Καινούριο iphone4S...χρησιμοποιημένο?
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:02
Ad
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:03
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:06
Ναι demo λέει.. Κάνε καταγγελία γνώμη μου...
Δεν έχω πρόβλημα να είναι ντέμο, αλλά αν είναι έτσι και έπρεπε να το έπαιρνα πιο φτηνά, ε ναι, τότε με πειράζει! Δεν ξέρω αν το γνώριζε ο υπάλληλος. Είναι γνωστός μας και μου φαίνεται δύσκολο να πήγε να μας κοροϊδέψει.. Σε ποιον να κάνω καταγγελία λοιπόν? στην κοσμοτέ? Να μου κάνουν έκπτωση τουλάχιστον βρε αδερφέ! Μη πληρώνω το ντέμο για καινούριο...
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:06
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:10
Δεν έχω πρόβλημα να είναι ντέμο, αλλά αν είναι έτσι και έπρεπε να το έπαιρνα πιο φτηνά, ε ναι, τότε με πειράζει! Δεν ξέρω αν το γνώριζε ο υπάλληλος. Είναι γνωστός μας και μου φαίνεται δύσκολο να πήγε να μας κοροϊδέψει.. Σε ποιον να κάνω καταγγελία λοιπόν? στην κοσμοτέ? Να μου κάνουν έκπτωση τουλάχιστον βρε αδερφέ! Μη πληρώνω το ντέμο για καινούριο...
Sorry κι όλας αλλά υπερασπίσου λίγο και τα δικαιώματα σαν καταναλωτής.. Σε κορόιδεψαν... Δεν σε ενοχλεί αυτό?? Όχι στην κοσμοτε.... Να κάνεις καταγγελία μέσω συνήγορου καταναλωτή πχ ή κάτι τέτοιο. ... Εκτός κι αν πας στο κατάστημα και τα βρείτε και σε αποζημιώσει και για το συμβάν ήρεμα χωρίς να γίνουν καταγγελίες..
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:10
Πως στο πουλησανε αυτο και ηταν και κλειστο?
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:13
Για να πάρεις Iphone με επιδότηση λογικά βάζει το serial όταν το παίρνεις για να αποδειχθεί ότι στο έδωσε και καλά.Παίζει να έφερε άλλο για πάρτυ του να πέρασε αυτό ότι το έδωσε σε σένα και να πήρες εσύ το demo.Και το άλλο να το πουλήσει πουθενά ως απλή συσκευή ή να το κρατήσει για πάρτυ του.
Κυνηγησέ το μην το αφήσεις έτσι...
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:13
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:16
Ήτανε και γνωστός της!!! Σκέψου να μην την γνώριζε, τι θα της έδινε τότε;;;; Κινέζικο;;;;Εννοείται καταγγελία τα λεφτά πίσω και αναφορά στην εταιρία που ανήκει για να έχει κι από εκεί κυρώσεις αφού το πήρες και μέσω επιδότησης...Λογικά έχει κάνει κι άλλη πουστιά όμως.
Για να πάρεις Iphone με επιδότηση λογικά βάζει το serial όταν το παίρνεις για να αποδειχθεί ότι στο έδωσε και καλά.Παίζει να έφερε άλλο για πάρτυ του να πέρασε αυτό ότι το έδωσε σε σένα και να πήρες εσύ το demo.Και το άλλο να το πουλήσει πουθενά ως απλή συσκευή ή να το κρατήσει για πάρτυ του.
Κυνηγησέ το μην το αφήσεις έτσι...
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:17
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:20
Αφου η φίλη μας, μας διαβεβαίωσε ότι ήταν καινουργιο στην ζελατίνα του! Πως και ιδιαίτερα ποιος το έξυσε από κάτω, ώστε να μην φαίνεται η αναγραφή DEMO!!
Ο καταστηματάρχης/υπάλληλος, είχε ενημερωθεί από την εταιρία (πάροχο) η είχε και αυτός άγνοια της κατάστασης!
Πόρισμα: Τελικα την σήμερον ημέρα, ακόμη και η 'περίφημη' ζελατίνα (ένδειξη και καλά του κουτιού που λέμε) δεν παίζει κανέναν απολυτός ρόλο! Αν είναι να σε κοροϊδέψουν μέχρι και καινούργιο κουτάκι μπορούν να σου δώσουν με ένα iPhone (iPad, iPod, Mac, etc) DEMO η και ανακατασκευασμένα, και να πεις και ευχαριστώ!!
Τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί πέρα από τα χρήματα που δίνετε, είναι και το γαμώτο!!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:20
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες