Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με τα θέματα (iPhone themes)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   SYZo

SYZo

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2009 - 08:18

καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με τα θεματα. διαλεγω καποιο θεμα απο το cydia το κατεβαζω και οταν το ορισω απο το winterboard μου αλλαζει ολλα τα εικονιδια εκτως απο τα sms την ειχογραφιση το τηλεφωνο και το app store.. πως γινεται αυτο αφου πριν το καταβασω στα screenshot βλεπω οτι το θεμα τα αλλζε?
εχω iphone 3g με 3,01

Τελευταία επεξεργασία από: SYZo, 14/09/2009 - 08:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/09/2009 - 09:14

Δηλαδή σου λείπουν μόνο αυτά τα εικονήδια??

Απλά δε τα έχει μέσα το θέμα τα icons αυτά δεν είναι κάποιο πρόβλημα..
Δε πιστευω ότι απλά σκαλώνει η συσκευή στη μετατροπή εικονηδίων..

Αλλά στη περίπτωση που θες να δεις αν υπάρχουν τα εικονήδια πηγαινε μέσα από κάποιο Browser μέσα στα θέματα του iphone και δες αν υπάρχουν τα κατάληλα εικονήδια ώστε να αλλάξουν αυτά που λες..αν όντως υπάρχουν διαφορετικά ΄τοτε δοκίμασε να ξανακάνεις επανεγκατάσταση το Winterboard ξανακατέβασε το θέμα και βάλτο..

#3   SYZo

SYZo

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2009 - 09:20

δεν λειπουν τα οικονιδια απλα μου τα εμφανιζει orinal δηλαδη οπως ειναι χωρις να βαλεις θεμα..
αυτο μου γινεται σε καθε θεμα που δοκιμαζω..
ακομα και το buuf.θα δοκιμασω και αυτο που μου ειπες

#4   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2009 - 09:25

Ναι κατάλαβα τι μου λες..

Τώρα εγώ έχω βάλει ένα θέμα και μου λείπει από το μαγνητόφωνο και τα μηνύματα..
Του appStore έχει αλλάξει!

Πιστεύω ότι σε κάθε θέμα..Μπορεί δηλαδή να μην έχει το αντίστοιχο μέσα στους φακέλους του και αυτός ο λόγος που δεν αλλάζει..
Για αυτό σου λέω να μπεις στους φακέλους του τηλεφώνου να δεις υπάρχει κάποιο αντίστοιχο εικονήδιο για να γίνει αντικατάσταση με
το original ή δνε υπάρχει τίποτα οπότε σω΄στα και στα δείχνει έτσι το τηλέφωνο..!

Οπότε στη περίπτωση που υπάρχει κάτι για να το αντικαταστήσει τότε έχεις πρόβλημα όχι σοβαρό απλά κάνε ένα reistall στο Winterboard, Αν συνεχηστεί ξαναέλα εδώ να σε βοηθήσει και κάποιος άλλος γιατί άλλη λύση δε μου έρχεται εμένα..

Ελπίζω τώρα να σε κάλυψα..Μόλις έφτιαξα καφέ και τώρα τα έγραψα σωστα και κατανοητά!χαχα!!

#5   SYZo

SYZo

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2009 - 09:58

το ιδιο γινεται.. εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση και δεν εγινε τιποτα..
πως μπορω να το διορθωσω?

#6   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2009 - 11:49

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα καπως διαφορετικα μ εβαζε τα θεματα κανονικα αλλα οταν τα εβγαζα εμενε το icon t καιρου οπος τ ειχε τ θεμα κανε ενα restore και ξαναπερνα το cydia θα φτιξει ;)

#7   SYZo

SYZo

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2009 - 12:36

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα καπως διαφορετικα μ εβαζε τα θεματα κανονικα αλλα οταν τα εβγαζα εμενε το icon t καιρου οπος τ ειχε τ θεμα κανε ενα restore και ξαναπερνα το cydia θα φτιξει ;)

wow.. δηλαδη μονο με restore μπορει να γινει??
αν ειναι ετσι θα το αφησω γιατι ειναι βαρετο να περνας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια με το παραμικρο..
μπορει να περιμενω την 3,1,1 <_<

Τελευταία επεξεργασία από: SYZo, 14/09/2009 - 12:36

#8   bitmansss

bitmansss

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 19/10/2009 - 21:36

wow.. δηλαδη μονο με restore μπορει να γινει??
αν ειναι ετσι θα το αφησω γιατι ειναι βαρετο να περνας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια με το παραμικρο..
μπορει να περιμενω την 3,1,1 <_<

καλησπερα! ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με τα εικονιδια κ συγκεκριμενα με το εικονιδιο των μηνυματων. Το
προβλημα βρισκεται στα θεματα. Αν μπεις μεσω ssh σε καποιο απο τα θεματα σου και κανεις μετονομασια το εικονιδιο text.png σε messages.png λογικα θα εχεις νεο εικονιδιο στα μηνυματα. τουλαχιστον σε εμενα αυτο πετυχε! ελπιζω να βοηθησα

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες