Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Official unlock παροχων σε ολο τον κοσμο

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
420 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/03/2015 - 22:27

Μου στείλανε ένα μήνυμα για ένα τηλέφωνο που είναι κλειδωμένο στην T mobile Macedonia, ήθελα να ρωτήσω αν είναι κλειδωμένο σε παρόχο μπορώ να τσεκάρω αν είναι icloud locked, και επίσης αν το πάρω πρέπει να έχει την Sim μέσα,?

Για το iCloud βάζεις το ΙΜΕΙ εδώ.

Μη μπλέξεις με το παραπάνω όμως. Ασχέτως iCloud Lock, η T-Mobile εκεί μόνο αν έχει λήξει το συμβόλαιο ξεκλείδωμα Official.

Εναλλακτικά R-SIM.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 06/03/2015 - 22:49

Ok ευχαριστω

#408   dexter08

dexter08

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2015 - 12:03

Καλησπερα σας. Φανταζομαι το θεμα ειναι χιλιοειπωμενο σε αυτο αλλα και πολλα αλλα forums, αλλα ακομη δεν εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου το εξης.
Υπαρχει περιπτωση να τοποθετησω R-SIM σε 5s (κλειδωμενο σε T-Mobile US στην περιπτωση μου) και να μην λειτουργησει; Αν ναι, τοτε ποιοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο στο αν θα δουλεψει η καρτουλα ή οχι; 

#409   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/04/2015 - 12:55

Ο τύπος κάρτας SIM που θα έχεις στην Ελλάδα. Σχεδόν καμία 4g κάρτα δε πρόκειται να δουλέψει

#410   dexter08

dexter08

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2015 - 13:24

Μπορω να κανω υποχωρηση και να το δουλευω μονο με 3g.
Ποια ομως ειναι τα επιμερους χαρακτηριστικα που θα πρεπει να ελεγξω ωστε να βεβαιωθω εκ των προτερων οτι το κινητο με r-sim θα δουλεψει;
Η sim μου αυτη τη στιγμη ειναι μια nano sim της cosmote που δουλευει με rsim (την 7+ νομιζω) σε 4s απο Ο2 Αγγλιας. Τι αλλες πληροφοριες μπορω να βρω την καρτα μου;

#411   Ntinosalissos

Ntinosalissos

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 14/04/2015 - 15:02

παιδια γειασς και απο μενα...το κινητο μου iphone5s στην εφαρμογη icloud μου γραφει οτι μπορει να ενεργοποιηθει απο νεο χρηστη αλλα οτι καρτα βαζω μεσα μου γραφει searching το ιδιο στα καταστηματα γερμανος υπαρχει καποιοα λυση??την συσκευη μου την εφερε η αδελφημου απο σουηδια κ την εχει ξεκλειδωσει εκει

#412   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 19:08

Καλησπέρα για ακόμη μια φορά, λοιπόν έχουμε και λέμε σε μια φίλη μου της έστειλε η πεθερά της ένα iPhone 5 από Αμερική, η ίδια αναφέρει ότι το κινητό αγοράστηκε 2012 από Αt&t αλλα πριν το στείλει το χρησιμοποίησε με κάρτα Τ-mobile, στις ρυθμίσεις, γενικά στο δίκτυο αναφέρει t-mobile, το πήγα σε μαγαζί για ξεκλείδωμα και ζητήσατε 150€. Υπάρχει κάποια άλλη λύση για ξεκλείδωμα? Ευχαριστω εκ των προτέρων

#413   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/04/2015 - 19:46

Καλησπέρα για ακόμη μια φορά, λοιπόν έχουμε και λέμε σε μια φίλη μου της έστειλε η πεθερά της ένα iPhone 5 από Αμερική, η ίδια αναφέρει ότι το κινητό αγοράστηκε 2012 από Αt&t αλλα πριν το στείλει το χρησιμοποίησε με κάρτα Τ-mobile, στις ρυθμίσεις, γενικά στο δίκτυο αναφέρει t-mobile, το πήγα σε μαγαζί για ξεκλείδωμα και ζητήσατε 150€. Υπάρχει κάποια άλλη λύση για ξεκλείδωμα? Ευχαριστω εκ των προτέρων

καλησπερα.απο εδω μπορεις να τσεκαρεις που ειναι κλειδωμενο.τωρα αν ειναι στην AT&t συμφερει official unlock μια για παντα δηλαδη και ουτε να εχεις προβλημα με τις αναβαθμισεις.τωρα υπο προυποθεσεις μπορει να ξεκλειδωνει και με rsim.

Τι iOS εχει?

#414   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 19:50

Σε αυτό το Site μπήκα αλλά δεν λέει σε ποιο δίκτυο ουσιαστικά ανήκει, το ios δεν το θυμάμαι και δεν το έχω μαζί μου γιατι το άφησα σε άλλο μαγαζί να μου πουν και από κει τιμή. Θα με ενημερώσουν μάλλον αύριο. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει ποιο οικονομική λύση.

#415   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 19:57

Σε αυτό το Site μπήκα αλλά δεν λέει σε ποιο δίκτυο ουσιαστικά ανήκει, το ios δεν το θυμάμαι και δεν το έχω μαζί μου γιατι το άφησα σε άλλο μαγαζί να μου πουν και από κει τιμή. Θα με ενημερώσουν μάλλον αύριο. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει ποιο οικονομική λύση.

Πρεπει να μαθεις σιγουρα που ειναι κλειδωμενο.αν ειναι στην at&t εισαι τυχερος.στην t-mobile αλλαζουν τα πραγματα και για official υπολογιζεις 100+

Λογικα θα ειναι και model A1428 δηλαδη δεν θα εχεις 4G εδω ακομα και αν ξεκλειδωθει.

#416   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 20:22

Δεν είναι για μένα, της το φέρανε για τον άντρα της και το 4g είναι ίσως το τελευταίο που θα τον νοιαξει. Ο πρώτος που το πήγα μας είπε 150 και τώρα το πήγα και σε ένα άλλο μαγαζί για να μάθω και από κει. Βέβαια η πεθερά της είναι Αμερική, μπορεί να το ξεκλειδώσει από εκεί?

#417   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 21:29

Δεν είναι για μένα, της το φέρανε για τον άντρα της και το 4g είναι ίσως το τελευταίο που θα τον νοιαξει. Ο πρώτος που το πήγα μας είπε 150 και τώρα το πήγα και σε ένα άλλο μαγαζί για να μάθω και από κει. Βέβαια η πεθερά της είναι Αμερική, μπορεί να το ξεκλειδώσει από εκεί?

Αν ειναι κλειδωμενο στην AT&t μπορουν να το ξεκλειδωσουν σιγουρα (το εκανε προσφατα ενας φιλος) για t-mobile δεν ξερω.

#418   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 21:31

Και στην T mobile μου είπαν ότι γίνετε αλλά ζητάν 150€. Τώρα θα περιμένω να μου πουν και αύριο από το άλλο μαγαζί τιμή, αν και πιστεύω ότι στα ίδια κυμαίνονται. Θα δείξει. Σε ευχαριστώ

#419   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 21:33

Και στην T mobile μου είπαν ότι γίνετε αλλά ζητάν 150€. Τώρα θα περιμένω να μου πουν και αύριο από το άλλο μαγαζί τιμή, αν και πιστεύω ότι στα ίδια κυμαίνονται. Θα δείξει. Σε ευχαριστώ

στην At&t το ξεκλειδωνουν δωρεαν.

#420   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2015 - 21:34

Πώς το ξεκλειδωνουν δωρεάν? Για at&t μου είπαν 60€