Παιδια ολες οι εταιρειες κανουν ενα απλο τεχνασμα για να διπλοπληρωσεις την συσκευη που και καλα θα σου δωσουν ως επιδοτηση.Καντε μια ερευνα τιμων.Ποσο δηλαδη κανει το ταδε τηλεφωνο στην Βοντα και αλλες εταιρειες κιν.τηλεφωνιας και ποσο κανει εξω(σε Σκρουτζομαγαζα,Expansys κλπ).
Θα δειτε οτι στα smartphones εχουν 150-250 ευρω τις τιμες πανω.
Πας εκει για επιδοτηση( εγινε προσφατα πριν 2 μηνες απο την αδερφη μου με 3 γραμμες που πληρωνει 10-150 ευρω τον μηνα).
Της λενε εχεις επιδοτηση 450 ευρω.Ωραια μεχρι εδω.
Ποιο τηλεφωνο θελεις να παρεις? Το ταδε.
Το εχουμε 699 ευρω.Αν αφερεσεις την επιδοτηση ειναι 249 ακομη.Μας δινεις τα 249 και συνεχιζεις σαν ζωον να πληρωνεις τους λογαριασμους 100-150 ευρω τον μηνα.
Ελα ομως που το τηλεφωνο στην αγορα κοστιζει 400-430 ευρω.
Αρα τι σου κανει? Στο υπερκοστολογει,βγαζει απο την διαφορα κι εσυ πληρωνεις καθε μηνα αυτα που πληρωνες.Να μην αναφερθω στο θεμα της υπερκοστολογισης του χρονου ομιλιας.Αυτα που κανω εγω με καρτα με 30 ευρω τα κανει η αδερφη μου με 150 ευρω.
Αλλωστε δεν υπαρχει λογος να κανω αναλυση για το ποσο συμφερει η καρτα.Ολος ο κοσμος καρτοκινητη εχει και ολες οι προσφορες για την καρτοκινητη γινονται.
Σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν οι ταχα επιδοτησεις.Σου βγαινει διπλο το τηλεφωνο που σου δινουν.
Πας αγοραζεις το τηλεφωνο που θελεις τα σκας και το κανεις καρτα.Εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Με 11 ευρω 380 λεπτα σε ολους και 120 MB νομιζω(ισως πιο πολλα).Κ ι αμα δεν θελεις να ξεμεινεις εχε μια καρτουλα 10ευρη πανω σου.
καλα ναι γνωστο κ χιλιοειπωμενο...αυτα ειναι για το ποπολο ρε, εγω εχω 2 χρονιαα ελευθερο συμβολαιου γιατι δεν αξιζει...