Παιδιά, ξαναμίλησα με το golden i κ με τη γραμμη 800-... της apple κ έμαθα μερικά νεότερα. Πρώτον το golden i με κάλεσε κ μου είπε ότι το στείλανε πριν από λίγο (στις 14:30 μίλήσα) στον τεχνικό κ θα μου πούνε τ΄συμβαίνει. Μου τονίσανε ότι εκείνοι δεν βλέπουνε πρόβλημα κ ότι το πιθανότερο κ ο τεχνικός δεν θα βρει κάποιο πρόβλημα ΑΛΛΑ εαν επιμένω μπορούν να μου το αντικαταστήσουν. Συνεπώς, θα μάθω τί παίζει κ εαν όντως δεν βρίσκουν πρόβλημα τότε το κρατάω. Επίσης στην Apple, μετά από καμιά 5άρα συνδέσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο, μίλησα με έναν προϊστάμενο κ μου εξήγησε ότι οι οθόνες σε κάθε συσκευή ποικίλουν. Μου είπε επακριβώς πως από παρτίδα σε παρτίδα υπάρχουν μικροδιαφορές. Γνώριζε το θέμα για την κίτρινη οθόνη ΑΛΛΑ μου είπε ότι πρόκειται για τις σειρές c36 εώς c39 (s/n) κ ότι εκείνες είναι κίτρινες κ όχι με πιο "θερμά" χρώματα. Επίσης τρεμοπαίζουν κ στις γωνίες φαίνονται πιο σκοτεινά τα χρώματα. Με διαβεβαίωσε κ αυτός ότι εφόσον όμως δεν με ικανοποιεί θα μου το αντικαταστήσει το golden i αλλά μου τόνισε ότι είναι θέμα παρτίδας κ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τελος, γιατί σας κούρασα, στο κατ/μα του golden i σύγκρινα με δύο (μία λευκή που υποτίθεται δεν εμφανίζεται κιτρινίλα κ μία μαύρη) συσκευές αλλά είδα ανεπαίσθητες διαφορές στα χρώματα. Όπως κ να 'χει αύριο-μεθαύριο θα ξέρω σίγουρα τί παίζει κ ελπίζω να βοηθήσω κ τους υπολοίπους εδώ μέσα.
ΥΓ. Ευτυχώς έτυχε σήμερα να έχω ρεπό κ ούτως ή αλλως επρεπε να περάσω κ από το golden hall για ψώνια αλλιώς να δω πότε έβρισκα χρόνο να το τσεκάρω. Γενικά είμαι ψείρας σε κάτι τετοια χαχαχαχαχαχαχα!!!
Ακομη και να δεχτουμε οτι ειναι παρτιδες οι διαφορετικοι κατασκευαστες....θεωρω προσωπικα ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μι ατετοια εταιρια να μην εχει στανταρ προδιαγραφες!!!Στην τελικη εαν ειναι λαθος ας κανουν ανακλιση των συσκευων....για να μην ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ των δωρεαν pumber πριν λιγο καιρο....
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα!