Official unlock παροχων σε ολο τον κοσμο
Δημοσίευση 14/06/2012 - 11:01
hanks for visiting the O2 Online Shop
Unfortunately, we are unable to sell to countries outside the UK
Και τώρα από που ζητάω unlock;
Ad
Δημοσίευση 14/06/2012 - 11:10
Η σελίδα μου βγάζει αυτό.
hanks for visiting the O2 Online Shop
Unfortunately, we are unable to sell to countries outside the UK
Και τώρα από που ζητάω unlock;
Μπορείς να αγοράσεις από ebay μήα SIM της Ο2 και να ζητήσεις ξεκλείδωμα, ή να ψάξεις στο ebay για ξεκλείδωμα της Ο2.
Δημοσίευση 14/06/2012 - 11:18
Δημοσίευση 14/06/2012 - 11:28
Νίκο για δώσε τα φώτα σου ποια μπορεί να κάνει από ebay.
Γιατί δεν αγοράζεις μία SIM, και μετά να ζητήσεις το Unlock(βάσει του ποστ 101);
Πάντως αν στο ebay γράψεις "iPhone Unlock uk O2" θα βρεις πολλά.
Δημοσίευση 14/06/2012 - 13:41
εμενα το τηλ μου ειναι κλειδεμενο σε γαλικο παροχω μαλλον orange κ τουσ εστειλα μαιλ κ μου απαντησαν αλλα δεν καταλαβα τι ακριβωσ να κανω..καμια βοηθεια κανεισ?μου το εστειλαν στα γαλικα κ το μετεφρασα με το google
Γεια σας κ. Ανδρέας,
Ξεκλειδώστε το κινητό σας τηλέφωνο για όλους τους φορείς.
Για να πάρετε το κινητό désimlockage κωδικό σας, σας καλώ να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση των πελατών σας, είτε με e-mail (επικοινωνήστε με πληροφορίες σχετικά με τα τιμολόγια σας) από σταθερό τηλέφωνο στο 39 70 (κόστος μιας τοπικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο της France Telecom) ή 700 από το κινητό σας (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου της εθνικής κλήσης).
Ο χρόνος αναμονής είναι δωρεάν (το χρόνο που δαπανάται σε απευθείας σύνδεση από τη σύνδεση με έναν σύμβουλο).
Είναι δωρεάν 3 μήνες μετά την απόκτηση των κινητών (ή 3 μήνες μετά την πρώτη πρόσκληση υποβολής mobicarte) ή χρεώνεται € 76 πριν από εκείνη την εποχή (Δασμολογική Χειριστή σε ευρώ με βάση 10.6.2011).
Μπορείτε επίσης να:
- Επικοινωνία δωρεάν IVR στις 740> 1 επιλογή> 4 επιλογές για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.
- Πρόσβαση στους πελάτες σας σχετικά με το θέμα orange.fr: Περιοχή Πελατών> Κινητά χαθεί ή μπλοκαριστεί> τηλέφωνα SOS> ξεκλειδώσετε το κινητό μου.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, κ. Ανδρέας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με 0800830800 (δωρεάν κλήση από σταθερό τηλέφωνο στη Γαλλία) ή να επισκεφθείτε www.orange.fr> κινητό.
Πορτοκαλί σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Ο σύμβουλός σας κινητής τηλεφωνίας Orange διοδίων.
Μπορείτε επίσης να:
- Επικοινωνία δωρεάν IVR στις 740> 1 επιλογή> 4 επιλογές για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.
- Πρόσβαση στους πελάτες σας σχετικά με το θέμα orange.fr: Περιοχή Πελατών> Κινητά χαθεί ή μπλοκαριστεί> τηλέφωνα SOS> ξεκλειδώσετε το κινητό μου.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, κ. Ανδρέας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με 0800830800 (δωρεάν κλήση από σταθερό τηλέφωνο στη Γαλλία) ή να επισκεφθείτε www.orange.fr> κινητό.
Πορτοκαλί σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Ο σύμβουλός σας κινητής τηλεφωνίας Orange διοδίων.
Τα γαλλικά iphone ξεκλειδώνονται χωρίς χρέωση μετά από 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Επίσης είναι καλό να ξέρετε τα στοιχεία του πρώτου αγοραστή (Ονοματεπώνυμο, e-mail, διεύθυνση, αριθμό) γιατί μπορούν να σας ρωτήσουν (εμένα στην SFR με ρώτησαν αυτά και ευτυχώς ζήτησα την απόδειξη αγοράς όταν το πήρα).
Γι'αυτό όποιος θέλει να πάρει από ίντερνετ να ζητήσει την απόδειξη με τα στοιχεία του γιατί παίζουν ρόλο, φαντάζομαι αυτό ισχύει και για τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Δημοσίευση 15/06/2012 - 12:00
Δημοσίευση 15/06/2012 - 12:01
4αρι στην t-mobile germany ξεκλειδωνει?γιατι δεν βγαζω ακρη...
Βάσει του πρώτου post, ξεκλειδώνει.
Πρέπει να επιξοινωνήσεις με τον πάροχο για περισσότερες λεπτομέρειες.
Δημοσίευση 15/06/2012 - 12:02
προσπαθω να βρω καποιον απο ebay γιατι γερμανικα δεν μιλαω και δεν βρισκω κατι...Βάσει του πρώτου post, ξεκλειδώνει.
Πρέπει να επιξοινωνήσεις με τον πάροχο για περισσότερες λεπτομέρειες.
Δημοσίευση 15/06/2012 - 12:21
Δημοσίευση 17/06/2012 - 10:14
Φυσικά και ξεκλειδώνει. Απορώ γιατί στην Γερμανία κάποιος παίρνει κλειδωμενο ενω με τα ίδια λεφτά βρίσκει ξεκλειδωτο στην Base4αρι στην t-mobile germany ξεκλειδωνει?γιατι δεν βγαζω ακρη...
Δημοσίευση 29/06/2012 - 00:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες