Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

[Οδηγός] Αγοράς στο eBay

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
141 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 03/01/2013 - 18:28

Και εγω περιμένω να μου έρθει κατι μου το ξαναστέλνει γιατί μάλλον χάθηκε :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:11

Αγορασα απο USA ακουστικα 90 + 15 ευρω τα μεταφορικα ! Θα πανε τελωνειο ? Αν ναι ποσο θα ειναι τα εξοδα και πως τα πληρωνω ?

#93   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:25

Αγορασα απο USA ακουστικα 90 + 15 ευρω τα μεταφορικα ! Θα πανε τελωνειο ? Αν ναι ποσο θα ειναι τα εξοδα και πως τα πληρωνω ?

επικοινώνησε με το πωλητή. Έχω παραγκειλει δεκάδες φορές πράγματα απο Αμερική ή Κίνα και έπειτα απο επικοινωνία μου ζητώντας να τα στείλει με τέτοιο τροπο ώστε να μη πληρώσω τελωνείο δεν έχω πληρώσει ούτε μια φορά τόσα χρονια. Και μιλάμε και για πράγματα ακριβά

#94   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:28

επικοινώνησε με το πωλητή. Έχω παραγκειλει δεκάδες φορές πράγματα απο Αμερική ή Κίνα και έπειτα απο επικοινωνία μου ζητώντας να τα στείλει με τέτοιο τροπο ώστε να μη πληρώσω τελωνείο δεν έχω πληρώσει ούτε μια φορά τόσα χρονια. Και μιλάμε και για πράγματα ακριβά

Το εμαθα μετα αφου εφυγε το πακετο δεν μπορω να κανω κατι ! Το βλεπω με το tracking number που εχει φυγει .. Τωρα αν αυτος το εκλεισε σαν δωρο ωστε να μην πληρωσω extra στο τελωνειο δεν μου ειπε κατι ουτε απανταει στα email 3 μερες

#95   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:31

Δεν είναι μόνο θέμα δώρου. Ο θεός βοηθός... Λογικα θα πληρώσεις ένα 20αρικο εκτός και αν είσαι κωλοφαρδος και τη μέρα που έρθει έχουν απεργία οι τελωνειακοι :Ρ

#96   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:34

Δεν είναι μόνο θέμα δώρου. Ο θεός βοηθός... Λογικα θα πληρώσεις ένα 20αρικο εκτός και αν είσαι κωλοφαρδος και τη μέρα που έρθει έχουν απεργία οι τελωνειακοι :Ρ

Αν ειναι ενα 20αρικο δεν πειραζει ετσι και αλλιως Ελλαδα δεν πουλιουνται τα συγκεκριμενα ακουστικα .. Απλα ειχα ακουσει οτι θα θελει καμια 50-70 και ειχα τρομαξει

#97   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:36

Αν ειναι ενα 20αρικο δεν πειραζει ετσι και αλλιως Ελλαδα δεν πουλιουνται τα συγκεκριμενα ακουστικα .. Απλα ειχα ακουσει οτι θα θελει καμια 50-70 και ειχα τρομαξει

παιζει και αυτο χωρίς πλάκα. Εξαρτάται και απο το τελωνειακό βέβαια. Μπορει κάποιος να σου βάλει 20 € ενω άλλος 50 €

#98   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:37

παιζει και αυτο χωρίς πλάκα. Εξαρτάται και απο το τελωνειακό βέβαια. Μπορει κάποιος να σου βάλει 20 € ενω άλλος 50 €

Απο που και ως που διαφορετικα ? Δεν πηγαινει : Δασμοί & Τέλη + Έξοδα εκτελωνισμού + Φύλακτρα ? Στανταρ τιμες δεν ειναι ?

#99   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:40

Απο που και ως που διαφορετικα ? Δεν πηγαινει : Δασμοί & Τέλη + Έξοδα εκτελωνισμού + Φύλακτρα ? Στανταρ τιμες δεν ειναι ?

σαφώς αλλα εγω σου λέω οτι μου χει πει ενας φίλος μου τελωνειακός. Μπορει ο καθένας να το κοστολογησει διαφορετικά

#100   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:43

σαφώς αλλα εγω σου λέω οτι μου χει πει ενας φίλος μου τελωνειακός. Μπορει ο καθένας να το κοστολογησει διαφορετικά

Αν βγει τοσο ακριβα οπως λεμε , μπορω να το αφησω και να πω στον πωλητη να στειλει αλλο και να το τυλιξει με συγκεκριμενο τροπο ωστε να μην περασει την 2η φορα τελωνειο ή πρεπει να το πληρωσω αναγκαστικα ?

#101   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:44

Είναι αυθαίρετο τελείως το καπέλο στο τελωνείο Alex, ισχύει αυτό που λέει ο Magneto. Για το ίδιο πράγμα μπορεί ο ένας τελωνειακός να εκτιμήσει ότι κάνει 100ευρώ κι ο άλλος 50 και προκύπτει διαφορά.
Αυτά που είναι στάνταρ είναι χρεώση αποθήκευσης, έξοδα παράστασης. Οι δασμοί και τα τέλη αλλάζουν ανάλογα την αξία...

Αν βέβαια πέσεις και σε εκτελωνισμό από κούριερ εκεί κλάφτα. Να μη σου τύχει...

Αν βγει τοσο ακριβα οπως λεμε , μπορω να το αφησω και να πω στον πωλητη να στειλει αλλο και να το τυλιξει με συγκεκριμενο τροπο ωστε να μην περασει την 2η φορα τελωνειο ή πρεπει να το πληρωσω αναγκαστικα ?

Μπορείς να μη το δεχτείς ναι, αλλά θα πληρώσεις μεταφορικά άλλη μια φορά για πίσω και άλλη μια φορά να στο στείλει.

Αναρτημένη εικόνα

#102   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:47

Είναι αυθαίρετο τελείως το καπέλο στο τελωνείο Alex, ισχύει αυτό που λέει ο Magneto. Για το ίδιο πράγμα μπορεί ο ένας τελωνειακός να εκτιμήσει ότι κάνει 100ευρώ κι ο άλλος 50 και προκύπτει διαφορά.
Αυτά που είναι στάνταρ είναι χρεώση αποθήκευσης, έξοδα παράστασης. Οι δασμοί και τα τέλη αλλάζουν ανάλογα την αξία...

Αν βέβαια πέσεις και σε εκτελωνισμό από κούριερ εκεί κλάφτα. Να μη σου τύχει...

Μπορείς να μη το δεχτείς ναι, αλλά θα πληρώσεις μεταφορικά άλλη μια φορά για πίσω και άλλη μια φορά να στο στείλει.

Ελεος δηλαδη εμενα μου ειπε ενα παιδι που πηρε καμερα απο USA 350 ευρω εδωσε extra στο τελωνειο 23% ΦΠΑ (της συνολικης τιμης μαζι με τα μεταφορικα) και αλλα 2% για εκτελωνισμο αν θυμαμαι καλα αρα το 20αρικο που μου ειπε πριν ο Magneto για την περιπτωση μου μου ακουστηκε λογικο δεν το ηξερα οτι μπορει να παει τοσο πολυ

Τελευταία επεξεργασία από: Alexthekiller1993, 07/01/2013 - 01:49

#103   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:48

Ναι μπορείς να μη το δεχτεις και να το στείλεις πίσω. Μεταφορικά δε πληρώνεις που λέει ο δικός παραπάνω μόνο αν δεν είσαι σπίτι και σου αφήσουν ειδοποίηση οτι ήρθε δέμα και δε σας βρήκαμε. Εκει γράφει πάνω αν είναι να πληρώσεις τελωνείο
Και το στέλνουν μετα απο 15 μέρες απο κει που ρθε

Ο φίλος *

#104   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:50

Δηλαδη κανω τον σταυρο μου και περιμενω απλα ... Παντως μου το στελνουν με USPS αν εχει καποια διαφορα

#105   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:52

Πληρώσεις δεν πληρώσεις μεταφορικά είναι επιπλέον ταλαιπωρία + χρόνος αναμονής. Έχει τύχει σε φίλο να πληρώσει και για να πάει πίσω ώστε να δεχθεί ο πωλητής να του στείλει άλλο....γιατί λέει τα ζήτησαν από αυτόν τα έξοδα επιστροφής...

Είναι ανάλογα τον πωλητή προφανώς...

Εσύ αν αναγράψει την κανονική τιμή θα πληρώσεις τιμή * ΦΠΑ+ υπόλοιπα έξοδα.αλλά για να λέει ότι δεν περνάνε τελωνείο θα βάζει δώρο ή κάτι παρόμοιο..

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8