Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Siri on iPhone 4 & 3GS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
94 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 09/12/2011 - 23:53

Το έχω διαβάσει αυτό, αλλά υποτίθεται ότι αν περνάει από τον δικό σου server δεν αντιμετωπίζεις το θέμα που αναφέρεις στο post σου. Από τον δικό σου server θα περνάνε τα στοιχεία που δεν θέλεις κάποιος να σου κλέψει.
Κάνω λάθος;

Δεν πάνε από κανέναν δικό σου server εκτός αν πληρώνεις $100 τον μήνα σε μια εταιρεία στις Σεϋχέλλες και τον έχεις στήσει εσύ. Ο, τι λες τώρα στέλνει τις επαφες σου και γενικά τα πάντα σε κάτι Αμερικάνους/Ρώσσους ή και δεν ξέρω εγώ τι και μπορούν να τα διαβάσουν, να τα πουλήσουν και να κάνουν ο, τι θέλουν με αυτά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   volosiros

volosiros

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 21:53

Ο, τι λες τώρα στέλνει τις επαφες σου και γενικά τα πάντα σε κάτι Αμερικάνους/Ρώσσους ή και δεν ξέρω εγώ τι και μπορούν να τα διαβάσουν, να τα πουλήσουν και να κάνουν ο, τι θέλουν με αυτά.

Για κανε το πιο λιανα αυτο φιλε μου

#93   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2011 - 12:06

Για κανε το πιο λιανα αυτο φιλε μου

Όταν μιλάς με το H1Siri, αυτό που είπες, οι επαφές σου, τα τραγούδια σου, τα μηνύματα σου και άλλα πράγματα δεν πάνε κατ' ευθείαν στην Apple αλλά πρώτα πάνε σε έναν server ενός ανρώπου κάπου στον κόσμο. Μετά, εκείνος τα στέλνει στην Apple. Αυτός ο άνρωπος μπορεί να μην τα δίνει καν σημασία αλλά μπορεί και να τα καταγράφει σε ένα αρχείο. Μετά μπορεί να τα δει και να μάθει πληροφορίες για εσένα, να τα πουλήσει σε άλλους για να βγάλει λεφτά (και πίστεψέ με, θέλει λεφτά αυτό που κάνει). Έτσι, δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση, ούτε για δοκιμή, μιας και θα σε έχει φακελομένο και δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.

#94   volosiros

volosiros

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2011 - 16:20

Όταν μιλάς με το H1Siri, αυτό που είπες, οι επαφές σου, τα τραγούδια σου, τα μηνύματα σου και άλλα πράγματα δεν πάνε κατ' ευθείαν στην Apple αλλά πρώτα πάνε σε έναν server ενός ανρώπου κάπου στον κόσμο. Μετά, εκείνος τα στέλνει στην Apple. Αυτός ο άνρωπος μπορεί να μην τα δίνει καν σημασία αλλά μπορεί και να τα καταγράφει σε ένα αρχείο. Μετά μπορεί να τα δει και να μάθει πληροφορίες για εσένα, να τα πουλήσει σε άλλους για να βγάλει λεφτά (και πίστεψέ με, θέλει λεφτά αυτό που κάνει). Έτσι, δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση, ούτε για δοκιμή, μιας και θα σε έχει φακελομένο και δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.

Μαλιστα.Και υποθετω οτι ολα τα παραπανω δεν ισχυουν στην περιπτωση του αυθεντικου siri μεσα απο το 4s και ειναι υπερ ανω καθε υποψιας σε παρομοια ζητηματα που αφορουν προσωπικα δεδομενα...😳

#95   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2011 - 19:39

Μαλιστα.Και υποθετω οτι ολα τα παραπανω δεν ισχυουν στην περιπτωση του αυθεντικου siri μεσα απο το 4s και ειναι υπερ ανω καθε υποψιας σε παρομοια ζητηματα που αφορουν προσωπικα δεδομενα...😳

Το αυθεντικό Siri δεν έχει τέτοιο θέμα, αλλά ακόμα και αν έχει, σίγουρα το h1siri έχει έναν παραπάνω υποκλοπέα.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες