Αγορες απο Εξωτερικό - Ταχυδρομεία
Ad
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:29
Ρε παιδια ολα ειναι σχετικα!!! Και εμενα μου εχουν αργησει αρκετες φορες πραγματα απο το εξωτερικο. Δεν διαφημιζω κατι!!! Την γνωμη μου ειπα!! Αν τσαντιστηκε κανεις σας sorry!!!Εμένα με DPD International συγκεκριμένα έχω παραγγείλει από 14/11 κι ακόμα περιμένω ειδοποίηση.Εκτός και έχει έρθει και ξύνονται με την ειδοποίηση....
Μπορώ να το αναζητήσω αν δεν έχω αριθμό αποστολής;
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:31
Απλα λεω οτι αν μπορουσα να έχω τις παραγγελιες μου εδω σε 2 βδομαδες με china post θα ηταν σουπερ γιατι θα μου μειωνε φοβερα τα εξοδα, δυστυχως ομως κανουν πολυ παραπανω και αναγκαστικα δουλευεις με courier απο Κινα.
Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 27/11/2011 - 19:32
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:33
αγοραζω κατα κορον απο ebay και οι αποστολες απο κινα ποτε δεν κανουν πανω απο 2 εβδομαδεςΥπολογισμένο με το express shipping για να ερθει σε καμια εβδομαδα.
Με China Post απο Shaghai, θελει 1 μήνα τουλάχιστον.
περιπου στο δεκαημερο ερχονται
με απλο ταχυδρομιο ουτε συστημενο ουτε τιποτα
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:34
Δεν το ειπα για εσενα αδερφε!!! Για κανεναν συγκεκριμμενα!! Την αποψη μου ειπα!! Παντως να ξερετε οτι στο ταχυδρομειο εχουν μπει εδω και 1 εβδομαδα συμβασιουχοι!! Οποτε δειξτε λιγο κατανοηση μεχρι να συντονιστουν τα παιδια. Ειναι λιγο δυσκολο εαν δεν το εχεις ξανακανει για αρχη.Δεν τους δικαιολογω αλλα και εγω σαν συμβασιουχος στην αρχη τα βρηκα λιγο δυσκολα!! Ολα θα ερθουν !!Δεν τσαντίστηκα φίλε μου ίσα ίσα..Τη γνώμη μας λέμε.Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να αναζητήσω κάτι όταν δεν έχω αριθμό αποστολής;;
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:36
αγοραζω κατα κορον απο ebay και οι αποστολες απο κινα ποτε δεν κανουν πανω απο 2 εβδομαδες
Εγω προσωπικα απο κινα 1 φορα μου ηρθε σε κανενα 20ημερο, και ολα τα αλλα περιπου στις 30 μερες. Αμερικη ναι, αγγλια ναι, αλλα κινα σε 2 εβδομαδες ποτε!
Η διαφορα παιζει να ειναι οτι μπορει αυτοι που πηρες να εστελναν με hong kong post που ειναι ταχυτερο, αλλα και ακριβότερο (μπορει να συμπεριλαμβανουν την τιμη του στην τιμη του προιοντος και να λεει παλι free shipping). Το china post παντως ειναι απιστευτα αργο και αναξιοπιστο.
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:38
ναι με hong kong post ή sigapore post στελνουνΕγω προσωπικα απο κινα 1 φορα μου ηρθε σε κανενα 20ημερο, και ολα τα αλλα περιπου στις 30 μερες. Αμερικη ναι, αγγλια ναι, αλλα κινα σε 2 εβδομαδες ποτε!
Η διαφορα παιζει να ειναι οτι μπορει αυτοι που πηρες να εστελναν με hong kong post που ειναι ταχυτερο, αλλα και ακριβότερο (μπορει να συμπεριλαμβανουν την τιμη του στην τιμη του προιοντος και να λεει παλι free shipping). Το china post παντως ειναι απιστευτα αργο και αναξιοπιστο.
ισως γιαυτό
Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:56
και εγω ακριβως την ιδια εμπειρια εχωαγοραζω κατα κορον απο ebay και οι αποστολες απο κινα ποτε δεν κανουν πανω απο 2 εβδομαδες
Δημοσίευση 27/11/2011 - 20:53
Εντελώς εχθρικά.

Δημοσίευση 27/11/2011 - 21:02
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες