Official unlock παροχων σε ολο τον κοσμο
Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:51
Bat, ηρέμησε φίλε!! Μην σκας λέμε!! Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί και ούτω καθεξής!! Και να είσαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε!!
Ad
Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:55
My link Έτσι ενημερωτικά να δείτε τι κάνει η at&t και τι κράξιμο τους ρίχνουν!! Έτοιμος ήμουν να μπω να τους τα ψάλω ένα χεράκι και να του θέσω μια υποθετική περίπτωση να δω τι θα μου απαντούσαν!!
Bat, ηρέμησε φίλε!! Μην σκας λέμε!! Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί και ούτω καθεξής!! Και να είσαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε!!
Unlike AT&T which refuses to unlock their devices, these other carriers are much more customer friendly vs. the mean old reincarnation of the hated Ma Bell of the 1950s today known as AT&T.
Θεός.
Δημοσίευση 09/01/2012 - 14:02
Unlike AT&T which refuses to unlock their devices, these other carriers are much more customer friendly vs. the mean old reincarnation of the hated Ma Bell of the 1950s today known as AT&T.
Θεός.
Για κάτι τέτοια ωραία το έβαλα!! Λες και άμα το ξεκλειδώσουν θα τους πέσει ο κ@@@ος!! Εγώ δηλαδή αν ήθελα να πάω από αμερική στην κίνα(παράδειγμα) γιατί μου έκατσε μια δουλειά εκεί και πρέπει να μείνω τουλάχιστον 2 χρόνια και μόλις έκανα συμβόλαιο με ΑΤ&Τ το οποίο και θα πληρώνω κανονικά αν και δεν θα το χρησιμοποιώ για τον λόγο του ότι θα είμαι εκεί, αυτό συνεπάγεται ότι μόλις έδωσα ένα σκασμό λεφτά( 800+ βάλε στην ελλάδα ) για να αγοράσω ένα κινητό το οποίο θα μου είναι άχρηστο εκεί που θα είμαι?? Ε δεν πάμε καλά!!
Δημοσίευση 11/01/2012 - 15:05
Οι άλλοι οι πάροχοι για να κάνουν unlock ποσά θέλουν?
Δημοσίευση 11/01/2012 - 15:07
Στην ελλάδα είναι δια νομου όλα ξεκλειδωτα
εξαρταται απο τον παροχο
μπορει να ζητησει οσα θελει
πρεπει να επικοινωνησεις με τον παροχο για να μαθεις
το ποσό
δεν κανουν ολοι unlock
δες τις φωτο στο πρωτο ποστ και θα καταλαβεις
Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 11/01/2012 - 15:09
Δημοσίευση 11/01/2012 - 15:08
Στην ελλάδα είναι δια νομου όλα ξεκλειδωτα
Εξαρτάται, και ΔΕΝ κάνουν όλοι οι πάροχοι unlock. Στην Αμερική ας πούμε δεν κάνουν.
Δημοσίευση 11/01/2012 - 15:22
Δημοσίευση 11/01/2012 - 15:24
εαν ειναι της at&t δεν ξεκλειδωνει.. εαν ειναι απο οποιονδηποτε αλλον παροχο.. να ξεκλειδωνει...
Ντινο μην μπερδευσαι
δεν ξεκλειδωνει απο ολους τους παροχους
δες τις φωτο που εχω αναλυτικα
Δημοσίευση 12/01/2012 - 21:08
για αμερικη. αυτο στο οποιο κολλαω ειναι οτι το εχω βρει στα 350 με 400... δεν ειναι πολυ λιγα τα λεφτα μηπωσ
παιζει κατι αλλο??
Δημοσίευση 12/01/2012 - 21:15
Απ' όσο είδα, όλοι οι πάροχοι προσφέρουν unlock στην Γαλλία.
Δημοσίευση 12/01/2012 - 21:25
Δημοσίευση 12/01/2012 - 21:29
πολύ λίγο ακούγεται.γνωριζεις αν οντος τα τηλ κοστιζουν μονο τοσο πως θα καταλαβω αν ειναι ρεπλικα (χωρισ να μπορω να το δω...)
Ή κάτι τρέχει ή ειναι κλειδωμένο και προσπαθεί να το στειλει.
Ενας εξυπνακιας εδώ στο φορουμ αγορασε ενα απο αμερικη κλειδωμενο, τουπαμε οτι δεν ξεκλειδωνει και κοροιδεψε ενα μελος του φορουμ (που κι αυτος δεν ηξερε αλλα δεν πονηρευτηκε), του το πουλησε 250 ευρώ και τουπε οτι ξεκλειδωνει και εγινε καπνος....
Γιατι να το πουλανε 350; Για την ψυχή της μανας τους;
Δημοσίευση 13/01/2012 - 14:27
καλησπερα παιδια.το δικο μου ειναι απο vodafone ισπανιας γνωριζει κανεις αν γινεται η αν κατα τυχη ειχε κανενας το ιδιο θεμα με μενα και το ξεκλειδωσε......?πολύ λίγο ακούγεται.
Ή κάτι τρέχει ή ειναι κλειδωμένο και προσπαθεί να το στειλει.
Ενας εξυπνακιας εδώ στο φορουμ αγορασε ενα απο αμερικη κλειδωμενο, τουπαμε οτι δεν ξεκλειδωνει και κοροιδεψε ενα μελος του φορουμ (που κι αυτος δεν ηξερε αλλα δεν πονηρευτηκε), του το πουλησε 250 ευρώ και τουπε οτι ξεκλειδωνει και εγινε καπνος....
Γιατι να το πουλανε 350; Για την ψυχή της μανας τους;
Δημοσίευση 13/01/2012 - 14:36
καλησπερα παιδια.το δικο μου ειναι απο vodafone ισπανιας γνωριζει κανεις αν γινεται η αν κατα τυχη ειχε κανενας το ιδιο θεμα με μενα και το ξεκλειδωσε......?
Για μίλα εσύ με τον alepoudeli.
Δημοσίευση 13/01/2012 - 14:39
θα επικοινωνησω μαζι του..ευχαριστω πολυ.(να υποθεσω πως του εχει τυχει κατι τετοιο)Για μίλα εσύ με τον alepoudeli.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες