Καινούριο iphone4S...χρησιμοποιημένο?
Δημοσίευση 18/12/2011 - 16:10
Αίσχος!!!
Ad
Δημοσίευση 18/12/2011 - 16:30
Δημοσίευση 18/12/2011 - 17:06
Τελευταία επεξεργασία από: costas1984, 18/12/2011 - 17:10.
Δημοσίευση 18/12/2011 - 17:35
τις καρτες τις ανοιγουμε εμεις και τις δοκιμαζουμε!τις λεω παρτε την και βαλτε την στον κ...ο σας και δωστε μου τα λεφτα πισω!πριν κανα χρονο ενας φιλος ενος φιλου μου που δουλευε στον γερμανο μου ειπε οτι αυτο κανουν σε ολα τα μαγαζια του γερμανου γι'αυτο μακρια απο αυτους!
και να δοκιμάζανε μόνο τις κάρτες...
Αυτοί τ' ανοίγουν όλα και τα πασάρουν όλα... για το καλό μας!! Δεν πάμε καλά!!
Δημοσίευση 18/12/2011 - 17:39
Γερμανός λέγεται δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο στην εποχή που ζούμε...Γερμανοί είναι οι Νο1 κλέφτες.
Δημοσίευση 18/12/2011 - 17:41
Πω πω πραγματικα τέτοιο ρεζιλικι δεν το φανταζόμουν ούτε για το χειρότερο κατάστημα... Πόσο τραγικοι πλέον;;;μακρια απο τον γερμανο για οποιοδηποτε αγορα!οι τυποι παιρνουν καινουριες συσκευες,οτιδηποτε ειναι αυτο,το χρησιμοποιουν οι ιδιοι για λιγο καιρο και μετα στο πασαρουν σαν καινουριο!το 2003 ειχα 2 περιπτωσεις απατης σε 2 διαφορετικα καταστηματα γερμανος και απο τοτε δεν ξαναπατησα ποτε!ειχα παει τοτε και ειχα αγορασει το πρωτο κινητο με εγχρωμη οθονη τοτε το nokia 3310i μετρητοις συσκευη!πηγαινοντας σπιτι και ανοιγοντας το βρηκα μεσα στην εκθεση ενα φακελο με το ονομα "μαρια" ενω η μπαταρια του επεφτε σε μια ωρα!γυρναω πισω στο καταστημα την αλλη μερα και τους λεω στην αρχη για την μπαταρια και αρχισαν τις δικαιολογιες οτι θελει 4 πληρη φορτισματα για αρχη και θα στρωσει κτλ.μετα τους λεω οτι ειναι μεταχειρισμενο και μου λενε ειναι καινουριο!μεχρι που τους πασαρα τον φακελο που εδειχνε το ονομα "μαρια" μεσα και μεινανε καγκελο δεν ξερανε τι να πουνε!ζητησα αλλη συσκευη και μου λενε θα φερουμε απο βδομαδα!τους λεω εγω θελω αλλη τωρα!μετα απο λογομαχια καλω περιπολικο και ζητω απο τον αστυνομικο να τον συλλαβει γιατι θα καταθεσω μηνυση για απατη!τοτε ο υπευθυνος εκει χεσ...ε και θυμηθηκε ξαφνικα οτι ειχε μια καινουρια συσκευη αλλα σε αλλο χρωμα!την πηρα και εφυγα!μετα απο κανα μηνα πηγα σε αλλο καταστημα γερμανος και αγορασα ενα νουμερο καρτοκινητο tim τοτε!πηγαινω σπιτι ανοιγω το πακετακι και βλεπω την καρτα sim να ειναι σπασμενη,βγαλμενη δηλαδη απο την κυρια καρτα που την κραταει!την βαζω στο κινητο και βλεπω οτι ειναι ενεργοποιημενη 2 μερες πριν και μαλιστα απο τον ενσωματωμενο χρονο ομιλιας 5 ευρω που ειχε ειχαν μεινει τα 3 ευρω!παω στο καταστημα νευριασμενος και τους λεω για την καρτα sim και μου απαντησαν σαν μην τρεχει τιποτα!ΑΚΟΥΣΤE:τις καρτες τις ανοιγουμε εμεις και τις δοκιμαζουμε!τις λεω παρτε την και βαλτε την στον κ...ο σας και δωστε μου τα λεφτα πισω!πριν κανα χρονο ενας φιλος ενος φιλου μου που δουλευε στον γερμανο μου ειπε οτι αυτο κανουν σε ολα τα μαγαζια του γερμανου γι'αυτο μακρια απο αυτους!
Δημοσίευση 18/12/2011 - 17:45
Δημοσίευση 17/05/2012 - 11:45
ps to imei tou koutiou me ton iphone einai idio alla autoi stin apodiksi kai stin egkiisi evalan to barcode
Δημοσίευση 17/05/2012 - 11:47
παιδια , sorry mou mpainw se auto to chat etsi sto asxeto , alla agorasa iphone apo megalo polikatastima tis thessalonikis 4s 32 tou koutiou me zelatina kai mou edwsan enos allou til to opoio, exei mesa epafes til kai ta panta, exw pathei sok , exete kapoia lisi na mou protinetai, einai safos megali kai treli apati, tha ithela na akousw tin gnwmi sas, sas euxaristw
ps to imei tou koutiou me ton iphone einai idio alla autoi stin apodiksi kai stin egkiisi evalan to barcode
Αυτό που σου έδωσαν κατά 99% είναι demo.
Να το πας πίσω και να ζητήσεις άλλο σφραγισμένο.
Υ.Γ. Μην γράφεις Greeklish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 17/05/2012 - 11:48.
Δημοσίευση 17/05/2012 - 11:47
παιδια , sorry mou mpainw se auto to chat etsi sto asxeto , alla agorasa iphone apo megalo polikatastima tis thessalonikis 4s 32 tou koutiou me zelatina kai mou edwsan enos allou til to opoio, exei mesa epafes til kai ta panta, exw pathei sok , exete kapoia lisi na mou protinetai, einai safos megali kai treli apati, tha ithela na akousw tin gnwmi sas, sas euxaristw
Ε πήγαινέ το αμέσως πίσω.. Τι ρωτάς? Όσο πιο γρήγορα το πας τόσο καλύτερα.. (μη γράφεις με greeklish)
Δημοσίευση 17/05/2012 - 11:50
αν εχει κ καμια γρατσουνια ακομα καλυτερα θα λεες οτι το εχεις απο παλια
πλακα κανω αλλαξετο κατευθειαν τωρα κιολας και με τσαμπυκα να σου κανουν και κανενα δωρακι
Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 17/05/2012 - 11:52.
Δημοσίευση 17/05/2012 - 12:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες