Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

yellowgate ? ( πρωην κιτρινο αντι για ασπρο)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
335 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:28

Eσύ πρέπει να είσαι πολύ τσιτωμένος ειδικά... τη μία θες να σπάσεις το iPad όταν βλέπεις άλλο.. την άλλη σου φαίνεται πιο κίτρινο της γυναίκας σου και μετά το αντίθετο και ανησυχείς.. ε λέω μήπως.. είσαι λιγάκι υπερβολικός? :P Εντάξει σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με την οθόνη αλλα δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά ποιο είναι χειρότερο και ποιο καλύτερο..

οντως. και ειμαι και τοσο ανυπομονος οσο δεν φανταζεσαι. αλλα μην μου πεις οτι δεν ειναι για σπασιμο το ipad

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 24/11/2011 - 02:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 24/11/2011 - 02:30

οντως. και ειμαι και τοσο ανυπομονος οσο δεν φανταζεσαι. αλλα μην μου πεις οτι δεν ειναι για σπασιμο το ipad

αν το σκεφτείς βέβαια καλά κάνεις αν σκας τόσα λεφτά για ένα κινητό αν δεν σου αρέσει το αλλάζεις... Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε πολύυυυ πίσω σε αυτό.. Στο εξωτερικό παίρνεις επιτόπου τα λεφτά σου πίσω ή στο αλλάζουν πανεύκολα..

#198   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 24/11/2011 - 10:36

Εμένα είναι DNP και δεν ξέρω τι είναι ούτε και με νοιάζει...

Εμένα είναι DNR. ΛΟΛ!Και είναι "λευκότατο".

(Διαπιστωμένο απο 13 νοικοκυρές που χρησιμοποιούν Χλωρίνη Κλινέξ και ξέρουν να διακρίνουν το λευκό. Α, και απο τον Κώστα).
Whatsapp doc?

#199   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:59

DNW και μου ειναι αδιαφορο τι ειναι...εγω το λατρευω!!!

#200   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:03

DNW και μου ειναι αδιαφορο τι ειναι...εγω το λατρευω!!!

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είναι πανέμορφο όπως και να είναι! :D

#201   tgiannak

tgiannak

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tgiannak

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:29

εξελιξεις βλέπω..πάντως με τις φωτογραφιες του thelonapouliso ξεκαθαριστηκε η κατασταση..χωρις να θέλω να σε στενοχωρησω φιλαρακι έχεις θερμή οθόνη στο 4s(δεξια) σα την δική μου(μαριλινας,κατιας) και στο 4αρι(αριστερα)ειναι ψυχρή..τωρα άμα σου φαίνεται αυτο πιο ασπρο απο αυτο που σου αντικατέστησαν τοτε εκεινο ειχε πραγματικο προβλημα να ξερεις...εγω ανοιξα 2 4s μαζι ενα του πατερα μου και ενα το δικο μου..το δικο μου ειναι θερμο και του πατερα μου ψυχρο..εναι ακριβως όπως στις φωτο που ποσταρες με τα δικα σου...λήξτε τις αντιπαραθεσεις αλλα αφήστε το θεμα ανοιχτο γιατι μπορει να έχουμε εξελίξεις κι αλλες και καλο ειναι να τις μαθαινουμε ;)

Τελευταία επεξεργασία από: tgiannak, 24/11/2011 - 12:30

#202   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 24/11/2011 - 17:39

Παιδιά κ εγώ τελικά κράτησα το δικό μου, δεν το αντικατέστησα. Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι κ ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά με το θέμα στο κατάστημα. Τελικά η βλάβη με τις "κίτρινες" οθόνες έχει να κάνει με υπαρκτό ελάττωμα σε κάποια μοντέλα που έτυχαν σε κάποιους αλλά όχι αυτό που συζητάμε. Πρόκειται για πολύ κίτρινες, ξεφτισμένες, θαμπές οθόνες με σκοτεινά σημεία στις τέσσερις γωνίες. Για μένα τέλος αυτό το θέμα, το ψειρίζουμε πολύ. Όμως ο φίλος που το ξεκίνησε κ έβλεπε μεγάλη διαφορά στην οθόνη σίγουρα είχε προβληματική συσκευή γιατί το εντόπισε αμέσως. Εγώ μόλις διάβασα το topic το πρόσεξα αλλιώς χαμπάρι... Επιμένω όμως ότι εαν δεν σου αρέσει να έχεις θερμή ή ψυχρή οθόνη τότε να απαιτήσεις αντικατάσταση από κει που το αγόρασες αλλά να απαιτήσεις σφραγισμένο σε κουτάκι μοντέλο ειδάλλως σε βλέπω με ανακατασκευασμένο... 8)

#203   ariusbb

ariusbb

iPH User

• 109 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 19:03

Εαν όντως το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο ώστε να γίνεται 100% αντικατάσταση εγώ θα το κράταγα μέχρι τον 11ο μήνα της εγγύησης και μετά θα το πήγαινα να μου το άλλαζαν να έπαιρνα άλλον έναν χρόνο εγγύηση.

Πάντως το θέμα γενικά που λένε υπάρχει και σε άλλους κατασκευαστές. Π.χ. στην HTC υπήρχε το Desire με AMOLED και SLCD οθόνη. Όχι απλά άλλο "tint" αλλά και άλλη τεχνολογία. Πολλοί τότε έψαχναν AMOLED και όχι SLCD αλλά δεν υπήρχε τρόπος από το κουτί να το ξεχωρίσεις. Ήταν ότι πάρεις. Για τον κατασκευαστή ήταν και τα δύο εντός των αποδεκτών ορίων/προδιαγραφών και δεν στο άλλαζαν εάν είχες ένα με AMOLED και αγόραζες ένα 2ο με SLCD.

Τώρα εάν η Apple έδωσε προδιαγραφές ή όχι δεν το ξέρουμε. Μπορεί να έχει δώσει ένα μεγάλο εύρος προδιαγραφών, μπορεί και να μην έδωσε τίποτα (αμφιβάλλω). Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να αποχωριστούμε τη συσκευή να πάει στο service και από εκεί να μας κάνουν αντικατάσταση εάν ο τεχνικός το κρίνει βάσει οδηγιών που υποθέτω ότι έχει από την Apple εάν είναι εντός ή εκτός ορίων.

#204   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 19:48

Ευχαριστούμε... Αχαααχχαα

#205   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 20:49

My link

#206   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 20:50

My link

Δέν ήξερα πώς ακριβώς να ανεβάσω φωτο και για αυτο το έβαλα ετσι.(ξέρω οτι και η αναλυση της φωτογραφίας δεν είναι καλή)

#207   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 24/11/2011 - 23:25

Πω πω πω πω η λαλακια παει σύννεφο έλεος δηλαδή!

#208   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 23:33

Ελπίζω να μην ενοείς εμένα(γιατι εγώ ήμουν που πόσταρα τελευταίος)

#209   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 23:34

τι ενοεις, ποντιε?

#210   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 25/11/2011 - 16:35

Λοιπόν αξιώθηκα και γώ επιτέλους να πάω στο σπίτι του πατέρα και να βγάλω της προκοπης φωτός.

Ορίστε.

(Το μαύρο με τα ελληνικά ειναι το 4άρι και το ασπρο με τα Αγγλικα το 4s)

και οι φωτό αλληλοπαρθήκανε.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 25/11/2011 - 16:37

Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια