Και οι 5 ειναι πανεμορφες
Case-Mate Marvel
Από
sepsis
, 13/12/2011 12:26
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 14/12/2011 - 02:31
Ad
Δημοσίευση 14/12/2011 - 15:44
Τις έχει ήδη το Golden-i.
Βάλτε στην αναζήτησ Marvel να τις δείτε...
Βάλτε στην αναζήτησ Marvel να τις δείτε...
Δημοσίευση 17/12/2011 - 00:57
Για ποιοτικά αξεσουάρ προτιμήστε το golden i. Έχω αγοράσει θήκη για το MacBook pro, για το iPhone και το iPad! Όλα τελειας ποίοτητας και δεν το έχω μετανοιωσει στιγμή!
Αγοράσα το περασμένο Σάββατο μια case mate για το iPhone μου(οχι πλαστικη, σαν λαστιχενια), δεν είναι της marvel, γαλάζια και είναι άριστη!
Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά θεωρώ ότι φέρνουν μέτριας ποιότητας αξεσουάρ(πχ public), για να μην πω όλη τη σαβουρα και φανώ υπερβολικός!
Μπορεί να τα πληρώσετε λίγο παραπάνω στα golden i αλλά θα βρείτε πολυ καλής ποιότητας και πραγματικά τα αξίζουν! Άλλωστε με την προστασία των i συσκευών μας δεν πρέπει να παίζουμε. Κάθε σημάδι είναι χωρίς υπερβολή και 10ευρω...
Αγοράσα το περασμένο Σάββατο μια case mate για το iPhone μου(οχι πλαστικη, σαν λαστιχενια), δεν είναι της marvel, γαλάζια και είναι άριστη!
Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά θεωρώ ότι φέρνουν μέτριας ποιότητας αξεσουάρ(πχ public), για να μην πω όλη τη σαβουρα και φανώ υπερβολικός!
Μπορεί να τα πληρώσετε λίγο παραπάνω στα golden i αλλά θα βρείτε πολυ καλής ποιότητας και πραγματικά τα αξίζουν! Άλλωστε με την προστασία των i συσκευών μας δεν πρέπει να παίζουμε. Κάθε σημάδι είναι χωρίς υπερβολή και 10ευρω...
Δημοσίευση 17/12/2011 - 01:04
Επιτρέψε μου αλλά με την προστασία των i συσκευών μου εγώ δεν παίζω, αλλά ούτε και πειράματα είμαι διατεθειμενος να κάνω!
Πριν αγοράσω κάτι θέλω να το δοκιμάσω, να το πιάσω, να δω την ποιότητα του, να το αξιολογησω και στην συνέχεια να το αγοράσω!
Η αγορά από εξωτερικό προϋποθέτει αναμονή και ρίσκο για μερικά ευρώ παραπάνω, και εγώ με τις i συσκευές μου δεν θέλω να ρισκαρω!!
Πριν αγοράσω κάτι θέλω να το δοκιμάσω, να το πιάσω, να δω την ποιότητα του, να το αξιολογησω και στην συνέχεια να το αγοράσω!
Η αγορά από εξωτερικό προϋποθέτει αναμονή και ρίσκο για μερικά ευρώ παραπάνω, και εγώ με τις i συσκευές μου δεν θέλω να ρισκαρω!!
Τελευταία επεξεργασία από: Nikos123, 17/12/2011 - 01:05
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες