Θα σου πω προσωπική εμπειρία που είχα στην οικογένεια μου! Ολοι στην οικογενεια μου και στο σοι τησ γυναικασ του αδερφου μου εχουν cosmote, εκτοσ απο τον αδερφο μου και τη γυναικα του.Δεκέμβρη μήνα έληγε το οικογενειακο συμβόλαιο (unlimited 45 και unlimited 100)το 100 οπωσ ειναι ευκολα αντιληπτό ηταν τησ γυναικασ του)που είxε ο αδερφος μου στη Vodafone,πελάτης της οποίας είναι τα τελευταία δέκα χρόνια, και τους παίρνει τηλέφωνο και ζητά να του μειώσουν το παγιο( ο λογαριασμός κάθε μήνα ήταν στα 180 με 200€). Η απάντηση τους ήταν ξέρετε, δεν βγαίνουμε, είμαστε στα όρια, μπορούμε να σας μεγαλώσουμε την επιδότηση απο 120 σε 160€ συνολικά για τα δυο νούμερα μαζί! Νευριασμενος για την αντιμετώπιση, με παίρνει τηλ και του λέω πάμε cosmote! Είχα κάνει δυο υπολογισμούς με βάση τους λογαριασμούς και τις κλήσεις που έκαναν και έτσι πήγαμε cosmote! Έκανε τα δυο νούμερα φορητοτητα στα απεριόριστα 45 και 55, πήρε ένα iPhone 4 και ένα 3GS δωρεάν, και πληρώνει με την έκπτωση του οικογενειακού πακέτου σκαριά 95 ευρω το μήνα σε σχέση με τις 200αριες που έδινε στη Vodafone!!!!! Μόλις έκανε την αίτηση φορητοτητας την άλλη μέρα τον πήραν τηλ απο τη Vodafone να ρωτήσουν γιατί ένας καλός και πιστός πελάτης σαν τον αδερφό μου ήθελε να φύγει απο την εταιρία τους, και ότι λόγω της εμπιστοσύνης που τόσο χρόνια έδειχνε στη Vodafone του έκαναν για ένα χρόνο 65% έκπτωση στα πάγια! Και τους απάντησε με πολυ ωραίο τροπο, τι άλλαξε κύριε και με αγαπήσατε έτσι παράφορα ενώ μέχρι χτες μου λέγατε ότι δεν βγαινεται;;; Αφού λοιπόν δεν θέλατε να μου κάνετε μια μείωση και να συνεχίζεται να παίρνετε 130-140ευρω το μήνα που δεν είναι καθόλου λίγα, λυπάμαι αλλα δεν σας δίνω πλέον ούτε αυτά!!!!!!
Καλή σας μέρα!!!
Ωραίος ο αδερφός .... ! Εγώ να σ πω δν έχω πρόβλημα με Vodafone...είμαι απολυτα ικανοποιημένος τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι πελάτης....τώρα το αν θα παραμείνω θα εξαρτηθεί απο αυτους......