Θήκες που πανε με το λευκο iphone?
Ad
Δημοσίευση 21/12/2011 - 21:47
Αν είναι καουτσούκ βάφει εύκολα γι αυτό κι αυτές τύπου pyro και πολύ καλύτερες αλλοιώνονται...
Αυτή που πήρες εσύ είναι polycarbon δεν είναι καουτσούκ γι αυτό...
http://www.the-istor...od&productId=11
Αυτή εννοώ..
Είμαι πολύ ικανοποιημένη!
Δημοσίευση 21/12/2011 - 21:54
Μέσα είναι όπως την βλέπεται πορτοκαλί και με το λευκό iPhone πάει γάντι.;-)
Πίσω έχει μεγάλο κενό όπως βλέπεται για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στο φλας.
Την ίδια ακριβώς την έχει και η γυναίκα μου σε ρόζ και είναι τέλεια στο λευκό για κορίτσια..;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/12/2011 - 21:55
Εγώ έχω αυτήν και είμαι υπέρ ικανοποιημένος.
Μέσα είναι όπως την βλέπεται πορτοκαλί και με το λευκό iPhone πάει γάντι.;-)
Πίσω έχει μεγάλο κενό όπως βλέπεται για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στο φλας.
Την ίδια ακριβώς την έχει και η γυναίκα μου σε ρόζ και είναι τέλεια στο λευκό για κορίτσια..;-)
Super...!!!!!
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:06
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:16
Super...!!!!!
απο που την αγορασες φιλε?
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 22/12/2011 - 02:13
Ειδικά του Νικου η iSkin ειναι λες και την βουτηξες στη μπογια...
Btw χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο Moshi iGlaze XT (διαφανη) ειμαι και καπνιστης και δεν υπαρχει η παραμικρη κιτρινιλα στη θηκη...
Δημοσίευση 22/12/2011 - 05:05
Ειπα να την μιραστω μαζι σας, γιατι φενεται πολυ ωραια με καλα review.
http://www.rearthusa...mper_p_288.html
Ειναι στα 29.99$ + 8,5$ μεταφορικα για ελλαδα.
Οποιος ενδιαφερεται εχω βρει και discount code -4,50$ (Code: weare2cool )
Οποτε συνολο με μεταφορικα στα 26 ευρω.
Τελευταία επεξεργασία από: invader, 22/12/2011 - 05:09
Δημοσίευση 22/12/2011 - 08:17
Δημοσίευση 23/12/2011 - 15:54
Πηρα την λευκη που βλεπετε και ειναι φοβερη. Ειναι σιλικονατη και πισω ειναι illustrated. Δεν νομιζω να βρωμιζει, ηταν φθηνη και οπως ειπε καποιος συμφοριτης, οι θηκες ειναι να μπαινουν και μετα να βγαινουν. Εμενα μου αρεσει να αλλαζω συχνα οποτε οποιαδηποτε λυση πανω απο 30€ ειναι για μενα τουλαχιστον υπερβολη.
Συντομα θα ανεβασω και φωτο απο τις αλλες που πηρα απο το ιδιο μαγαζι.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 29/12/2011 - 11:58
Η βλακεία είναι ότι είχα ξεχάσει ότι είχα ξεχάσει ότι είχα και για πίσω protector. Τέλος πάντων το έβαλα για να αποφύγουμε δράματα, αλλά η γρατσουνιά, όσο μικρή και αν είναι, παραμένει γρατσουνιά...
Δημοσίευση 29/12/2011 - 12:07
Σημερα παιδια παρελαβα τις θηκες που ζητησα απο μαγαζι Θεσσ/κης (δεν ξερω αν κανει να πω i-store)που το βρηκα απο εσας.
Πηρα την λευκη που βλεπετε και ειναι φοβερη. Ειναι σιλικονατη και πισω ειναι illustrated. Δεν νομιζω να βρωμιζει, ηταν φθηνη και οπως ειπε καποιος συμφοριτης, οι θηκες ειναι να μπαινουν και μετα να βγαινουν. Εμενα μου αρεσει να αλλαζω συχνα οποτε οποιαδηποτε λυση πανω απο 30€ ειναι για μενα τουλαχιστον υπερβολη.
Συντομα θα ανεβασω και φωτο απο τις αλλες που πηρα απο το ιδιο μαγαζι.
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Αυτη η θηκούλα πραγματικα είναι απο τις καλύτερες value for money, και επειδη εχουν περασει (σχεδον) τα πάντα απο τα χέρια μου, αυτό το γυαλιστερό ελαστικό υλικό δε το έχω δεί ουτε στις πιο ακριβές και γνωστές θήκες.
Δημοσίευση 29/12/2011 - 12:30
ΜΑΚΡΙΑ από iSkin. Πήρα την Solo Vu Onyx και εκτός του ότι η εφαρμογή είναι απλά χάλια, χθες που έβγαλα το 4S μου να το καθαρίσω (που σημειωτέον χθες το πήρα) παρατήρησα πίσω μια πολύ πολύ μικρή αλλά γρατσουνιά.
Η βλακεία είναι ότι είχα ξεχάσει ότι είχα ξεχάσει ότι είχα και για πίσω protector. Τέλος πάντων το έβαλα για να αποφύγουμε δράματα, αλλά η γρατσουνιά, όσο μικρή και αν είναι, παραμένει γρατσουνιά...
Έχω αντίθετη γνώμη!! Έχω τη solo pink με φοβερή εφαρμογή (&προστασία) και την aura που από θέμα εμφάνισης και μόνο το κάνει super το iPhone!! Απο θέμα ποιότητας είναι πολύ ικανοποιημένη!! Μία μεγάλη εξαίρεση βέβαια είναι η Claro που δυστυχώς κιτρίνισε!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες