Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

yellowgate ? ( πρωην κιτρινο αντι για ασπρο)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
335 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:04

σου έκαναν εύκολα αντικατάσταση ή όχι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:07

σωστος....... :) αλλα παραλιγο να με στελνατε στους κινεζους... :)

Αν δεν είναι ίδιο με το 4άρι που έχεις δίπλα μπλε δεν είναι,μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Δεν το λέω για να σε αποκαδιώσω,δεν είναι κιτρινίλα αλλά δεν παύει να μην είναι μπλε. Μια χαρά καλύτερο είναι...

#183   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:10

σου έκαναν εύκολα αντικατάσταση ή όχι?

μολις τους εδειξα το κινητο, πραγματικα ο υπαλληλος ειδε την διαφορα σε σχεση με εναν φιλο που ειχε ερθει μαζι μου, για τους δειξουμε το δικο του, που μολις ειχε παρει απο wind. στην αρχη μου ειπε ο υπαλληλος οτι μπορει μεν να το αλλαξει, αλλα πρεπει να το στειλει αθηνα και να περιμενω. του ειπα αν μπορει να κανει κατι να μην περιμενω τοσες μερες, και καπακι μου ανοιξε αλλο καινουργιο. ε στην τυχη επεσα σε λευκο. συγκρινοντας το παντα με του φιλου μου, και με το τεσσαρι της γυναικας μου. παντως η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη, που πριν το αλλαξω, σε σχεση με της γυναικας μου μου φενοταν κιτρινο, και μετα μου φενοταν κιτρινο της γυναικας μου.

#184   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:11

billara over... το αιφωνακι εχει βγει απιστευτο. και το πιο λευκο και φωτεινο απο οτι εχω συγκρινει. στις φωτος δεν φενεται. :) σε αντιθεση με 2 φιλων που ειναι και κιτρινωπα, αλλα και ενας το εστειλε για service γιατι ειχε προβλημα εκτος των αλλων, με τις κλησεις. απλα ετυχε. εγω απκ γερμανο παντως το πηρα, αφου το αλλαξα δυο φορες την ιδια μερα.

εμενα ηταν μουσταρδα σκετη και τα 5 που αλλαξα και το 5ο ειχε θεμα και η δονηση εκανε σα τρακτερ! για να καταλαβω το 4s σου ηταν το δεξια απο το ipad στη φωτο και μενα ειναι πολυ πιο φωτεινο απο πολλα που το συγκρινα και εννοειται πολυ πιο λευκο απο ολα τα οποια το εχω συγκρινει βεβαια δεν ειναι τοσο λευκο και μπλε οσο το 3gs που ειχα αλλα νομιζω οτι εχει πολυ ζωηρη και φωτεινη οθονη.. τι προβλημα ειχες με τις κλησεις και το αλλαξες;

#185   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:13

Αν δεν είναι ίδιο με το 4άρι που έχεις δίπλα μπλε δεν είναι,μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Δεν το λέω για να σε αποκαδιώσω,δεν είναι κιτρινίλα αλλά δεν παύει να μην είναι μπλε. Μια χαρά καλύτερο είναι...

δεν φενεται καλα στις φωτο. ζωντανα που το συγκρινω μου αρεσει περισσοτερο απο το τεσσαρι της γυναικας μου, και απο καποια αλλα. ειναι πιο λευκο. ασχετα εαν δεν φενεται στην φωτο. δεν ξερω γιατι.

#186   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:14

εμενα ηταν μουσταρδα σκετη και τα 5 που αλλαξα και το 5ο ειχε θεμα και η δονηση εκανε σα τρακτερ! για να καταλαβω το 4s σου ηταν το δεξια απο το ipad στη φωτο και μενα ειναι πολυ πιο φωτεινο απο πολλα που το συγκρινα και εννοειται πολυ πιο λευκο απο ολα τα οποια το εχω συγκρινει βεβαια δεν ειναι τοσο λευκο και μπλε οσο το 3gs που ειχα αλλα νομιζω οτι εχει πολυ ζωηρη και φωτεινη οθονη.. τι προβλημα ειχες με τις κλησεις και το αλλαξες;

Ρε παιδιά πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ήταν τόσο κίτρινο... Κι εμένα δεν είναι μπλε σαν το Ipod 2g αλλά μια χαρά κανονικά χρώματα έχει,φωτεινούλι και ζωηρούλι. Σε λίγο θα πάθω αχρωματοψία πραγματικά :P

#187   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:16

ενας φιλος. οχι εγω. του εκανε μου ειπε πολλα κουφα με τις κλησεις. μια δεν επαιρνε, μια δεν τον ακουγαν, διαφορα τετοια. ρε συ αλλαξες 5 ????????? εσυ εισαι χειροτερος απ εμενα. :)
εσενα αληθεια πως στα αλλαξαν? εγω γνωριζα και λιγο τον υπαλληλο στον γερμανο.

#188   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:16

Χαρείτε το και αφήστε τα κίντρινα και τα μπλε.. Αν κάποιος τον ενοχλεί απλά πηγαίνει και το αλλάζει απλό είναι... Αν ασχολείστε τόσο πολύ και το ψειρίζετε δεν θα το ευχαριστηθείτε...

#189   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:17

Ρε παιδιά πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ήταν τόσο κίτρινο... Κι εμένα δεν είναι μπλε σαν το Ipod 2g αλλά μια χαρά κανονικά χρώματα έχει,φωτεινούλι και ζωηρούλι. Σε λίγο θα πάθω αχρωματοψία πραγματικά :P

katya εχουμε τρελλαθει.! εγω τωρα ειμαι οκ. μια χαρα παντως. αληθεια τετοια ωρα γιατι δεν κοιμασε εσυ?

#190   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:18

Χαρείτε το και αφήστε τα κίντρινα και τα μπλε.. Αν κάποιος τον ενοχλεί απλά πηγαίνει και το αλλάζει απλό είναι... Αν ασχολείστε τόσο πολύ και το ψειρίζετε δεν θα το ευχαριστηθείτε...

το χαιρομαστε και πολυ.... απλα κουβεντα να γινεται.

#191   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:21

το χαιρομαστε και πολυ.... απλα κουβεντα να γινεται.

Eσύ πρέπει να είσαι πολύ τσιτωμένος ειδικά... τη μία θες να σπάσεις το iPad όταν βλέπεις άλλο.. την άλλη σου φαίνεται πιο κίτρινο της γυναίκας σου και μετά το αντίθετο και ανησυχείς.. ε λέω μήπως.. είσαι λιγάκι υπερβολικός? :P Εντάξει σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με την οθόνη αλλα δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά ποιο είναι χειρότερο και ποιο καλύτερο..

#192   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

katya εχουμε τρελλαθει.! εγω τωρα ειμαι οκ. μια χαρα παντως. αληθεια τετοια ωρα γιατι δεν κοιμασε εσυ?

Offtopic τελείως όμως,αλλά δε νυστάζω τόσο :P Με διώχνετε διακριτικά? :P

#193   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

ενας φιλος. οχι εγω. του εκανε μου ειπε πολλα κουφα με τις κλησεις. μια δεν επαιρνε, μια δεν τον ακουγαν, διαφορα τετοια. ρε συ αλλαξες 5 ????????? εσυ εισαι χειροτερος απ εμενα. :)
εσενα αληθεια πως στα αλλαξαν? εγω γνωριζα και λιγο τον υπαλληλο στον γερμανο.

ναι αλλαξα 5 στο καταστημα της συγγρου τα ανοιγαμε επιτοπου αφου πρωτα ειχαν αποδεχθει οτι οντως υπαρχει διαφορα και μονο ενας καιλας στο σερβια πηγε να το παιξει λιγο μαγκας οτι δε βλεπει διαφορα και οταν καλεσαμε το διευθηντη του ειπε ξανααλλαξε το! στο 5ο τους ειπα οτι αν ειναι το ιδιο θελω τα λευτα μου ποσω και μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο και θα μου δωσουν δωροκαρτα να παω σε αλλο καταστημα και οντως ετσι εγινε πηγα στο καταστημα στην αλιμου και το πρωτο που ανοιξαμε ηταν πιο λευκο και απο το εκθεσιακο που ειχα συγκρινει το πρωτο που ειχα παρει και ηταν κιτρινο φαντασου!

#194   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:26

ναι αλλαξα 5 στο καταστημα της συγγρου τα ανοιγαμε επιτοπου αφου πρωτα ειχαν αποδεχθει οτι οντως υπαρχει διαφορα και μονο ενας καιλας στο σερβια πηγε να το παιξει λιγο μαγκας οτι δε βλεπει διαφορα και οταν καλεσαμε το διευθηντη του ειπε ξανααλλαξε το! στο 5ο τους ειπα οτι αν ειναι το ιδιο θελω τα λευτα μου ποσω και μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο και θα μου δωσουν δωροκαρτα να παω σε αλλο καταστημα και οντως ετσι εγινε πηγα στο καταστημα στην αλιμου και το πρωτο που ανοιξαμε ηταν πιο λευκο και απο το εκθεσιακο που ειχα συγκρινει το πρωτο που ειχα παρει και ηταν κιτρινο φαντασου!

πωωω ρε φιλε. ηθελα να το εβλεπα αυτο.! και νομιζα οτι εγω ειμαι υπερβολικος. και εγω οταν εβλεπα διπλα του φιλου μου ασπρο, μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι.!

#195   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:27

Offtopic τελείως όμως,αλλά δε νυστάζω τόσο :P Με διώχνετε διακριτικά? :P

οχι βεβαια.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas