Καινούριο iphone4S...χρησιμοποιημένο?
Δημοσίευση 18/12/2011 - 13:37
Μονο για αυτο χρησημοποιηθηκε και οτι δεν εχει τιποτα ξερω γω. Τελοσπαντων μου ειπε την τριτη να περασω να παρω καινουριο γιατι δεν ειχαν εκει...
Αυτο που με παρεξενεψε ειναι το οτι μου ειπε να κρατησω το κινητο εγω μεχρι την τριτη που θα παρω το καινουριο γιατι εκει ειναι κατι αποθηκες κλειστε λογο του οτι ειναι κυριακη, κατι τετοια.Φυσικα της ειπα το τηλεφωνο δεν το ακουμπαω καν και το εχω μεσα στην σακουλα οπως μου το δωσατε, μου λεει ναι..
Εκανα κακως που δεν το παρατησα εκει? Μην μου φορτωσει καμια ευθηνη και δεν ξερω τι να κανω..
Α και κατι αλλο , οταν θα μου δωσουν ρε παιδια αλλο κινητο το καινουριο, τι θα γινει με την αποδειξη? Γιατι εννοειται οτι θα εχει αλλο serial number. Μπορουν την καταργησουν και να βγαλουν αλλη ? Τι γινεται?
Ad
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:04
Απόδειξη λογικά θα σου δώσουν αλλη με το ΙΜΕ της καινούργιας συσκευής
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:11
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:15
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:20
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:42
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:45
Δημοσίευση 18/12/2011 - 14:49
Ποσο πιο χαμηλα θα πεσουν αμα σκαρφιστουν καποια αλλη μαλαγανια...!
Δυστυχως η ιστορια αποδεικνυει οτι πάντα υπάρχει και πιο χαμηλά..
Προσωπική γνώμη,γύρνα το τώρα και κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά παραπάνω (να σου κοπεί πιστωτικό και πανε παρ'το αν θελεις και απο το ιδιο καταστημα παλι την Τριτη).
Απο την αλλη εχεις ενα μικρο μεριδιο ευθυνης και εσυ φιλε μου,γιατι δεν το ελεγξες οταν το πηρες (αν ειναι σφραγισμενο κτλ).
Οχι οτι θα χασεις το δικιο σου γι'αυτο,αλλα πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι για να μην τρεχουμε μετα (καλη ώρα..)
Πάντα φιλικά και με καλή διάθεση.
Δημοσίευση 18/12/2011 - 15:01
Δημοσίευση 18/12/2011 - 15:09
Συμφωνώ απόλυτα! Και δεν είναι ανάγκη να πας σε oteshop πάρε και σε Γερμανό πχ. Στο Γαλάτσι είχε σίγουρα (ποια χωρητικότητα δεν ξέρω) σίγουρα κάπου θα έχει κάποιο,δε μπορεί. Αλλά σου ξαναλέω και πουθενά να μην έχει πάρε το πιστωτικό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί μέχρι την Τρίτη είναι 4 μέρες από όταν το πήρες και δε θα στο αλλάζουν πιθανότατα!Κι αν την Τρίτη που θα πας είναι άλλη και δεν είναι αυτή που στα είπε;Κι αν δεν θυμάται τι σου είπε;Κι αν σου πουν εσύ το άνοιξες;Δεν ξέρεις τι έχουν κάνει με αυτό το τηλ ή είναι το συγκεκριμένο καμμιά επιστροφή για προβληματικό και στο πάσαραν εσένα...Αν είναι ακόμα ανοιχτά να πας τώρα...Δεν θέλω να σε πανικοβάλλω αλλά είναι πολύ απατεώνες τελικά..
Δημοσίευση 18/12/2011 - 15:37
Α και κατι αλλο , οταν θα μου δωσουν ρε παιδια αλλο κινητο το καινουριο, τι θα γινει με την αποδειξη? Γιατι εννοειται οτι θα εχει αλλο serial number. Μπορουν την καταργησουν και να βγαλουν αλλη ? Τι γινεται?
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την απόδειξη. Κι εμένα που μου έδωσαν στην αρχή ντέμο (και έγραφε το ιμει του στην απόδειξη) χθες που μου το άλλαξαν μου έδωσαν καινούρια απόδειξη με τον ιμει του καινούριου κινητού.
Πάντως απαράδεκτο να το ανοίξουν πριν στο δώσουν, τι πάει να πει δοκιμή και μπούρδες. Κοίτα και από πίσω στο κουτί μη γράφει και σε σένα κανένα ντεμο, που είναι και της μοδός.
Με γεια σου!
Δημοσίευση 18/12/2011 - 15:41
Όσο πιο πολύ φωνάζουμε, τόσο πιο εύκολα γίνεται η δουλειά μας, δυστυχώς...
Δημοσίευση 18/12/2011 - 15:51
Δεν ξερω καθολου ομως πως λειτουργει αυτο? δηλαδη αφου μου κοψουν το πιστωτικο μπορω να παω την αλλη μερα που θα το εχουν ασπουμε ή την τεταρτη και να περασω να το παρω απο εκει? Απλα το κανω για να ειμαι πιο ''σιγουρος'' οτι δεν θα παιχτει παλι τιποτα ετσι?
EDIT: Ουτως η αλλιως απο την τεταρτη το απογευμα θα ειμαι εκτος αθηνων και για καποιες καποιες μερες , μπορω να τους ζητησω να μου το φερουν με courier οπως ειπε η vina ωστε να το σιγουρεψω? Πο παλι σε μπελαδες μπαινω :/
Τελευταία επεξεργασία από: tAKR1, 18/12/2011 - 15:56.
Δημοσίευση 18/12/2011 - 16:02
Οχι δεν λεει τιποτα για demo ή not for sale, ουτε ειναι καπου ξυσμενο. Η συσκευασια ηταν ανοιχτη , ελειπαν απο την συσκευη οι ζελατινες και τελος ηταν ενεργοποιημενο απο τις 15 του μηνα... Τοσο ''απλα''...Ναι για να μη σου λένε μετά ιστορίες πρέπει να πάρεις πιστωτικό οπωσδήποτε..Δες από κάτω από το κουτί λέει πουθενά κοντά στο IMEI τίποτα Demo not for sale ή κάτι παρόμοιο;Ή μήπως έχει τίποτα ξυσμένο με κανένα μαχαίρι;
Τελευταία επεξεργασία από: tAKR1, 18/12/2011 - 16:03.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες