Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

βοηθεια σε νεους χρηστεs iphone 4s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/12/2011 - 03:25

αν μενεις σε νησι ευκολα τους βρισκεις. κανενα πιτσιρικι 14-22 χρονων ισως μπορει να σε κλεψει και να το πουλισει σε καποιο αλλο κοντινο νησι αυτο 8ελω να αποφυγο.

εεε στα νησια εχουν υπολογιστές να κάνουν ένα restore

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/12/2011 - 08:41

εεε στα νησια εχουν υπολογιστές να κάνουν ένα restore

ελα ντε....νομίζει οτι το πιτσιρικι δε θα ξέρει. Εδώ ο γιος μου ξέρει και ειναι 5.5 χρονών και αμα τον ρωτήσεις θα σου δείξει το εικονιδιο του ιτουνς ατο λαπτοπ και ξερει τι κανει το προγραμμα στο περίπου. Σιγα μη δεν ξερει το 14 χρονο
Whatsapp doc?

#18   skey

skey

iPH User

• 195 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:skeypower

Δημοσίευση 25/12/2011 - 14:59

Εμενα ο ανιψιος μου 15 μηνων ξερει να ξεκλειδωνει το iPhone και να βαζει τις εφαρμογες TomCat και τον ΣκυλοBen και να παιζει :)

#19   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 15:10

ρε παιδια συγνωμη κιολας, αλλα γιατι τοσος πυρετος γιατι ΤΙ θα γινει ΑΝ στο κλεψουν. Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να το προσεχεις? Κεντρο Αθηνας μενω και 16 χρονια τωρα που κυκλοφορω με τηλεφωνα κτλ δεν εχω χασει τιποτα. Γιατι, ειμαι πιο εξυπνος? οχι, απλα λιγο προσοχη θελει. Δεν μπορεις να βαζεις το iphone στην κωλοτσεπη και να πηγαινεις, ουτε μπορεις να το βγαζεις πανω στο τραπεζακι στην καφετερια. Αυτα εννοουνται.

#20   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 15:30

ρε παιδια συγνωμη κιολας, αλλα γιατι τοσος πυρετος γιατι ΤΙ θα γινει ΑΝ στο κλεψουν. Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να το προσεχεις? Κεντρο Αθηνας μενω και 16 χρονια τωρα που κυκλοφορω με τηλεφωνα κτλ δεν εχω χασει τιποτα. Γιατι, ειμαι πιο εξυπνος? οχι, απλα λιγο προσοχη θελει. Δεν μπορεις να βαζεις το iphone στην κωλοτσεπη και να πηγαινεις, ουτε μπορεις να το βγαζεις πανω στο τραπεζακι στην καφετερια. Αυτα εννοουνται.

τα είπες όλα κάτσε να σε σταυρώσω..ειδικά αν το αφήνεις στο τραπεζάκι της καφετέριας ή του bar είναι σα να λεει κάποιος ''δεν με νοιάζει και να μου το πάρετε''

#21   alepoudeli

alepoudeli

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • GameCenter:alepoudeli

Δημοσίευση 25/12/2011 - 15:35

Σε περιπτωση κλοπης το πιο απλο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε ενα Apple καταστημα ή Retail Store
και να δηλωσεις την κλοπη δινοντας τον κωδικο ΙΜΕΙ σου. Ετσι κερδιζεις με το να μπλοκαρει η Apple το κινητο σου
και να ειναι αχρηστο. Συμβουλη μου ειναι να παρεις καποια ασφαλεια κινητου ωστε να σε καλυπτει σε περιπτωση ζημειας,
κλοπης ή απωλειας ωστε να μην κλαις τα λεφτα σου. Το προγραμμα Apple Care προσφερει επισης τετοιου ειδους καλυψεις.

#22   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 15:47

Σε περιπτωση κλοπης το πιο απλο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε ενα Apple καταστημα ή Retail Store
και να δηλωσεις την κλοπη δινοντας τον κωδικο ΙΜΕΙ σου. Ετσι κερδιζεις με το να μπλοκαρει η Apple το κινητο σου
και να ειναι αχρηστο. Συμβουλη μου ειναι να παρεις καποια ασφαλεια κινητου ωστε να σε καλυπτει σε περιπτωση ζημειας,
κλοπης ή απωλειας ωστε να μην κλαις τα λεφτα σου. Το προγραμμα Apple Care προσφερει επισης τετοιου ειδους καλυψεις.

Λαθος κανεις. Η Apple δεν μπλοκάρει απολύτως τίποτα. Απλα μπορεις να δηλωσεις το ΙΜΕΙ ως κλεμμενο στο imei.gr στην σπανια περιπτωση ´ου θα το βρει καλος Σαμαρείτης και θα το ψαξει.

Απο κει και πέρα η "ασφάλεια" που λες και που την εχω και γω αγορασμενη απο Γερμανο για ενα χρονο (σε περιπτωση που το χαλασω απο δικο μου λαθος να μου δωσουν αλλη συσκευή) ΔΕΝ καλύπτει κλοπή. Και λογικό ειναι γιατί πού ξέρει ο αλλος οτι εμενα που πήγα και είπα οτι μου το κλέψανε, οντως έγινε έτσι και δεν τοδωσα σε κανα φίλο να βγαλω και δεύτερο κινητό;
Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 25/12/2011 - 15:48

Whatsapp doc?

#23   alepoudeli

alepoudeli

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 15:56

Για να δηλωσεις κλοπη και να σε καλυπτει θελει αρχικως να προσκομισεις δηλωση κλοπης απο την αστυνομια (προφανως την μηνυση)
2ον Η Apple το μπλοκαρει σε περιπτωση που το δηλωσεις ΣΤΗΝ APPLE και οχι μεσω 3ου.
3ον Δεν ανεφερα ασφαλεια απο τον Γερμανο αλλα την ασφαλεια που δινει η Apple και λεγεται (Apple Care Plan)

Το γνωριζω πολυ καλυτερα απο σενα το θεμα καθως ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ σε APPLE OFFICIAL STORE και οχι σε γερμανο ή οτιδηπωτε αλλη εταιρια

#24   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:00

Σε ποιά χώρα εργάζεσαι; Απο περιέργεια, εφόσον δεν έχουμε official Apple store Ελλάδα, μονο αντιπροσώπους.

Παντως εδώ τα βλέπω δύσκολα ολα αυτα.

Το Apple care plan που τοχα δει στο σαιτ νομίζω δεν κάλυπτε Ελλάδα έτσι δεν είναι; Κι αν την καλύπτει, δε θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη οι κλασσικοί Ελληνάρες αντιπρόσωποι;

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 25/12/2011 - 16:02

Whatsapp doc?

#25   alepoudeli

alepoudeli

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:11

Στην Ισπανια.

Επειδη δεν υπαρχει στην Ελλαδα ακομα πρεπει να το κανεις απο το τηλεφωνο. Οταν κανεις activate το τηλεφωνο σου δινεται αυτοματα
το Νουμερο σου + Σειριακος αριθμος + ΙΜΕΙ στην Apple και ετσι σε γνωριζει η εταιρια.

Σε εμποδιζει το να το κανεις εσκεμμενα το γεγονως οτι θα αχρηστεψεις τελειως την συσκευη σου γιατι η Apple οταν λαβει καταγγελεια κλοπης
κανει ΒΑΝ στο ΙΜΕΙ με αποτελεσμα στα Baseband updates που γινοντε συνεχως (αναζητηση σηματος) με αποτελεσμα να εχεις στο τελος ενα iBrick
και οχι τηλεφωνο.Επισης δηλωνει το στιγμα του GPS στην αστυνομια και υπαρχει πιθανοτητα (εξαρταται απο την αστυνομια και την χωρα) να
συλληφθεις για ψευδη δηλωση/κατηγορια.

Το Apple Care Plan μπορεις να το αποκτησεις και ονλαιν ακομα και εαν δεν ειναι καλυπτομενο στην χωρα σου απο μαγαζι με την μονη διαφορα
ειναι θα πρεπει να κανεις την αποστολη στο εξωτερικο (λογικα στην κοντινοτερη χωρα που εχει οφισιαλ στορ)

Μα ο αντιπροσωπος δεν χανει αλλα ουτε κερδιζει κατι απο την ασφαλεια, δεν εχει λογο να σε δυσκολεψει.

Τελευταία επεξεργασία από: alepoudeli, 25/12/2011 - 16:12

#26   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:12

Επειδή δε μπορώ να κάνω edit πιο πανω, βρηκα το pdf tou Apple Care Plan για την Ελλαδα και λεει μεταξύ άλλων τα εξής

4. Τι δεν καλύπτεται;
4.1 Σέρβις Εξοπλισμού. Το Πρόγραμμα δεν ισχύει για:
(i) Εγκατάσταση, απομάκρυνση ή διάθεση του Καλυπτόμενου Εξοπλισμού ή παροχή εξοπλισμού κατά τη διάρκεια επισκευής του Καλυπτόμενου Εξοπλισμού·∙
(ii) Βλάβες που προκαλούνται από (α) προϊόν που δεν είναι Καλυπτόμενος Εξοπλισμός (β) ατύχημα, κατάχρηση, κακή χρήση, επαφή με υγρό, πυρκαγιά, σεισμό ή άλλα εξωτερικά αίτια, (γ) λειτουργία του Καλυπτόμενου Εξοπλισμού εκτός των επιτρεπόμενων ή προβλεπόμενων χρήσεων που περιγράφονται από τον κατασκευαστή, ή (δ) σέρβις (συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων και επεκτάσεων) που εκτελείται από οποιονδήποτε μη εκπρόσωπο της Apple ή Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο Σέρβις της Apple («ΕΑΣΑ»)·∙
(iii) Καλυπτόμενο Εξοπλισμό με σειριακό αριθμό που έχει μεταβληθεί, παραμορφωθεί ή αφαιρεθεί, ή έχει τροποποιηθεί προκειμένου να αλλάξει τη λειτουργικότητα ή την ικανότητά του χωρίς την έγγραφη άδεια του κατασκευαστή·∙

(iv) Απολεσθέντα ή κλεμμένο Καλυπτόμενο Εξοπλισμό. Το παρόν Πρόγραμμα καλύπτει μόνο Καλυπτόμενο Εξοπλισμό που επιστρέφεται στην Apple στο σύνολό του·∙

(v) Αισθητική βλάβη του Καλυπτόμενου Εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αμυχών, χτυπημάτων και θραυσμένων πλαστικών τμημάτων·∙
(vi) Αναλώσιμα εξαρτήματα, όπως μπαταρίες, εκτός από την περίπτωση κάλυψης μπαταρίας σύμφωνα με το ΠΠA για iPod, ή εκτός εάν η βλάβη προήλθε από ελάττωμα των υλικών και της κατασκευής·∙
(vii) Προληπτική συντήρηση του Καλυπτόμενου Εξοπλισμού·∙ ή
(viii) Ελαττώματα που προκαλούνται από τη συνήθη φθορά ή τη φυσιολογική παλαίωση του προϊόντος.

Και η ιστοσελίδα
http://images.apple...._Greek_v5.4.pdf

Αυτό δεν είναι; Μήπως σε μας δεν το καλύπτουν; Και τελικά σου δίνουν καινούρια συσκευή αν στο κλέψουν ή οχι; Γιατί ( και συγνώμη για την έκφραση), αν χτύπα ξύλο κάποιου του το κλέψουνε, φαντάζομαι χ***** για το αν ο αλλος δε θα μπορεί να το δουλέψει. Μπορεί να αισθανθεί λίγο καλύτερα αλλα τι να το κανεις αμα δεν εχεις το κινητό πλέον.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 25/12/2011 - 16:15

Whatsapp doc?

#27   alepoudeli

alepoudeli

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:14

Αυτο που εδωσες ειναι για ΟΛΑ εκτος απο το iphone :)

#28   alepoudeli

alepoudeli

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:14

(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ DELETE)
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ REPOST

Τελευταία επεξεργασία από: alepoudeli, 25/12/2011 - 16:16

#29   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:16

ναί;
Να το ξαναδώ γιατί έλεγε και για iphone πανω πανω.

Και τελικά σου δίνουν καινούριο οπως ρώτησα πιο πανω στο edit? (για δες)

Το terms and conditions του Apple care για iphone τοχει μονο united states?

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 25/12/2011 - 16:18

Whatsapp doc?

#30   alepoudeli

alepoudeli

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 16:21

Θεωριτικα σου δινουν ανακατασκευασμενο (repaired) ή καινουριο σε περιπτωση που δεν υπαρχει αλλο.
Δεν μπορω να σου το πω με 100% τωρα γιατι δεν μου εχει συμβει με κανενα πελατη. Ομως μπορω να ρωτησω
και να σου πω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1