εμενα το τηλ μου ειναι κλειδεμενο σε γαλικο παροχω μαλλον orange κ τουσ εστειλα μαιλ κ μου απαντησαν αλλα δεν καταλαβα τι ακριβωσ να κανω..καμια βοηθεια κανεισ?μου το εστειλαν στα γαλικα κ το μετεφρασα με το google
Γεια σας κ. Ανδρέας,
Ξεκλειδώστε το κινητό σας τηλέφωνο για όλους τους φορείς.
Για να πάρετε το κινητό désimlockage κωδικό σας, σας καλώ να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση των πελατών σας, είτε με e-mail (επικοινωνήστε με πληροφορίες σχετικά με τα τιμολόγια σας) από σταθερό τηλέφωνο στο 39 70 (κόστος μιας τοπικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο της France Telecom) ή 700 από το κινητό σας (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου της εθνικής κλήσης).
Ο χρόνος αναμονής είναι δωρεάν (το χρόνο που δαπανάται σε απευθείας σύνδεση από τη σύνδεση με έναν σύμβουλο).
Είναι δωρεάν 3 μήνες μετά την απόκτηση των κινητών (ή 3 μήνες μετά την πρώτη πρόσκληση υποβολής mobicarte) ή χρεώνεται € 76 πριν από εκείνη την εποχή (Δασμολογική Χειριστή σε ευρώ με βάση 10.6.2011).
Μπορείτε επίσης να:
- Επικοινωνία δωρεάν IVR στις 740> 1 επιλογή> 4 επιλογές για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.
- Πρόσβαση στους πελάτες σας σχετικά με το θέμα orange.fr: Περιοχή Πελατών> Κινητά χαθεί ή μπλοκαριστεί> τηλέφωνα SOS> ξεκλειδώσετε το κινητό μου.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, κ. Ανδρέας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με 0800830800 (δωρεάν κλήση από σταθερό τηλέφωνο στη Γαλλία) ή να επισκεφθείτε www.orange.fr> κινητό.
Πορτοκαλί σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Ο σύμβουλός σας κινητής τηλεφωνίας Orange διοδίων.
Μπορείτε επίσης να:
- Επικοινωνία δωρεάν IVR στις 740> 1 επιλογή> 4 επιλογές για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.
- Πρόσβαση στους πελάτες σας σχετικά με το θέμα orange.fr: Περιοχή Πελατών> Κινητά χαθεί ή μπλοκαριστεί> τηλέφωνα SOS> ξεκλειδώσετε το κινητό μου.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, κ. Ανδρέας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με 0800830800 (δωρεάν κλήση από σταθερό τηλέφωνο στη Γαλλία) ή να επισκεφθείτε www.orange.fr> κινητό.
Πορτοκαλί σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Ο σύμβουλός σας κινητής τηλεφωνίας Orange διοδίων.
Τελευταία επεξεργασία από: epica, 06/03/2012 - 18:16.