Κρασάρει το safari στο ipad και όχι μόνο!
Από
kovas
, 05/12/2011 22:02
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/12/2011 - 22:02
Καλησπέρα....το πρόβλημα το έγραψα στον τίτλο...αλλά όχι μόνο στο safari αλλά και σε διάφορες εφαρμογές τύπου facebook....είμαι στην τελευταία έκδοση και δεν έχω κάνει jailbreak ποτέ....το έχω καιρο το πρόβλημα και με έχει κουράσει πραγματικά....δοκίμασα να σβήσω ιστορικό cookies κλπ αλλά τίποτα......έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω??Αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα ram αλλά έτσι γινεται και σε σας?Κάνω κάτι λάθοςΤο ipad 1 είναι ξέχασα να πω....ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Ad
Δημοσίευση 05/12/2011 - 23:11
κανένας κύριος δεν ξέρει
Δημοσίευση 05/12/2011 - 23:14
hard reset,μετα αν δε φτιαξει ενα restore ισως??
Δημοσίευση 05/12/2011 - 23:14
Και αλλοι το εχου αναφερει αυτο με τα κρασαρισματα...μια λυση στο φορουμ της Apple ανεφερε να κλεισεις τα gestures απο τις ρυθμισεις...για δοκιμασε το δε χανεις τιποτα.
Σταλμένο απο το iΤσίου, το καινούριο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (www.ikoutsoulame.gr)
Σταλμένο απο το iΤσίου, το καινούριο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (www.ikoutsoulame.gr)
Whatsapp doc?
Δημοσίευση 05/12/2011 - 23:18
gestures???μπορείς να μου πεις που είναι αυτό στις ρυθμίσειςΚαι αλλοι το εχου αναφερει αυτο με τα κρασαρισματα...μια λυση στο φορουμ της Apple ανεφερε να κλεισεις τα gestures απο τις ρυθμισεις...για δοκιμασε το δε χανεις τιποτα.
Δημοσίευση 05/12/2011 - 23:35
Ρυθμισεις-γενικα-multitasking gestures
Δεν ξερω αν οντως δουλευει, καποιοι γραψανε οτι βοηθησε.
Δεν ξερω αν οντως δουλευει, καποιοι γραψανε οτι βοηθησε.
Whatsapp doc?
Δημοσίευση 06/12/2011 - 10:29
kovas φίλε μου το ipad 1 ξεμένει απο ram και κλείνει ο safari.Θα σου πρότεινα απλά να μην αφήνεις άλλες εφαρμογές ανοιχτές για να μη συμβαίνει αυτό!
Αν τόσο καιρό κάνεις update update κλπ δοκίμασε να κάνεις ενα restore k set up as new και νομίζω θα φτιάξει για λίγο καιρό,μέχρι να το ξαναφορτώσεις υπερβολικά.
Πάντως γενικότερα κλείνε ότι δεν χρησιμοποιείς και μην αφήνεις τις εφαρμογές να τρέχουν στο background και θα είσαι οκ!
Αν τόσο καιρό κάνεις update update κλπ δοκίμασε να κάνεις ενα restore k set up as new και νομίζω θα φτιάξει για λίγο καιρό,μέχρι να το ξαναφορτώσεις υπερβολικά.
Πάντως γενικότερα κλείνε ότι δεν χρησιμοποιείς και μην αφήνεις τις εφαρμογές να τρέχουν στο background και θα είσαι οκ!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες