 οπότε
δεν νομίζω να σε συμφέρει.
Εάν είσαι αποφασισμένος για επιδότηση συσκευής να μιλάς μαζί τους πάντα για 18 ή 24 μηνών συμβόλαια.
Είσαι χρόνια πελάτης τους; Συμπλήρωσε και ένα μειλ (εκφράζοντας τα παράπονα σου) μέσω της φόρμας στην σελίδα τους
και θα σε πάρουν τηλέφωνο από τα κεντρικά. Θα επικοινωνήσουν μαζί σου την επόμενη μέρα. Μην απαιτήσεις ποσά επιδοτήσεων
που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα . Εσύ ξέρεις τι πληρώνεις κάθε μήνα , εσύ ξέρεις το ιστορικό σου σαν συνδρομητής
στην εταιρεία οπότε να είναι λογικά αυτά που θα ζητήσεις. Μπορεί να βγει κάτι θετικό.
Δοκίμασε και την φορητότητα σαν λύση εάν δεις ότι δεν σε ικανοποιεί το ποσό. Πλέον πάντως από 1-2 περιπτώσεις που είδα προωθούν
τις εκπτώσεις στο πάγιο και όχι τις επιδοτήσεις συσκευών.
Θέλεις ντε και καλά το 32; Έχει μια διαφορά περίπου 115 ευρώ σε σχέση με το 16. Είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου φτάσει;
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σε λίγο καιρό οι επιδοτήσεις θα είναι παρελθόν.