Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Blacklist στο iPhone (χωρίς JB)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:14

Εάν υπάρχουν χρήστες σαν και μένα που δεν θέλουν να ενοχλούνται σε ακατάλληλες ώρες από ακατάλληλα τηλέφωνα και να βάζουν το τηλεφωνό τους στο αθόρυβο με κίνδυνο να χάσουν μια επείγουσα κλήση, ας ακολουθήσουν αυτόν το απλό οδηγό.

1. Δημιουργούμε μία νέα επαφή και της δίνουμε όποιο όνομα θέλουμε, (ανεπιθύμητοι, ενοχλητικοί, τράπεζες, ...) στο παράδειγμα χρησιμοποίησα το όνομα Blacklisted.

2. Επεξεργαζόμαστε την επαφή και χρησιμοποιούμε έναν ήχο κουδουνίσματος που δεν ακούγεται τίποτα.
Η κατεβάζουμε αυτόν που δημιούργησα εγώ για ευκολία.

(Οι ήχοι κουδουνίσματος πρέπει να περαστούν στο iTunes και να συνχρονίσουμε το iPhone μας με αυτό το iTunes.)

Blacklisted sound
http://db.tt/9qU4K0XV

Αναρτημένη εικόνα

3. Προσθέτουμε τα τηλέφωνα που δεν θέλουμε να ενοχλούμαστε η πηγαίνουμε στην εφαρμογή (τηλέφωνο), στα (πρόσφατα) και επιλέγουμε όποιο τηλέφωνο θέλουμε να προσθέσουμε στην επαφή πατώντας το μπλε βελάκι δεξιά απο κάθε τηλέφωνο επιλέγουμε (προσθήκη σε επαφή) και διαλέγουμε την επαφή Blacklisted.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

4. Τέλος για καλαίσθητο αποτέλεσμα επεξεργαζόμαστε την επαφή και τοποθετούμε μία φωτογραφία που μας εκφράζει η απλά για ευκολία κατεβάζουμε αυτήν.

Blacklisted Icon
http://db.tt/MY4BOJhc

Το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε αυτήν την εικόνα όταν μας παίρνουν οι ανεπιθύμητοι,

Αναρτημένη εικόνα

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Εύχομαι να βοηθήσει μερικούς να βρουν την ηρεμία τους όπως την βρήκα εγώ.

Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 23/11/2011 - 12:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:24

πολυ καλο!!!+1

#3   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:28

Πολυ εξυπνο, με μονο μειωνεκτημα οτι δεν μπορει να ειναι προσωρινο, αυτοι παντα θα ειναι blacklisted, αρα δεν ειναι για ακαταλληλες ωρες αλλα για παντα.

Offtopic: Με τρωει η περιεργεια να δοκιμασω τα νουμερα που φαινονται να δω ποιος θα απαντησει :D

#4   MARIAGIORGOS

MARIAGIORGOS

iPH Enthousiast

• 473 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:41

Πολυ καλο ευχαριστουμε πολυ. Μπορει να γινει και το αναποδο να ενεργοποιουμε οποτε θέλουμε σαν ηχο κλησης το ηχο που εχεις δημιοιυργισει και στην επαφη που δημιουργησες να ενταξουμε αυτους που θελουμε να ακουσουμε την κληση τους αν μας παρουν. Ειναι λιγοτεροι λογικα ετσι δεν ειναι? Ασε που υπαρχουν και αυτοι απο αποκρυψη. +1 και απο μενα!

Τελευταία επεξεργασία από: MARIAGIORGOS, 23/11/2011 - 12:43

#5   bill1973

bill1973

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:49

Offtopic: Με τρωει η περιεργεια να δοκιμασω τα νουμερα που φαινονται να δω ποιος θα απαντησει :D

ειναι νουμερα καποιας εισπρακτικης εταιριας της Εθνικης Τραπεζας που τους αρεσει να παιρνουν και μεσημερι
Ευτυχως το εχω σπασμενο το δικο μου και δουλευω το κανονικο blacklist απο συντια ,το ποσα νουμερα της vodafon εχει αυτη η εισπρακτικη δεν λεγετε εγω μονο εχω καμια τριανταρια στην λιστα μου .
Ευχαριστω το φιλο dedalos +1 που το μοιραστηκε μαζι μας

#6   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 02:13

απο το τιποτα καλο ειναι, αλλα δεν ειναι το θεμα, να μην ακουμε απλως το κουδουνισμα, αλλα να πεφτει και ηγραμμη καπακι στα μουτρα τους. οπως κανει δηλαδη το iblack list, δυστυχως για εμας με τα 4s , απο το cydia. αλλιως δεν υπαρχει νοημα.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες