Θέλουν πίεση για να αυξήσουν την επιδότηση,γιατί δεν το κυνηγάνε πολλοί και γλυτώνουν φράγκα.
Σήμερα πήρα τηλ την Cosmote να ρωτήσω για επιδότηση(έχει βγει από Αύγουστο).Με 4 νούμερα λοιπόν οικογενειακό πακέτο περίπου 120 το μήνα σύνολο και μου λένε ναι έχετε επιδότηση 150Ε!!!!!
Τους λέω αστειεύεστε έτσι;Να μιλήσω μου λέει με προϊστάμενο. Μιλάει με τον προϊστάμενο και με παίρνει σε 10 λεπτά και μου λέει έχετε 200Ε και δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο.
Ωραία τους λέω κι εγώ αφού δεν γίνεται κάτι καλύτερο θα κάνω φορητότητα στη Vodafone να δω πόσα μου δίνουν. Μου λέει γιατί δεν είστε ευχαριστημένος; Με κοροϊδεύετε με τις επιδοτήσεις,κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα.
Καλά μου λέει θα δούμε τι θα κάνουμε τότε...Με πήραν πριν 10λεπτά και μου είπε 650 ευρώ επιδότηση..Φανταστείτε να έκανα και κανονική αίτηση φορητότητας...
Δεν έχει σημασία που είναι κοσμοτέ,τα ίδια κάνουν κι οι 2.Καρτέλ.
Έτσι έκανα και εγώ πέρυσι και από περίπου 200 Ευρώ που μου έδιναν επιδότηση τους πήρα δύο iPhone 4S..;-)
Θέλουν πίεση αλλά εκμεταλεύονται ότι πολλοί δεν το κάνουν και γλυτώνουν πολλά χρήματα.