Microsoft και Google δεν καταλαβαίνουν το Siri
Δημοσίευση 26/11/2011 - 14:51
ΔΕΝ φτιάξατε εσείς το siri για να καμαρώνετε, ΔΕΝ παίρνετε ποσοστά απο αυτό, ΔΕΝ μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε στα ελληνικά.
Ad
Δημοσίευση 26/11/2011 - 14:58
σταματήστε να φέρεστε σαν παιδιάκια...
ΔΕΝ φτιάξατε εσείς το siri για να καμαρώνετε, ΔΕΝ παίρνετε ποσοστά απο αυτό, ΔΕΝ μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε στα ελληνικά.
...ΔΕΝ σε ρωτήσαμε?
Ξέρεις , υπάρχουν εδω μέσα χρήστες που δε ζουν-εργάζονται εντός Ελλάδας και το Siri μπορει να τους χρησιμεύει κάπου.
Επίσης, όταν μου γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να μην καμαρώνει για τις δυνατότητες ενός αντικειμένου που αγόρασε με τα λεφτά που με κόπο βγάζει, να μου τον γνωρίσεις...
Δημοσίευση 26/11/2011 - 14:59
Δημοσίευση 26/11/2011 - 15:02
σταματήστε να φέρεστε σαν παιδιάκια...
όσο θέλουμε θα χαιρόμαστε για το καλύτερο λειτουργικό που πληρώσαμε!
Αν δεν πληρώναμε να το αποκτήσουμε, δε θα υπήρχε (έστω για πολύ)
Δημοσίευση 26/11/2011 - 15:11
Μήπως μιλάει με γλώσσα Siri αυτός, οπότε γι' αυτό το άλλο δεν καταλαβαίνει τίποτα;
Έχεις δίκιο. Αυτός χρησιμοποιούσε το Siri με την Αγγλική διάλεκτο, ενώ το Tellme τις Microsoft δεν ξέρουμε καν αν έχει Αγγλική διάλεκτο η ακόμα και να είχε, δεν δείχνει πουθενά ότι το ενεργοποιεί.
Δημοσίευση 26/11/2011 - 15:46
Δημοσίευση 26/11/2011 - 16:54
Μήπως να πούμε ότι το TellMe είναι αυστηρώς ακατάλληλο για teens??
Δημοσίευση 26/11/2011 - 17:06
Έχεις δίκιο. Αυτός χρησιμοποιούσε το Siri με την Αγγλική διάλεκτο, ενώ το Tellme τις Microsoft δεν ξέρουμε καν αν έχει Αγγλική διάλεκτο η ακόμα και να είχε, δεν δείχνει πουθενά ότι το ενεργοποιεί.
Λάθος είσαι διότι φαίνεται πως είναι ενεργοποιημένο καθότι καταλαβαίνει μερικά αλλά όχι όλα. Τώρα αν αναφέρεσαι σε διάλεκτο και μόνο, δε πιστεύω πως κάνει ΤΟΣΗ διαφορά.
Αναφερούν κυρίως στις λέξεις-κλειδιά όπου καταλαβαίνει το λειτουργικό. Έτσι μπορεί η Siri να καταλαβαίνει το "send text to my wife", αλλά στο άλλο να είναι "sms my wifi" κλπ κλπ
Δημοσίευση 26/11/2011 - 17:36
όσο θέλουμε θα χαιρόμαστε για το καλύτερο λειτουργικό που πληρώσαμε!
Αν δεν πληρώναμε να το αποκτήσουμε, δε θα υπήρχε (έστω για πολύ)
χαχα, εριξα το γελιο της ζωης μου! Τιποτα δεν επιασε! Η Microsoft sucks !
σα 17χρονα πιτσιρίκια που μαλώνουν για το ποιος τον έχει μεγαλύτερο.
έλεος δηλαδή. και σίγα το καλύτερο λειτουργικο. see here (http://www.wpcentral...stem-year-award)
όσο γ τν άλλο που λέει microsoft sucks θα'ναι κάνα πιτσιρίκι ή και ενήλικας που έχει πάνω στο pc dual-boot ubuntu και windows 7 και το παίζει χακεράκος στα φιλαράκια του.
Άρε ένας Τσουκαλάς που σας χρειάζεται
http://youtu.be/IaFMMhQ_atk?t=2s Πάρτε το κατσουράνη
Δημοσίευση 26/11/2011 - 17:56
σα 17χρονα πιτσιρίκια που μαλώνουν για το ποιος τον έχει μεγαλύτερο.
έλεος δηλαδή. και σίγα το καλύτερο λειτουργικο. see here (http://www.wpcentral...stem-year-award)
όσο γ τν άλλο που λέει microsoft sucks θα'ναι κάνα πιτσιρίκι ή και ενήλικας που έχει πάνω στο pc dual-boot ubuntu και windows 7 και το παίζει χακεράκος στα φιλαράκια του.
Άρε ένας Τσουκαλάς που σας χρειάζεται
http://youtu.be/IaFMMhQ_atk?t=2s Πάρτε το κατσουράνη
<<< ανατριχίλα >>>
Δημοσίευση 26/11/2011 - 17:58
Δημοσίευση 26/11/2011 - 18:10
Δημοσίευση 26/11/2011 - 18:37
Δημοσίευση 26/11/2011 - 18:44
Τεραστιο fail του tellme και για οσους δεν το καταλαβαινετε δεν εχω αγγλικη αμερικανικη διαλεκτο δεν ειμαι αμερικανος ουτε αγγλος ειμαι ελλην και μαλιστα με βαθμο c στο lower και παρολα αυτα το siri με καταλαβαινει τουλαχιστον για το λιγο που το χρησιμοποιω. Δε φταιει ουτε η διαλεκτος ουτε οι εντολες ουτε η μπαταρια ουτε τιποτα σαν και αυτα. Το μονο που φταιει ειναι οτι το siri ειναι καλυτερο και παρτε το χαμπαρι. Και για τους περιεργους που θα πεταχτουν ΔΕΝ πληρωνομαι απο την apple
+11111
www.asbissupport.com
Δημοσίευση 26/11/2011 - 18:57
Sent from my iPad 2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες