Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

yellowgate ? ( πρωην κιτρινο αντι για ασπρο)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
335 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:34

φιλε μου δεν θα το εδινα για να παρω ενα ανακατεσκευασμενο <μιας εβδομαδας κινητο> οσο κιτρινο και αν ηταν , ειδικα σαν το δικο σου που δεν ηταν τοσο εντονο. Θα το εκανα μετα κανα 7μηνο 8μηνο που θα ειχε και φυσιολογικες φθορες οπως γρατζουνιες κτλ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:50

Λοιπόν αυτή είναι η δική μου οθόνη με full φωτεινότητα,δυστυχώς με ζελατίνα που μου χαλάει λίγο τα χρώματα,αλλά τι να κάνουμε.

Συνημμένα αρχεία

#48   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:51

Κι άλλη μία επειδή δε με άφηνε να βάλω 2...

Συνημμένα αρχεία

#49   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:54

μια χαρα ειναι η οθονη σου.. μην ακουσεις κανεναν.. :)

#50   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:21

Παιδιά, ξαναμίλησα με το golden i κ με τη γραμμη 800-... της apple κ έμαθα μερικά νεότερα. Πρώτον το golden i με κάλεσε κ μου είπε ότι το στείλανε πριν από λίγο (στις 14:30 μίλήσα) στον τεχνικό κ θα μου πούνε τ΄συμβαίνει. Μου τονίσανε ότι εκείνοι δεν βλέπουνε πρόβλημα κ ότι το πιθανότερο κ ο τεχνικός δεν θα βρει κάποιο πρόβλημα ΑΛΛΑ εαν επιμένω μπορούν να μου το αντικαταστήσουν. Συνεπώς, θα μάθω τί παίζει κ εαν όντως δεν βρίσκουν πρόβλημα τότε το κρατάω. Επίσης στην Apple, μετά από καμιά 5άρα συνδέσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο, μίλησα με έναν προϊστάμενο κ μου εξήγησε ότι οι οθόνες σε κάθε συσκευή ποικίλουν. Μου είπε επακριβώς πως από παρτίδα σε παρτίδα υπάρχουν μικροδιαφορές. Γνώριζε το θέμα για την κίτρινη οθόνη ΑΛΛΑ μου είπε ότι πρόκειται για τις σειρές c36 εώς c39 (s/n) κ ότι εκείνες είναι κίτρινες κ όχι με πιο "θερμά" χρώματα. Επίσης τρεμοπαίζουν κ στις γωνίες φαίνονται πιο σκοτεινά τα χρώματα. Με διαβεβαίωσε κ αυτός ότι εφόσον όμως δεν με ικανοποιεί θα μου το αντικαταστήσει το golden i αλλά μου τόνισε ότι είναι θέμα παρτίδας κ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τελος, γιατί σας κούρασα, στο κατ/μα του golden i σύγκρινα με δύο (μία λευκή που υποτίθεται δεν εμφανίζεται κιτρινίλα κ μία μαύρη) συσκευές αλλά είδα ανεπαίσθητες διαφορές στα χρώματα. Όπως κ να 'χει αύριο-μεθαύριο θα ξέρω σίγουρα τί παίζει κ ελπίζω να βοηθήσω κ τους υπολοίπους εδώ μέσα.

ΥΓ. Ευτυχώς έτυχε σήμερα να έχω ρεπό κ ούτως ή αλλως επρεπε να περάσω κ από το golden hall για ψώνια αλλιώς να δω πότε έβρισκα χρόνο να το τσεκάρω. Γενικά είμαι ψείρας σε κάτι τετοια :lol: χαχαχαχαχαχαχα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 23/11/2011 - 15:25

#51   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:39

Παιδιά, ξαναμίλησα με το golden i κ με τη γραμμη 800-... της apple κ έμαθα μερικά νεότερα. Πρώτον το golden i με κάλεσε κ μου είπε ότι το στείλανε πριν από λίγο (στις 14:30 μίλήσα) στον τεχνικό κ θα μου πούνε τ΄συμβαίνει. Μου τονίσανε ότι εκείνοι δεν βλέπουνε πρόβλημα κ ότι το πιθανότερο κ ο τεχνικός δεν θα βρει κάποιο πρόβλημα ΑΛΛΑ εαν επιμένω μπορούν να μου το αντικαταστήσουν. Συνεπώς, θα μάθω τί παίζει κ εαν όντως δεν βρίσκουν πρόβλημα τότε το κρατάω. Επίσης στην Apple, μετά από καμιά 5άρα συνδέσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο, μίλησα με έναν προϊστάμενο κ μου εξήγησε ότι οι οθόνες σε κάθε συσκευή ποικίλουν. Μου είπε επακριβώς πως από παρτίδα σε παρτίδα υπάρχουν μικροδιαφορές. Γνώριζε το θέμα για την κίτρινη οθόνη ΑΛΛΑ μου είπε ότι πρόκειται για τις σειρές c36 εώς c39 (s/n) κ ότι εκείνες είναι κίτρινες κ όχι με πιο "θερμά" χρώματα. Επίσης τρεμοπαίζουν κ στις γωνίες φαίνονται πιο σκοτεινά τα χρώματα. Με διαβεβαίωσε κ αυτός ότι εφόσον όμως δεν με ικανοποιεί θα μου το αντικαταστήσει το golden i αλλά μου τόνισε ότι είναι θέμα παρτίδας κ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τελος, γιατί σας κούρασα, στο κατ/μα του golden i σύγκρινα με δύο (μία λευκή που υποτίθεται δεν εμφανίζεται κιτρινίλα κ μία μαύρη) συσκευές αλλά είδα ανεπαίσθητες διαφορές στα χρώματα. Όπως κ να 'χει αύριο-μεθαύριο θα ξέρω σίγουρα τί παίζει κ ελπίζω να βοηθήσω κ τους υπολοίπους εδώ μέσα.

ΥΓ. Ευτυχώς έτυχε σήμερα να έχω ρεπό κ ούτως ή αλλως επρεπε να περάσω κ από το golden hall για ψώνια αλλιώς να δω πότε έβρισκα χρόνο να το τσεκάρω. Γενικά είμαι ψείρας σε κάτι τετοια :lol: χαχαχαχαχαχαχα!!!

Το δικό σου s/n δηλαδή ήταν απο αυτά που σου είπε? Ανακατασκευασμένο θα πάρεις οχι καινούριο ακριβώς πάντως αν σου δώσουν άλλο, αυτό είναι σίγουρο.
Whatsapp doc?

#52   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:48

Όχι το s/n μου 40 κάτι είναι. Μου είπε ο άνθρωπος ότι στην Ελλάδα τα μαύρα μοντέλα 4s που έχουν έρθει ως τώρα 40κάτι αριθμό έχουνε.

#53   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:03

Αν s/n είναι το serial number εμένα έχει περισσότερο γράμματα. Σε κάποια φάση έχει το 1 και μετα από αλλά τόσα ψηφια το 2 :/ Τέλος πάντων αφού είναι μια χαρα δεν το ψειριζω κιόλας :D πάντως κι εγώ συμφωνώ με τους υπόλοιπους κρίμα είναι να πάρεις ανακατασκευασμενο και να σου βγει και χειρότερο...

#54   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:12

Σιγουρα ανακατασκευασμενο...και σιγουρα το 4 δεν ειναι μετρο συγκρισης γιατι το ιδιο προβλημα υπαρχει απο εποχη 3g.. Σε ολα τα μοντελο υπαρχει το yellow kai blue tint!
Ελπιζω να αξιζει ολη αυτη η διαδικασια που θα κανεις...

καλα εσυ αγορι μου το βιολι σου.! και φυσικα αξιζει η διαδικασια εαν ειναι να παρει ενα σωστο τηλεφωνο.! τα blue και yellow tnt, τα ακουω βερεσε. ;)

#55   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:13

καλα εσυ αγορι μου το βιολι σου.! και φυσικα αξιζει η διαδικασια εαν ειναι να παρει ενα σωστο τηλεφωνο.! τα blue και yellow tnt, τα ακουω βερεσε. ;)

Ακόμη δεν το άλλαξες το στρουμφ σου; Δε σε ζαλίσει αυτό το μπλεδιασμα απορώ...

#56   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:15

Τί μου κάνατε με αυτό το topic? Τί μου κάναταε???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Λοιπόν, να σας πω κ εγώ τί έπαθα. Αγόρασα το iphone 4s τη Παρασκευή κατα-χαρούμενος κ υπερ-πορωμένος. Όλα καλά εως χθες το βράδυ που διάβασα αυτό το θέμα. Αμέσως τσέκαρα κ εγώ την οθόνη μου που ομολογουμένως δεν είχα παρατηρήσει κανένα πρόβλημα όταν την αγόρασα. Κοίταξα στα link που έχετε παραθέσει στο διαδίκτυο κλπ κλπ κλπ. Τελικά κ μένα τα χρώματα είναι λίγο -κ το τονίζω ότι είναι λίγο- πιο προς το κίτρινο. Όταν το σύγκρινα με τις φωτογραφίες σας δεν έβλεπα καμιά τρελή διαφορά όμως όταν το έβαλα δίπλα στο 3gs του αδερφού μου κ το παλιό 4αρι το δικό μου η διαφορά ήταν ναι μεν μικρή αλλά υπήρχε. Διάβασα ό,τι έχετε γράψει, το έψαξα κ στο διαδίκτυο κ αποφάσισα ότι θα πάω να το αλλάξω. Όχι ότι είχε κάποιο πρόβλημα -πιστεύω όντως ότι πρόκειται για διαφορά στο εξάρτημα της οθόνης- όμως επειδή τα έσκασα τα χρήματα κ το θέλω Α Ψ Ο Γ Ο απαιτώ να είναι όπως πρέπει να έιναι. Πήγα στο golden i στο golden hall απ' όπου κ το αγόρασα αφού προηγουμένως τους είχα στείλει email με το πρόβλημα κ μίλησα με έναν προϊστάμενο εκεί. Το είδανε κ οι υπάλληλοι οι οποίοι μου είπαν ότι δεν βλέπουν καμιά διαφορά. Όμως -κ τους το αναγνωρίζω αυτό- μου εξήγησαν τί πρέπει να γίνει. Δεν κάνουν άμεση αντικατάσταση καθώς τα προμηθεύονται από τη cosmote κ ότι πρέπει να το στείλουν σε τεχνικό για να το ελέγξει. Θα πάρει μία βδομάδα περίπου. Αναγνώρισαν ότι εφόσον εμένα δεν με καλύπτει έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω την αντικατάστασή του κ πως ΔΕΝ επισκευάζεται η συσκευή στην Ελλάδα καθώς δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εξαρτήματα. όλες οι συσκευές εντός εγγύησης αντικαθίστανται. Η λεπτομέρεια είναι η εξής. Δεν σου δίνουν σφραγισμένο κουτάκι αλλά μόνο νέα συσκευή (το κινητό μόνο δηλαδή) το οποίο εγγυούνται ότι πρόκειται για καινούργιο. Αν κ τσίνησα λίγο στην αρχή κ τους ζήτησα για επιστροφή των χρημάτων μου όταν το ξανασκέφτηκα λέω πως σίγουρα καινούργιο θα είναι κ χιλιοτσεκαρισμένο. Απο την όλη συμπεριφορά τους κατάλαβα ότι ήταν ενήμεροι για το θέμα της οθόνης αν κ δε πρέπει να τους είχε ξανατύχει καθώς ψάχνανε τι διαδικασία να ακολουθήσουνε. Επίσης μου γράψανε στο χαρτάκι ότι κ καλά έχει κ πρόβλημα η μπαταρία (αρα κ με αυτο κάτι παιζει) ώστε -όπως μου είπε ο προϊστάμενος- να αντικατασταθεί άμεσα. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις κ συνιστώ να ελέγξετε κ εσείς τις συσκευές σας κ όσο κ μικρή να είναι η διαφορά στο χρώμα (προς το κίτρινο) να ζητήσετε αντικατάσταση. Σίουρα υπάρχει θέμα! Κ το iphone 4s δεν κάνει 100-200 ευρώ αλλά 700 κ πρέπει να είναι άψογο. Θα καταλάβετε τη διαφορά βάζοντας τη φωτεινότητα στο full κ συκρίνοντας το με ένα iphone 4. Αν τη πρώτη βδομάδα είναι λίγο πιο κίτρινο που ξέρω σε 3-6-12 μήνες πώς θα 'ναι???

φιλε καλα ξηγηθηκες, και μην ακους κανεναν. και μην σου λενε παραμυθακια για παρτιδες και οτι ειναι νορμαλ και τα σχετικα. συμφωνω οτι εξαρταται την παρτιδα, αλλα οχι οτι αλλαζει το tnt του χρωματος. αναλογα την παρτιδα, αλλα ειναι προβληματικα, και αλλα οχι. τα παραμυθακια τους να τα πουν αλλου. εμενα επι τοπου 2 μου αλλαξαν, ακριβως απο την ιδια παρτιδα οπως μου ειπαν. πως γινεται λοιπον απο την ιδια παρτιδα να μην ειναι ολα ιδια.. ασε μας τωρα.

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 23/11/2011 - 18:16

#57   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:17

Ακόμη δεν το άλλαξες το στρουμφ σου; Δε σε ζαλίσει αυτό το μπλεδιασμα απορώ...

καλως και το αλλο troll...
καλησπερα.

#58   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:20

Nα σε ενημερώσω εδώ ότι το κινητό που θα λάβεις δεν θα είναι καινούριο με την έννοια που εννοείς και καταλαβαίνεις αλλά ανακατασκευασμένο με νέα καπάκια και καινούριο imei.

Εγώ προσωπικά για μικρό λόγο δεν θα το έδινα εκτός και αν ήταν πολύ έντονο το πρόβλημα που εκεί δεν το συζητάμε θα το πήγαινα άμεσα πίσω.

ρε κωστα, δεν εχει κανενα τηλεφωνο τοοοσοοο μεγαλο προβλημα. αλλα ακομα και αυτο ειναι σπαστικο και κουραζει η κιτρινιλα. και εσυ στην ουσια το εχεις παραδεχτει αυτο, αφου σε αλλα ποστ, αναφερεις ανακουφισμενος οτι ειναι χιονατη μεσα εξω. επιτελους πες τα πραγματα με το ονομα τους.

#59   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:21

φιλε καλα ξηγηθηκες, και μην ακους κανεναν. και μην σου λενε παραμυθακια για παρτιδες και οτι ειναι νορμαλ και τα σχετικα. συμφωνω οτι εξαρταται την παρτιδα, αλλα οχι οτι αλλαζει το tnt του χρωματος. αναλογα την παρτιδα, αλλα ειναι προβληματικα, και αλλα οχι. τα παραμυθακια τους να τα πουν αλλου. εμενα επι τοπου 2 μου αλλαξαν, ακριβως απο την ιδια παρτιδα οπως μου ειπαν. πως γινεται λοιπον απο την ιδια παρτιδα να μην ειναι ολα ιδια.. ασε μας τωρα.

Όλα τα φόρα το λένε, εσύ το κόντραμπάσο σου...πραγματικά έχεις θέμα σύλληψης. 2 κατασκευαστές σου λέει κάτι;

Αυτό; http://www.anandtech...iew-att-verizon

Αυτό είτε δεκάδες παρόμοια στο επίσημο φόρουμ;
https://discussions....art=45&tstart=0

#60   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:25

Καλησπέρα και σε σένα κ. "απορρίπτω όλα τα posts των ειδικών sites με review και απαντήσεισ και λέω το μακρύ μου και το κοντό μου".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες