iOS 5.1 beta
Δημοσίευση 19/12/2011 - 09:27
Το θέμα με την ηχώ όντως υπήρχε και διορθώθηκε!
Drop calls όμως δεν είχα εξ' αρχής!
Ad
Δημοσίευση 19/12/2011 - 10:06
Η "Εμφάνιση όλων των εφαρμογών" μετονομάστηκε σε "Εμφάνιση όλων"."
Δεν ξέρω αν συνέβαινε μόνο στη δικιά μου συσκευή, αλλά το αρχικό κείμενο "Εμφάνιση όλων των εφαρμογών" προεξείχε του πλαισίου και φαινόταν άσχημο. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ένα τέτοιο bug σε iOS.
Δημοσίευση 19/12/2011 - 10:08
Σε περιοχές με χαμηλή 3G κάλυψη πάντως η μπαταρία φεύγει γρήγορα. Επίσης, γενικώς η χρήση κάτω από 3G καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία. Για μένα είναι από τα βασικά που πρέπει να αλλαχθούν.
Δημοσίευση 19/12/2011 - 10:21
Δημοσίευση 19/12/2011 - 10:24
αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν δίνω άδικο στην apple αφού είμαστε στην εποχή του 4g. το 3g έπρεπε να δουλεύει ΠΑΝΤΟΥ άψογα...
Δημοσίευση 19/12/2011 - 11:50
Δημοσίευση 03/01/2012 - 23:33
Το θέμα με την ηχώ όντως υπήρχε και διορθώθηκε!
Drop calls όμως δεν είχα εξ' αρχής!
[/quote]
Καλησπέρα. Έχω ήδη καταχωρήσει το UDID μου προκειμένου να δοκιμάσω και εγώ την 5.1 b2 μήπως και διορθωθεί το σοβαρό πρόβλημα των muted outgoing calls που ταλαιπωρεί (μεταξύ πάρα πολλών άλλων από ότι έχω δει παγκοσμίως) και το δικό μου 4s. Αυτή τη διαδικασία την είχα κάνει και στο ipad2 μου και έτρεχα την 5 beta πολύ καιρό πριν βγει η τελική έκδοση. Βέβαια το ipad δεν ήταν 3g και έτσι δεν έχω βάλει ποτέ beta σε iphone (όπου αναβαθμίζονται και modem firmwares κλπ). Γι'αυτό πριν το κάνω, θα ήθελα σας παρακαλώ τη γνώμη/επιβεβαίωση από όσους φίλους έχουν αντίστοιχη εμπειρία, για το εάν θα μπορώ μετά να κάνω εύκολα downgrade στην τελευταία official (π.χ. 5.0.1 τώρα) εφόσον δω ότι η 5.1 b2 δεν διορθώσει το πρόβλημα με τις muted outgoing κλήσεις οπότε θα πάω για επιστροφή συσκευής. Άπό ότι διάβασα, αρκεί ένα restore από dfu mode και γυρνάς σε 5.0.1. Ισχύει;
Το ρωτάω γιατί διάβασα και εδώ ότι η 5.1 b2 φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης την 31 Ιαν. 2012 οπότε εάν στο εν τω μεταξύ δεν έχει βγεί άλλη (π.χ. beta 3, αν και δύσκολο το βλέπω) θα υποχρεωθώ να γυρίσω σε 5.0.1.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσίευση 03/01/2012 - 23:43
Καλησπέρα. Έχω ήδη καταχωρήσει το UDID μου προκειμένου να δοκιμάσω και εγώ την 5.1 b2 μήπως και διορθωθεί το σοβαρό πρόβλημα των muted outgoing calls που ταλαιπωρεί (μεταξύ πάρα πολλών άλλων από ότι έχω δει παγκοσμίως) και το δικό μου 4s. Αυτή τη διαδικασία την είχα κάνει και στο ipad2 μου και έτρεχα την 5 beta πολύ καιρό πριν βγει η τελική έκδοση. Βέβαια το ipad δεν ήταν 3g και έτσι δεν έχω βάλει ποτέ beta σε iphone (όπου αναβαθμίζονται και modem firmwares κλπ). Γι'αυτό πριν το κάνω, θα ήθελα σας παρακαλώ τη γνώμη/επιβεβαίωση από όσους φίλους έχουν αντίστοιχη εμπειρία, για το εάν θα μπορώ μετά να κάνω εύκολα downgrade στην τελευταία official (π.χ. 5.0.1 τώρα) εφόσον δω ότι η 5.1 b2 δεν διορθώσει το πρόβλημα με τις muted outgoing κλήσεις οπότε θα πάω για επιστροφή συσκευής. Άπό ότι διάβασα, αρκεί ένα restore από dfu mode και γυρνάς σε 5.0.1. Ισχύει;
Το ρωτάω γιατί διάβασα και εδώ ότι η 5.1 b2 φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης την 31 Ιαν. 2012 οπότε εάν στο εν τω μεταξύ δεν έχει βγεί άλλη (π.χ. beta 3, αν και δύσκολο το βλέπω) θα υποχρεωθώ να γυρίσω σε 5.0.1.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις downgrade. Απλά θα σου πρότεινα να μην βιαστείς να πας σε beta2 αφού έχει βγει ήδη αρκετό καιρό και λογικά όπου να'ναι θα βγει η beta3
Δοκιμάζοντας την beta1 είχα απογοητευτεί από τη μπαταρία και όπως άκουσα και η beta2 δεν τα πηγαίνει καλύτερα...
Δημοσίευση 04/01/2012 - 00:25
Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις downgrade. Απλά θα σου πρότεινα να μην βιαστείς να πας σε beta2 αφού έχει βγει ήδη αρκετό καιρό και λογικά όπου να'ναι θα βγει η beta3
Δοκιμάζοντας την beta1 είχα απογοητευτεί από τη μπαταρία και όπως άκουσα και η beta2 δεν τα πηγαίνει καλύτερα...
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, Υποθέτω μιλάς εκ πείρας, γιατί ψάχνοντας είδα ότι πρέπει να σώσεις shsh blobs με ifaith το οποίο όμως δεν υποστηρίζει λέει A5 devices (4s, iPad2) κλπ αλλά μάλλον αυτό το λένε για downgrade σε versions που δεν κάνει πλεον sign η Apple (π.χ. από 5.1 σε 4x).
Άρα προχωράω ακάθεκτος σε 5.1 beta 2 στο 4s και αν χρειαστεί, απλώς dfu και ctrl-restore σε 5.0.1?
Θα δοκιμάσω άμεσα την beta 2 γιατί δεν έχω χρόνο να περιμένω. Το θέμα της μπαταρίας είναι το λιγότερο. Αν δεν φτιάξει και με τη beta 2 το πρόβλημα με τις εξερχόμενες κλήσεις που δεν ακούω και δεν με ακούν, θα το στείλω πίσω άμεσα, γιατί είναι πραγματικά πολύ σπαστικό ρε παιδιά να μην έχεις ουσιαστικά τηλέφωνο (π.χ. μία ανάγκη).
Δημοσίευση 09/01/2012 - 20:42
Στα σχόλια της αναβάθμισης περιλαμβάνονται τα γνωστά περί διόρθωσης προβλημάτων και βελτιώσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό αλλά θα αναβαθμίσουμε με νεότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.
Follow me on twitter
Δημοσίευση 09/01/2012 - 21:21
Δημοσίευση 09/01/2012 - 21:21
Δημοσίευση 09/01/2012 - 21:24
Ευχάριστα νέα γι' αυτούς που έχουν 4S!
Παραήταν χαζός περιορισμός...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες