Στον υπολογιστη δουλευει μια χαρά με το acount μου. Το πρόβλημα το έχω στο iphone4 και στο ipad με την εφαρμογήκαι σε μενα μια χαρα δουλευει
δοκιμασε να μπεις και απο τον υπολογιστη μηπως παιζει κανα θεμα με το account σου
My Vodafone: Η must-have εφαρμογή για τους χρήστες iPhone που βρίσκονται στην Vodafone
Δημοσίευση 27/03/2012 - 22:10
Ad
Δημοσίευση 27/03/2012 - 22:12
Στον υπολογιστη δουλευει μια χαρά με το acount μου. Το πρόβλημα το έχω στο iphone4 και στο ipad με την εφαρμογή
Aκριβώς αυτό ήθελα να αναφέρω:
Έκανα πριν μία ώρα σύνδεση στη Vodafone (data only) για το iPad. Ο τύπος δε μου έδωσε αριθμό κινητού, το οποίο χρειάζεται κατά το registration, και έτσι πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και αφού έδωσα ΑΦΜ κλπ-κλπ μου το έδωσαν.
Αφού συμπλήρωσα όμως τη φόρμα της εγγραφής, είδα πως η τελική ενεργοποίηση γίνεται με τον κωδικό ο οποίος σου στέλνεται με SMS. Ποιό SMS, αφού το iPad δε δέχεται...
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λένε πως ΜΑΛΛΟΝ δε γίνεται.
Αυτά!
***Επιπλέον ο τύπος που ΕΔΕΙΞΕ εμαιλ από τα κεντρικά το οποίο έλεγε πως να γνωστοποιηθεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες πως στο iPad 3 tethering δεν υπάρχει γιατί η Apple ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν ευρωπαϊκό πάροχο για κάποια ζητήματα. Θα ενεργοποιηθεί σε μελλοντικό carrier settings update. Η καθυστέρηση τέλος, οφείλεται μόνο από την πλευρά της Apple®.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 27/03/2012 - 22:16
Δημοσίευση 27/03/2012 - 22:23
Aκριβώς αυτό ήθελα να αναφέρω:
Έκανα πριν μία ώρα σύνδεση στη Vodafone (data only) για το iPad. Ο τύπος δε μου έδωσε αριθμό κινητού, το οποίο χρειάζεται κατά το registration, και έτσι πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και αφού έδωσα ΑΦΜ κλπ-κλπ μου το έδωσαν.
Αφού συμπλήρωσα όμως τη φόρμα της εγγραφής, είδα πως η τελική ενεργοποίηση γίνεται με τον κωδικό ο οποίος σου στέλνεται με SMS. Ποιό SMS, αφού το iPad δε δέχεται...
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λένε πως ΜΑΛΛΟΝ δε γίνεται.
Αυτά!
***Επιπλέον ο τύπος που ΕΔΕΙΞΕ εμαιλ από τα κεντρικά το οποίο έλεγε πως να γνωστοποιηθεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες πως στο iPad 3 tethering δεν υπάρχει γιατί η Apple ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν ευρωπαϊκό πάροχο για κάποια ζητήματα. Θα ενεργοποιηθεί σε μελλοντικό carrier settings update. Η καθυστέρηση τέλος, οφείλεται μόνο από την πλευρά της Apple®.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thanks για την πληροφορια.λογικα θα γινει συντομα!
Δημοσίευση 27/03/2012 - 22:55
Δημοσίευση 27/03/2012 - 22:57
Ελπιζω να βελτιωθει, αλλιως θα φαει ακυρο!
Υ.Γ.: και εγω για 4ς μιλαω και με την 5.01, και με την 5.1 , και επισης τους εχω γραψει και review στο AppStore...
Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 27/03/2012 - 22:58
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες