Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ERROR 3194

• Please log in to reply
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gr21best

gr21best

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/12/2011 - 02:55

Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το ''error 3194''που εμφανίζεται στο iTunes όταν προσπαθώ να κάνω restore!
Έχω δοκιμάσει και τους 3 τρόπους που είχα διαβάσει σε άλλο topic αλλά τίποτα! Επίσης εφόσον έχω περασμένη την 5.0.1 το
iTunes μου λέει πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη έκδοση iTunes εκτός από την τελευταία του...και αυτό είναι πρόβλημα στην προσπάθεια μου να βάλω την 4.3.3! Σας παρακαλώ πολύ αν
γνωρίζει κάποιος κάτι και μπορεί βέβαια να βοηθήσει!

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: gr21best, 20/12/2011 - 03:02.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/12/2011 - 03:15

Καταρχην καλα σου λεει το itunes πρεπει να ειχες σωσει παλια τα shsh της 4.3.3 για να πας τωρα σ αυτην! Αν δεν εχεις σωσει shsh πας μονο στην τελευταια δηλαδη την 5.0.1 αυτη τη στιγμη! Αν εχεις σωσει shsh ανοιξε το tiny umbrella και πατα εκει που λεει start tss server και μετα shift kai restore το ipsw της 4.3.3

#3   gr21best

gr21best

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2011 - 03:24

Καταρχην καλα σου λεει το itunes πρεπει να ειχες σωσει παλια τα shsh της 4.3.3 για να πας τωρα σ αυτην! Αν δεν εχεις σωσει shsh πας μονο στην τελευταια δηλαδη την 5.0.1 αυτη τη στιγμη! Αν εχεις σωσει shsh ανοιξε το tiny umbrella και πατα εκει που λεει start tss server και μετα shift kai restore το ipsw της 4.3.3

Άκου φίλε μου! Πριν βάλω την 5.0.1 είχα την 4.2.1 και είχα κάνει jailbreak κανονικά! Τώρα που θέλω να πάω στην 4.3.3 μου βγάζει αυτό που ανέφερα και πιο πάνω! Σχετικά πάντως με το TinyUmbrella
το δοκίμασα! Στο General Tab μου έλεγε ότι βρέθηκαν τρία αρχεια shsh απο προηγούμνες εκδόσεις αλλά στο Lob Tab μου έλεγε πως δεν βρέθηκαν αρχεία shsh!!! Και κάπου εκει κολλάει κ το ρημάδι το μυαλό!!! Αυτά....

#4   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/12/2011 - 14:15

Επιδη μπερδευεσε θα στο πω στεγνα! Αν δεν φαινονται shsh στο tiny umbrela δεν πας πουθενα! Μονο 5.0.1

#5   chrisdimi1

chrisdimi1

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2011 - 12:41

Καλησπέρα, έχω αντίστοιχο πρόβλημα με τον προλαλήσαντα... Είχα την 4.2.1 8ca.. κάτι, δε θυμάμαι ακριβώς, και έκανα για δοκιμή το τεράστιο λάθος να κάνω format από μέσα από το κινητό... Είχα κάνει και jailbreak και τώρα έχει κολλήσει στο μήλο και μετά από κάνα 2 λεπτά δείχνει μήλο με νεκροκεφαλή μαζί που είναι ένα logo! Προσπάθησα να κάνω Restore με iTunes το ίδιο Fw 4.2.1 και κολλάει όταν πάει να το περάσει και λέει error 3194 !!! Το έψαξα και με το Tinyomprella κάνει κάτι και συνεχίζει για λίγο η εγκατάσταση αλλά μετά βγάζει error 1604 !!! Δε ξέρω νομίζω έχει πάθει πατα-τρακ και δε φτιάχνεται...Έχω δοκιμάσει και τις καινούργιες εκδόσεις 5.0.1 και κάποια άλλη και δε κάνει restore!! Δε με νοιάζει αν κάνει to baseband ή κάτι άλλο που δεν γυρνάει πίσω (ShSh) κάτι τέτοιο! Απλά θέλω να το κάνω να λειτουργεί με το τελευταίο λειτουργικό και να έχω το κινητό μου πίσω!

#6   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 27/12/2011 - 12:43

Καλησπέρα, έχω αντίστοιχο πρόβλημα με τον προλαλήσαντα... Είχα την 4.2.1 8ca.. κάτι, δε θυμάμαι ακριβώς, και έκανα για δοκιμή το τεράστιο λάθος να κάνω format από μέσα από το κινητό... Είχα κάνει και jailbreak και τώρα έχει κολλήσει στο μήλο και μετά από κάνα 2 λεπτά δείχνει μήλο με νεκροκεφαλή μαζί που είναι ένα logo! Προσπάθησα να κάνω Restore με iTunes το ίδιο Fw 4.2.1 και κολλάει όταν πάει να το περάσει και λέει error 3194 !!! Το έψαξα και με το Tinyomprella κάνει κάτι και συνεχίζει για λίγο η εγκατάσταση αλλά μετά βγάζει error 1604 !!! Δε ξέρω νομίζω έχει πάθει πατα-τρακ και δε φτιάχνεται...Έχω δοκιμάσει και τις καινούργιες εκδόσεις 5.0.1 και κάποια άλλη και δε κάνει restore!! Δε με νοιάζει αν κάνει to baseband ή κάτι άλλο που δεν γυρνάει πίσω (ShSh) κάτι τέτοιο! Απλά θέλω να το κάνω να λειτουργεί με το τελευταίο λειτουργικό και να έχω το κινητό μου πίσω!

Kανε δυο απανωτά hard reset πρώτα (κρατώντας πατημένα τα home/power button μέχρι να σβήσει το κινητό, επανεκκίνηση και πάλι το ίδιο) μπας και ξεκολλήσει.
Whatsapp doc?

#7   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/12/2011 - 12:48

Πάρε απο εδώ το καθαρό αρχειο των Host kαι αντικατεστησε το με το δικο σου.

Οι αλλαγές σαν Admin και μετα επανεκκίνηση στο PC.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#8   chrisdimi1

chrisdimi1

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2011 - 14:10

Ναι το έκανα, όμως έπρεπε να έχω και το Tinyomprella ανοιχτό!! Δε ξέρω γιατί. Τώρα έχω την τελευταία έκδοση.. Ευχαριστώ παίκτη πολύ καλό, με έσωσες 2 μέρες το πάλευα!!

#9   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/12/2011 - 14:11

Τίποτα φίλε μου.

Να 'σαι καλά.
| JailBreak Means System Customization |