Καινούριο iphone4S...χρησιμοποιημένο?
Δημοσίευση 16/12/2011 - 22:17
Ad
Δημοσίευση 16/12/2011 - 22:22
Αν εχεις θηκη μπορει να αντανακλα το φως. Βγαλε τη θηκη και δοκιμασε.ειναι κανεις εδω για βοηθεια?τις φοτο με φλας μου τις βγαζει πολυ φωτεινες...θελει καποια ρυθμιση?
Δημοσίευση 16/12/2011 - 22:22
Μάλλον αλλαξες πλάτη και δεν έχει flash diffuserειναι κανεις εδω για βοηθεια?τις φοτο με φλας μου τις βγαζει πολυ φωτεινες...θελει καποια ρυθμιση?
Sent from my iPhone με δικά μου μεταφορικά...
Δημοσίευση 16/12/2011 - 22:23
Δημοσίευση 18/12/2011 - 03:48
Χθες σαββατο 12-12μιση αγορασα με 45αρι συμβολαιο 24αρων μηνων απο cosmote το 4S..
Φευγω απο το καταστημα , βαζω την σακουλα στο πορτ μπαγκαζ και συνεχισα καποιες δουλειες που ειχα φτανοντας γυρω στις 10 το βραδυ σπιτι μου.
Βγαζω το κουτι του iphone απο την σακουλα, ΔΕΝ βλεπω ζελατινες γυρω απο το κουτι, πραγμα που δεν το ειχα προσεξει στο καταστημα γιατι δεν ημουν και απο πανω τους. Λεω οπα , τι γινεται, ανοιγω το κουτι, δεν βλεπω ΟΥΤΕ ζελατινες στην συσκευη. Τηλεφωνο δεν μπορουσα να παρω ουτε να παω απο εκει ειχαν κλεισει.
Ψαχνοντας λοιπον γεματος νευρα , επεσα πανω στο τοπικ της vina.. Ακομα να πω οτι ανοιξα το κινητο και δεν μου ελεγε τιποτα για ενεργοποιηση κτλ, ελεγε οτι δεν εχει sim αλλα στο μενου με εβαλε κανονικα!
Μπαινοντας εδω λοιπον https://selfsolve.ap...rantyDynamic.do που ειπε ο markknopfler βλεπω τα εξης!:
Telephone Technical Support: Active
Your product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
Estimated Expiration Date: March 15, 2012
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: December 15, 2012
Απο αυτο καταλαβαινω , οτι το κινητο ειχε ενεργοποιηθει στις 15 του μηνος, ενω εγω το πηρα 17?
Αυριο θα παω απο εκει και ελπιζω να μην χασω το δικιο μου.. Δεν ξερω ποσο θρασσος μπορει να εχουν και πως γινεται κατι τετοιο σε εναν πελατη.
Θα το εκτιμουσα να μου απαντησει καποιος, ευχαριστω θερμα.
Τελευταία επεξεργασία από: tAKR1, 18/12/2011 - 03:49
Δημοσίευση 18/12/2011 - 03:58
Γεια σας και καλώς σας βρίσκω!
Πριν λίγο πήρα στα χέρια μου το καινούριο (και πρώτο μου) iPhone 4S και παρατηρήσαμε τα εξής:
Έχει ήδη εγκατεστημένες επαφές, πολλές μάλιστα, κυρίως από Αμερική, αλλά ακόμη και γιαπωνέζικες! Κάθε επαφή είναι πολύ καλά οργανωμένη, με φωτογραφίες, διευθύνσεις (...@me.com), εκ των οποίων κάποιες φαίνεται να έχουν κληθεί στις 9 Σεπτεμβρίου!
Επίσης, το κινητό έχει ήδη μέσα φωτογραφίες (καλλιτεχνικές και τύπου διαφημιστικές), εφαρμογές (κάποιες απ' τις οποίες πρέπει να αγοραστούν), τραγούδια, λογαριασμό twitter, μέχρι και σημειώσεις τύπου: το πρόγραμμα ποδοσφαίρου των παιδιών, λίστα αγορών για το μπάρμπεκιου και άλλα τέτοια...
Βρε μπας και πήρα μεταχειρισμένο τηλεφωνο? Ή μήπως είναι κανένα από τα πρώωωτα δείγματα που τα κυκλοφορούσαν δοκιμαστικά?
Ρώτησα τον νεαρό στο κατάστημα που το πήρα, και μου είπε ότι απλά το συνέδεσε στο λάπτοπ του για να ενεργοποιήσει την sim, και ότι ίσως περάστηκαν κατά λάθος άλλες επαφές.
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι έχω... διαφημιστικό iPhone 4S στα χέρια μου!! Χα χα!!
Αν έχετε καμιά ιδέα περιμένω με αγωνία!!
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!
καλησπερα
ειναι οντως διαφημιστικο iphone και το λεω με βεβαιοτητα διοτι δουλευω σε μαγαζι κινητης τηλεφωνιας. αν το συνδεσης με itunes κανεις restore without back up θα στο κανει οπως το εργοστασιακο... αλλα προτεινω οπως και οι φιλοι παραπανω να το πας πισω και να σου δωσει καινουριο...
Δημοσίευση 18/12/2011 - 04:02
καλησπερα
ειναι οντως διαφημιστικο iphone και το λεω με βεβαιοτητα διοτι δουλευω σε μαγαζι κινητης τηλεφωνιας. αν το συνδεσης με itunes κανεις restore without back up θα στο κανει οπως το εργοστασιακο... αλλα προτεινω οπως και οι φιλοι παραπανω να το πας πισω και να σου δωσει καινουριο...
...Φίλε μου ρίξε μια ματιά στην σελίδα 8, ποστ #148..! ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/12/2011 - 04:03
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 18/12/2011 - 04:08
Τελευταία επεξεργασία από: tAKR1, 18/12/2011 - 04:08
Δημοσίευση 18/12/2011 - 04:18
Τελευταία επεξεργασία από: katya, 18/12/2011 - 04:18
Δημοσίευση 18/12/2011 - 04:28
Παιδια ας απαντησει καποιος και σε μενα θελω να το τακτοποιησω αυριο το πρωι μιας και εχουν το εορταστικο ωραριο τα καταστηματα
Ναι φιλε μου! (.. κυνήγησε τους)
Να το πας πίσω, να τους δείξεις μπροστά τους την ημερομήνια ενεργοποιήσεις που σου δίνει η Apple, (και πότε το πήρες εσύ, βάση απόδειξης), ότι δυστυχώς στην βιασύνη σου δεν το πρόσεξες ότι του έλειπε η ζελατίνα, και επιπλέον όταν πηγες σπίτι το τηλέφωνο ήταν ήδη ενεργοποιημένο!!
Aπαράδεκτο για προϊόν της Apple, εκτος αν είχαν την συγκατάθεση σου, να σου την κάνουνε μπροστά στα ματια σου!
Να ζητήσεις τον υπεύθυνο, (μέχρι και τα κεντρικά να απαιτήσεις να πάρουν) και να μην φύγεις από εκεί αν δεν σε αποκαταστήσουν άμεσα! Και με χαρτί υπογεγραμμένο αν πρόκειται να λάβεις καινούργιο μέσα σε μια, δυο, η δέκα ημέρες!!
Βάλε και καμιά φωνή μέσα στο μαγαζί αν δεις ότι δεν σε παίρνουν στα σοβαρά, να ακούσουν και οι πελάτες τι παίζεται (..δυστηχως εκεί φτάσαμε) και αύριο πες μας αποτελέσματα! ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/12/2011 - 04:37
Δημοσίευση 18/12/2011 - 04:28
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 18/12/2011 - 04:41
Το χαρτι της αποδειξης λεει καθαρα επανω ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝ.ΠΩΛΗΣΗΣ ΗΜ ΕΚΔ. 17/12/2011 !!! με κωδικο σειρα τα παντα.
Πεφτω για υπνο ησυχος λοιπον,θα ποσταρω το μεσημερακι..
Δημοσίευση 18/12/2011 - 05:06
Δημοσίευση 18/12/2011 - 11:47
Καλη επιτυχία και ρίξε και κανά μπινελικι αν δεν καταλαβαίνουν!!!
Sent from my iPhone!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες