Τωρα δεν θα μπορω να κοιμηθω το βραδυΦίλε μου εννοόύσα την δικιά σου φωτό... Αυτό νομίζω ότι παρα είναι. Αλλά πιστευω μόνο η live συγκριση θα είναι πραγματιική...
yellowgate ? ( πρωην κιτρινο αντι για ασπρο)
Δημοσίευση 14/12/2011 - 23:48
Ad
Δημοσίευση 15/12/2011 - 00:03
για πες ποιες φωτο είδες ?να ξερουμε δηλαδη οχι τιποτα αλλο..........
Ειδα καο γω μια που φαινοταν υπερβολικα κιτρινη. Οι υπολοιπες ομως ηταν οκ, νομιζω ο κοσμος υπερβαλλει γενικα.
Σταλμενο από τον προ-προπάππου του 4s (iPhone 2G)
Δημοσίευση 15/12/2011 - 00:28
Πες μας και εσυ Μαριλινα ,ποια σου φαινότανε πιο κίτρινη?για να ξερουμε δηλαδη οχι τιποτα αλλό..Ειδα καο γω μια που φαινοταν υπερβολικα κιτρινη. Οι υπολοιπες ομως ηταν οκ, νομιζω ο κοσμος υπερβαλλει γενικα.
Σταλμενο από τον προ-προπάππου του 4s (iPhone 2G)
Δημοσίευση 15/12/2011 - 00:55
δε θυμαμαι, καποια που ειχε ποσταρει ενα παιδι που τρελλαθηκα που την ειδα,και επισης και αυτη του thelonagoraso ή καπως ετσι το nickname του. Κι αυτουνου ητανε λες και ειχε πιασει πυρετο του Αμαζονίου.Πες μας και εσυ Μαριλινα ,ποια σου φαινότανε πιο κίτρινη?για να ξερουμε δηλαδη οχι τιποτα αλλό..
Δημοσίευση 15/12/2011 - 18:09
κοιτώντας το απο αριστερά πρασινίζει
Το παρατήρησε κάποιος?
Μίλησα τηλεφωνικα με media markt
και είδα πως είναι δυνατή κάποια αλλαγή εντός 14 ημερών
με νεα συσκευη
ισχύει το ότι μερικά serial είναι χωρίς πρόβλημα?
καμια ιδέα? βοήθεια?
είτε για την επιλογή νέου, είτε για την δυνατότητα αλλαγής στο συγκεκριμένο μαγαζί?
Δημοσίευση 15/12/2011 - 18:12
απο το πολυ καιρο στο κουτι μαλλον επιασε μουχλαΔεν είναι μονο η κιτρινίλα, είναι και χαλια η γωνια θέασης
κοιτώντας το απο αριστερά πρασινίζει
Το παρατήρησε κάποιος?
Μίλησα τηλεφωνικα με media markt
και είδα πως είναι δυνατή κάποια αλλαγή εντός 14 ημερών
με νεα συσκευη
ισχύει το ότι μερικά serial είναι χωρίς πρόβλημα?
καμια ιδέα? βοήθεια?
είτε για την επιλογή νέου, είτε για την δυνατότητα αλλαγής στο συγκεκριμένο μαγαζί?
Δημοσίευση 15/12/2011 - 18:16
Δημοσίευση 16/12/2011 - 19:34
λετε?
Δημοσίευση 16/12/2011 - 19:45
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 16/12/2011 - 19:46
Ναι και αν ειναι 4 γίνεται 4s, αν είναι 3g --> 3gs,κοκ..
τι εννοεις φιλε?
Δημοσίευση 16/12/2011 - 19:46
Ναι και αν ειναι 4 γίνεται 4s, αν είναι 3g --> 3gs,κοκ..
τι εννοεις φιλε?
Sorry για το διπλο αλλα κολησε το ιντερνετ μου
Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 16/12/2011 - 19:47
Δημοσίευση 20/12/2011 - 01:06
βασικά με αυτα που βλέπω φοβάμαι να ανεβάσω photo με το 4ς μην βγει κινέζοσ ,αν και το συγκρινα με το ipad2 και το 4ς ήταν μπλε ενω το ipad κιτρινο.Είναι αντικειμενικο το αποτέλεσμα η πρεπει να το συγκρινω και με αλλες συσκεύες?
και μενα προς το κιτρινο δηλαδη θερμο τεινει και δε με χαλαει ισα ισα παντα μ αρεσαν τα ζεστα κ οχι τα ψυχρα..αυτο περι κινεζου που λετε τι εννοειται??και οντως εφοσον δε φαινεται περιεργη η οθονη παρα μονο αν βαλεις διπλα διπλα με ενα αλλο πιο ψυχρο το καταλαβαινεις αρα δε συντρεχει λόγος ανησυχιας ε παιδιανα ηρεμησω?
Δημοσίευση 20/12/2011 - 01:15
Στην αρχή και εγω είχα ανησυχία μην είναι κιτρινο(κυρίως για τις υπερβολές που γράφανε εδώ ) κτλπ...Εφόσον η οθόνη σου είναι πιο θερμή και δεν σε επηρεάζει(που ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα) είσαι μια χαρά.Τα υπόλοιπα που λένε περι κινέζου είναι υπερβολές (δηλ επειδή η οθόνη ειναι κίτρινη ,το κινητο είναι κινέζος για πλάκα το είπανε ...).Λόγος ανησυχίας ,κατα την γνώμη μου,δεν συντρέχει .και μενα προς το κιτρινο δηλαδη θερμο τεινει και δε με χαλαει ισα ισα παντα μ αρεσαν τα ζεστα κ οχι τα ψυχρα..αυτο περι κινεζου που λετε τι εννοειται??και οντως εφοσον δε φαινεται περιεργη η οθονη παρα μονο αν βαλεις διπλα διπλα με ενα αλλο πιο ψυχρο το καταλαβαινεις αρα δε συντρεχει λόγος ανησυχιας ε παιδιανα ηρεμησω?
Δημοσίευση 20/12/2011 - 01:52
Στην αρχή και εγω είχα ανησυχία μην είναι κιτρινο(κυρίως για τις υπερβολές που γράφανε εδώ ) κτλπ...Εφόσον η οθόνη σου είναι πιο θερμή και δεν σε επηρεάζει(που ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα) είσαι μια χαρά.Τα υπόλοιπα που λένε περι κινέζου είναι υπερβολές (δηλ επειδή η οθόνη ειναι κίτρινη ,το κινητο είναι κινέζος για πλάκα το είπανε ...).Λόγος ανησυχίας ,κατα την γνώμη μου,δεν συντρέχει .
Ναι μαλλον..πχ τωρα που ειμαι στο πισι μου(ενα vaio τεσπα )καμια σχεση δηλαδη με apple και το βαλα για πλακα διπλα διπλα μου φαινεται κιτρινη η οθονη του λαπτοπ κ ασπρο το κιν..οτι ειχε γινει δηλαδή οταν το χα βαλει διπλα στο 4αρι..τι να πω ναι χαζομαρες ισως να ναι αυτα..αντε να βγηκε κανα προβληματικο θερμο πολυ κιτρινο και εκ τοτε οι εχοντες απλα θερμοτερες οθονες να χουν τρομαξει..
Δημοσίευση 20/12/2011 - 01:54
Ναι αυτό με το Vaio το έκανα κι εγώ και η οθόνη του Vaio μου φαινόταν κίτρινη Αλλά έχει άλλα χρώματα το ένα και άλλα το άλλο. Νομίζω στα pc ήταν κάμποσα εκατομμύρια χρώματα (δεν παιρνω και όρκο).Ναι μαλλον..πχ τωρα που ειμαι στο πισι μου(ενα vaio τεσπα )καμια σχεση δηλαδη με apple και το βαλα για πλακα διπλα διπλα μου φαινεται κιτρινη η οθονη του λαπτοπ κ ασπρο το κιν..οτι ειχε γινει δηλαδή οταν το χα βαλει διπλα στο 4αρι..τι να πω ναι χαζομαρες ισως να ναι αυτα..αντε να βγηκε κανα προβληματικο θερμο πολυ κιτρινο και εκ τοτε οι εχοντες απλα θερμοτερες οθονες να χουν τρομαξει..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες