Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5.1 beta

• Please log in to reply
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 29/11/2011 - 22:37

Για Οκτώβρη το βλέπω το 5άρι, δύσκολα θα "σκοτώσουν" το 4S. Για το 5.1 πάντως ξαναδιάβασα τις αλλαγές αλλά δεν βρήκα κάτι σημαντικό. Μετά το καλοκαιρινό κάζο που πέρασα με τα ios5 beta1,2,3,5,10... δεν ξαναρισκάρω να βάλω beta. Κ να είχε κάποια σοβαρή αλλαγή... Επίσης το επερχόμενο xcode μόνο αναφορές σε προβλήματα στο compiling αναφέρει. Δηλ τί να τεστάρει ο developer αν το build είναι προβληματικό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3,477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 29/11/2011 - 22:40

Συμφωνω για τις Beta αλλα καποιος που πηρε το 4ς ενω ειχε 3G Η 3Gs θα κανει βλακεια αν θα το πουλησει τοσο νωρις εκτος και αν ειναι τοσο κολλημενος αλλα εγω δεν θα το κανω αν δεν εχω επιδοτηση αλλα θα παρω και ενα iMac περισσοτερο αυτος ειναι ο λογος..!

#48   kabamaru2372

kabamaru2372

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2011 - 22:43

Για Οκτώβρη το βλέπω το 5άρι, δύσκολα θα "σκοτώσουν" το 4S. Για το 5.1 πάντως ξαναδιάβασα τις αλλαγές αλλά δεν βρήκα κάτι σημαντικό. Μετά το καλοκαιρινό κάζο που πέρασα με τα ios5 beta1,2,3,5,10... δεν ξαναρισκάρω να βάλω beta. Κ να είχε κάποια σοβαρή αλλαγή... Επίσης το επερχόμενο xcode μόνο αναφορές σε προβλήματα στο compiling αναφέρει. Δηλ τί να τεστάρει ο developer αν το build είναι προβληματικό;

Τις αντοχές του και την υπομονή του :P

#49   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2011 - 22:44

Έχει παραγίνει το κακό με τις beta. Να βγάζουνε δε λέω, αλλά για σοβαρά build. πχ από ios4 σε 4.5 ή από ios5 σε 5.5 κλπ κλπ κλπ

#50   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3,477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 29/11/2011 - 22:46

αυτο ειναι αλλο "beta" φανταζομαι λογο της μπαταριας αλλα εγω ειμαι full (Μια χαρα ) ( αλλα θα φτασω και τους χρονους του κωστα σε κανα μηνα..! χαχαχ)

Τελευταία επεξεργασία από: fasman, 29/11/2011 - 22:46.

#51   clarco5

clarco5

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2011 - 01:24

Σε πρώτη φάση η μπαταρία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Αύριο μία δοκιμή μέσα στη μέρα θα δείξει πραγματικά αποτελέσματα.
Επιτέλους όμως διόρθωσαν και την αλλαγή σειράς των τραγουδιών στα playlists από το iPhone που είχε κάτι θεματάκια.

#52   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 30/11/2011 - 14:42

Παντος απο αυτα που διαβαζω σε διαφορα φορουμ του εξωτερικου οπως Redmond Pie, δεν φαινεται να διορθωθηκε το προβλημα της μπαταριας :( Ας ελπισουμε μεχρι να βγει η τελικη να εχουν κανει κατι....

#53   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/11/2011 - 14:42

Ποια μπαταρία.. Πάνε αυτα.. Τρύπες κλείνουν..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#54   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 30/11/2011 - 14:51

Ποια μπαταρία.. Πάνε αυτα.. Τρύπες κλείνουν..

Δυστυχως εχεις δικιο !!!

#55   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/11/2011 - 17:25

Πρωτου μπω στο κυριως θεμα θα κανω ενα προλογο γιατι τοσες μερες που κοιταω το site πραγματικα εχω αγανακτησει...

Αρχικα για να εισαι σε ενα τετοιο site admin mod η οτι αλλο ειναι τελοσπαντων πρεπει να χεις πολλα "καρυδια"....Ο καθενας μπαινει και ρωταει το μακρυ του και το κοντο του...Διαβαζα για την 5.1 και τσουπ!!Να ενα κουλο για το σημα 3G....Πραγματικα 3,0000 νεα threads για το ιδιο πραγμα...Ολοι κοιτανε τα τελευταια θεματα και δεν μπαινουν στο ψαχνο του φορουμ...Σιγουρα με 1767 σελιδες μελων σε ενα φορουμ δεν ευνοει συνθηκες για ευκολη δουλεια με την ταξινομηση...Πανω αριστερα εχουμε ενα κενο κελι που λεει μεσα με αχνα γραμματα SEARCH...Το παταμε πριν αρχιζουμε να γραφουμε οτι να ναι...Ξερω δεν μου πεφτει λογος...Ξερω πως πολλοι θα πεσουν να με φανε...Πανω στην αγανακτηση μου τα γραφω ολα αυτα και σε φιλικο κλιμα παντα...Μην ξεχναμε οτι ειμαστε ανθρωποι πισω απο τις οθονες...Και αρκετα με τα offtopic...

Οσον αφορα την 5.1 τουλαχιστον οι jailbreakers μην δωσουν κανενα δειγμα αν εχουν βρει exploits μπας και γινει η δουλεια...Παρ ολα αυτα εγω δεν θα αναβαθμισω με την μια να δουμε τι παιζει πρωτα και μετα...Μην κανουμε καμια χαζομαρα και παμε στην 5.1 και μετα βρεθουμε με jb στην 5 και δεν μπορουμε να γυρισουμε...

φιλε μου σωστά τα λες , αλλά ο φίλος που ρώτησε για το 3G νομιζω οτι δεν ειναι καθόλου off topic. Το 4s δεν εχει την επιλογή πλέον να απενεργοποιεις το 3G. Με αποτέλεσμα σε περιοχές που δεν έχει καλό σημα (άλλα έχει) να εχει χαμηλό σημα. Αυτό λεει ο ανθρωπος. Με αποτελεσμα να χανει κλήσεις. Και ρώτησε μήπως στην 5.1 πλέον υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιούμε το 3G.
Εσύ δηλαδή όλο αυτό το βλέπεις κουλό??? ΤΕΣΠΑ

#56   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 30/11/2011 - 22:00

Παντος απο αυτα που διαβαζω σε διαφορα φορουμ του εξωτερικου οπως Redmond Pie, δεν φαινεται να διορθωθηκε το προβλημα της μπαταριας :( Ας ελπισουμε μεχρι να βγει η τελικη να εχουν κανει κατι....

Και δω τα ίδια .., άσε απ' το κακό στο χειρότερο πάνε!!! <_<

#57   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2011 - 22:35

Πολλα bugs δεν το περιμενα,απο οσες beta εκδοσεις εχω δοκιμασει εχει τα περισσοτερα bugs

#58   BLK

BLK

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2011 - 23:28

Όντως ρε παιδια τοσο off topic ηταν αυτο που ρωτησα για το αν μπορει να κλεισει το 3g;
Απλα ρωτησα αν ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να το φτιαξουν στην 5.1
Με ενοχλει τοσο πολυ αυτο που σκεφτομαι να το πουλησω!

#59   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2011 - 11:58

Με ενοχλει τοσο πολυ αυτο που σκεφτομαι να το πουλησω!

Υπερβάλλεις! Το σήμα είναι πολύ καλύτερο από του 4. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένοσ. Άσε που η λογική πίσω απο αυτό είναι ότι το κινητό αυτόματα αλλάζει από edge σε 3g κ δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ο χρήστης. Έχει να κάνει κ με το που μένεις κ ΒΑΣΙΚΑ ευθύνεται το ελληνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που είναι απαρχαιωμένο (ιδιαίτερα εκτός Αττικής). Βέβαια ενδέχεται να έχει πρόβλημα η συσκευή σου, μήπως να ρώταγες τεχνικό;

Για το θέμα της μπαταρίας τώρα. Ό,τι ήτανε να διορθώσουνε στη μπαταρία το διορθώσανε. Ένα σφάλμα υπήρχε στη 5 κ το φτιάξανε. Η μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο απ' ότι του iphone4 λόγω hardware. Στη 5.1 κλείνουν τρύπες κ βασικά πιστεύω ότι η κοινότητα του jailbreak δέχτηκε θανατηφόρο χτύπημα. Ίσως να σβήσει κ τελείως σιγά-σιγά...

#60   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:28

τελικά αληθεύει οτι αυτό το update σου στερεί τη δυνατότητα να κανεις στο springboard εικονίδια με το bluetooth,wifi από εδώ http://brdrck.me/settings/ ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες