Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

yellowgate ? ( πρωην κιτρινο αντι για ασπρο)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
335 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 21:47

Πραγματικά δεν ήλπιζα σε κάτι.

Αν σε βολεύει εσένα το άσπρο κάτασπρο όπου η ανάλυση της anandtech δείχνει πως είναι γαλαζωπό πάνω πάσο. Είσαι τυχερός που δεν έχεις καλή οπτική οξύτητα ειδάλλως θα κλαιγόσουν για το γαλάζιο...ή μήπως έχεις θερμό και δε μπορείς να το διακρίνεις;;;

Ps: και οι στρατιές του Χίτλερ το σωστό πίστευαν πως έκαναν γιατί έτσι τους είχαν αφιονίσει κάτι ψυχροί γαλαζο-δεξιοί παπαρολόγοι, που δήθεν και καλά ήξεραν...

Good night

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 21:57

Ρε συ thelonapouliso...και επειδη οντως δεν εχουμε κατι μαζι σου, παρολου που σου αρεσει να οξυνεις καταστασεις...θα σε παρακαλεσω να μου κανεις μια χαρη... μα τραβηξεις μια φωτο το καταλευκο κινητο σου σε full φωτεινοτητα και να μας την ανεβασεις.. αν δεν σου ειναι κοπος.. ετσι θα εχουμε και ενα παραδειγμα τι σημαινει λευκο..

#78   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/11/2011 - 22:09

DNQ εδώ με θερμή.

DNQ κι εμένα αλλά πραγματικά τα μπλε πχ στο σήμα το δίκτυο κτλ ακόμα και τη μπάρα που είναι μπλε, τη δείχνει 10000% μπλε κι όχι πρασινωπη όπως είχε ειπωθεί στο άλλο τοπικ. Πάω να πιάσω το iPod κάποιες στιγμές και το παραταω γιατί κουράζεται το μάτι μου... Το συγκρινα και με iPod 4g και εκείνο ήταν πιο σκούρο σε maximum φωτεινοτητα, είναι φυσιολογικό το άλλο? :/

#79   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:23

Ρε συ thelonapouliso...και επειδη οντως δεν εχουμε κατι μαζι σου, παρολου που σου αρεσει να οξυνεις καταστασεις...θα σε παρακαλεσω να μου κανεις μια χαρη... μα τραβηξεις μια φωτο το καταλευκο κινητο σου σε full φωτεινοτητα και να μας την ανεβασεις.. αν δεν σου ειναι κοπος.. ετσι θα εχουμε και ενα παραδειγμα τι σημαινει λευκο..

φιλε θα το εκανα, αληθεια σου λεω. αλλα ξερεις γιατι δεν το κανω? γιατι ειμαι καλο παιδι , και δεν θελω να σας βαλω σε περιπετειες εσενα και τον researcher να τρεχετε αυριο να βγαλετε ακρη να αλλαξετε το iphoνακι σας.! γιατι αμα δειτε το δικο μου θα στενοχωρηθειτε. :)

#80   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:23

Χαχαχαχα...Αν σου βάλω το δικό μου θα μου πεις αν είναι άσπρο ή κίτρινο;

Αναρτημένη εικόνα

#81   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:25

:P

φιλε θα το εκανα, αληθεια σου λεω. αλλα ξερεις γιατι δεν το κανω? γιατι ειμαι καλο παιδι , και δεν θελω να σας βαλω σε περιπετειες εσενα και τον researcher να τρεχετε αυριο να βγαλετε ακρη να αλλαξετε το iphoνακι σας.! γιατι αμα δειτε το δικο μου θα στενοχωρηθειτε. :)

εγω νομιζω οτι ειναι το δικο σου πιο κιτρινο απο όλα εδω μέσα!! :P

#82   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:25

Λες;;Και θέλει να βγάλει και των άλλων για να μην νιώθει κόμπλεξ;

Αναρτημένη εικόνα

#83   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:26

:P
εγω νομιζω οτι ειναι το δικο σου πιο κιτρινο απο όλα εδω μέσα!! :P

Ναι σιγά μη σου ανεβάσει και φωτό. Το πιο πιθανό είναι οτι ουτε 4s δεν έχει, κανα 2g της γιαγιάς του θάχει που του το δανείζει όταν δεν θυμάται.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 23/11/2011 - 23:27

Whatsapp doc?

#84   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:28

Εγώ πραγματικά θα τον παρακαλούσα να το βάλει σε ένα 4άρι δίπλα και σε ένα 4s θερμό, έτσι ώστε να δώ:

1. Πόσο τραγική είναι η διαφορά ανάμεσα σε θερμό ψυχρό 4s.
2. Να δει αυτός πως το δικό του είναι πιο σκούρο λευκό από ότι του 4αριου.

#85   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:30

Σύγκρινέ το με 4άρι, στενοχωρήσου πρώτα εσύ και μετά θα πάρουμε σειρά και εμείς.

#86   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:31

Εγώ πραγματικά θα τον παρακαλούσα να το βάλει σε ένα 4άρι δίπλα και σε ένα 4s θερμό, έτσι ώστε να δώ:

1. Πόσο τραγική είναι η διαφορά ανάμεσα σε θερμό ψυχρό 4s.
2. Να δει αυτός πως το δικό του είναι πιο σκούρο λευκό από ότι του 4αριου.

θα πάω αύριο στον πατέρα μου και θα τα βάλω και τα δυο διπλα διπλα και θα τα πάρουμε και φωτό με τη σουπερ ντουπερ επαγγελματική φωτογραφική του πατέρα και θα τα ποστάρω να δούμε.
Whatsapp doc?

#87   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:40

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=68ugkg9RePc αχχχαχα... Deja vu... Το σύγχρονο τραγουδάκι θα έλεγε "and a blue mobile" αχχαα... Sorry που το ξαναβαζω αλλά όσο το σκέφτομαι λιωνω, αχχχαχα... Εντάξει μας επεισες!!! Αχχχχαααχχχαααα άντε μου έφτιαξες το βράδυ... Να σαι καλα, ααχχχαααχχχαααα

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 23/11/2011 - 23:41

#88   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:41

Σύγκρινέ το με 4άρι, στενοχωρήσου πρώτα εσύ και μετά θα πάρουμε σειρά και εμείς.

το εχω βαλει παιδια. αφηστε τα αυτα. το εχω συγκρινει με πανω απο 10 τεσαρια και κανα 5αρι 4s. δεν παιζει αυτο που λετε. ;)

#89   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:43

Ωραία βγάλε μια foto να θαυμάσουμε..

Αναρτημένη εικόνα

#90   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 23:43

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=68ugkg9RePc αχχχαχα... Deja vu... Το σύγχρονο τραγουδάκι θα έλεγε "and a blue mobile" αχχαα... Sorry που το ξαναβαζω αλλά όσο το σκέφτομαι λιωνω, αχχχαχα... Εντάξει μας επεισες!!! Αχχχχαααχχχαααα άντε μου έφτιαξες το βράδυ... Να σαι καλα, ααχχχαααχχχαααα

http://www.youtube.com/watch?v=kQ-wX7LMe_g

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6