Λοιπόν παιδιά θέλω λίγη βοήθεια επειδή είμαι λίγο άσχετη, ως καινούργια στην παρέα.. διάβασα όλα τα παραπάνω σχετικά με το τι να κάνεις για να "φουσκώσεις" την επιδότησή σου και ομολογώ ότι ήταν κατατοπιστικότατα!
Ωστόσο, θα ήθελα λίγο να με βοηθήσετε ως προς το πόσα περίπου πρέπει να ζητήσω ανάλογα με το πρόγραμμά μου.. τους τελευταίους 12μήνες μόνο έχω συμβόλαιο (UL35) ωστόσο τους πρώτους 2-3 μήνες έκανα σταθερά κάτι 100άρια λογαριασμούς και τελικά έχω σταθεροποιηθεί στα 50-60/μήνα..δηλαδή όχι και τόσο χαμηλά. Κυρίως ενδιαφέρομαι να τσεπώσω 4s γιατί 1) δεν είχα μέχρι στιγμής iphone και νομίζω ήρθε η ώρα να πάρω
και 2) είμαι γκόμενα οπότε δε νομίζω να μου κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά το 4s με το 5, πέρα από το προφανές στοιχείο, αυτό της μεγαλύτερης οθόνης.
Έχω τα εξής θέματα:
1) Το συμβόλαιό μου λήγει αύριο με το καλό, οπότε από αύριο θα μπορώ να δω στο my account την πενιχρή προσφερόμενη επιδότηση και να δράσω αναλόγως;
2) Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω να βγει το 5 για να τσεπώσω ακόμη φθηνότερα το 4s? Αν δεν έχει και μεγάλη διαφορά να το κάνω τώρα, γιατί είμαι λίγο "άντρα θέλω τώρα τονε θέλω"
3) Με βάση τους λογαριασμούς και το συμβόλαιό μου, πόση επιδότηση μπορώ να ζητήσω, με το επιχείρημα ότι η cosmo μου είπε τόσα κλπ?
Sorry για το μακροσκελές μήνυμα, και ευχαριστώ προκαταβολικά !!