Τζαμπα η δουλεια απο μενα ρε συ azaleea μην παρεξηγεισαι χωρις λογο..γτ τζαμπα η δουλεια ?
κατ αρχην ο rromeodim καθησε κ σου προσαρμοσε το widget κ ειπες οτι σου δουλεψε σωστα (με οσο διαβασμα κ γνωση απαιτει αυτο)
απο την αλλη εγω, για να δω πως δουλευουν τα αλλα "χιονια" τα κατεβασα κ τα περασα
(φορτωσα δηλ, αλλα 2 θεματα στο τηλεφωνο μου, μονο κ μονο για να μπορεσω να σε βοηθησω)
στον niav δουλεψε μια χαρα, το ιδιο κ στον rromeo οπως επισης κ σ' εμενα
αμα ειναι να σπαζεσαι, βγαλτο δεν ειναι υποχρεωτικο, για εφε το βαζουμε κ οχι υποχρεωτικα για λειτουργια σε αλλους παντως δουλευει (κ σε αλλα φορα)
ειναι σχετικα μικρο κ ελαφρυ θεμα
απο αλλου προκυπτουν τα κολληματα
Απλα δεν το διευκρινισα, το λεω γιατι ημουν μια ωρα στο cydia και οτι σχετικο με "snow" το δοκιμαζα.. Αλλα ειτε δεν δουλευε, η ηταν ασχετο με αυτο που εψαχνα, η τελοσπαντων δεν ηταν καλυτερο απο αυτο που εδωσε ο rromeodim (το δικο σου δηλαδη αλλα διαμορφωμενο να δουλευει στο iOS5 χωρις ενεργοποιημενο καποιο widget). Τεσπα το "τζαμπα η δουλεια" δεν πηγαινε σε σας!!
Το οτι προκυπτουν απο αλλου τα κολληματα αυτο εννοειται, οχι βεβαια που δεν επηρεαζει και αυτο το κατιτις, αλλα το εχω παραφορτωμενο αρκετα το iphone οποτε δεν ειμαι για πολλα πολλα..