Ασφάλεια για Iphone "Γερμανός"
Δημοσίευση 24/12/2011 - 17:41
Ad
Δημοσίευση 24/12/2011 - 17:43
Δημοσίευση 24/12/2011 - 17:46
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 24/12/2011 - 17:51
Δημοσίευση 24/12/2011 - 17:55
Δημοσίευση 24/12/2011 - 18:01
Δημοσίευση 26/12/2011 - 19:23
Δημοσίευση 26/12/2011 - 19:30
τί ήταν η συσκευή αυτή δηλαδή που πήγαν να σου δώσουν; Ανακατασκευασμένη;Τελικά θα ετοιμάσω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή με κοινοποίηση στο υπουργειο εμπορίου, θα ενημερώσω για το τί θα γίνει. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας.
Δημοσίευση 26/12/2011 - 20:08
Γενικώς υπάρχει μεγάλο θέμα στις αντικαταστάσεις με καινούργια/ανακατασκευασμένα όσον αφορά την apple. Αλλά δεν ειναι υποχρεωμένη να σου δώσει καινούργια αν δεν έχει διαθέσιμη.
Στην προκειμένη εσύ δεν έχεις να κάνεις με την apple αλλά με τον γερμανό. Αν είναι ξεκάθαρο και λέει καινούργια τότε επίμενεις... βέβαια αυτή η συσκευή δεν παράγεται άλλο από την εταιρία...
Δημοσίευση 26/12/2011 - 20:23
Απ ότι καταλαβαίνω είναι καθαρά θεμα του γερμανού και όχι της apple. Καινούργια προφανώς και δεν ήταν αυτή που πήγαν να σου δώσουν, πιθανότατα να ήταν ανακατασκευασμένη.
Γενικώς υπάρχει μεγάλο θέμα στις αντικαταστάσεις με καινούργια/ανακατασκευασμένα όσον αφορά την apple. Αλλά δεν ειναι υποχρεωμένη να σου δώσει καινούργια αν δεν έχει διαθέσιμη.
Στην προκειμένη εσύ δεν έχεις να κάνεις με την apple αλλά με τον γερμανό. Αν είναι ξεκάθαρο και λέει καινούργια τότε επίμενεις... βέβαια αυτή η συσκευή δεν παράγεται άλλο από την εταιρία...
Το έχω κι εγώ το συμβόλαιο αυτό της ασφάλειας του Γερμανού, και λήγει αύριο ΛΟΛ.
Όμως η ερώτηση είναι η εξής: Εφόσον δεν παράγεται πλέον η συσκευή και εφόσον ΟΝΤΩΣ λέει οτι αν δεν παράγεται πλέον τότε θα αντικατασταθεί με συσκευή ίσης αξίας ή συσκευή μεγαλύτερης αξίας με τη διαφορά (γιατί κάπου το διάβασα κι αυτό), δε θα μπορούσε να ζητήσει ας πούμε ενα 4s και να πληρώσει την χρηματική διαφορά?
Αλλιώς και γω αυτό πιστεύω, ότι ο Γερμανός θα δώσει ανακατασκευασμένο, εδώ δε δίνουν καινούρια ούτε εντός εγγύησης απο προβλήματα. Και το ανακατασκευασμένο μια χαρά είναι πάντως.
Δημοσίευση 27/12/2011 - 01:32
Το έχω κι εγώ το συμβόλαιο αυτό της ασφάλειας του Γερμανού, και λήγει αύριο ΛΟΛ.
Όμως η ερώτηση είναι η εξής: Εφόσον δεν παράγεται πλέον η συσκευή και εφόσον ΟΝΤΩΣ λέει οτι αν δεν παράγεται πλέον τότε θα αντικατασταθεί με συσκευή ίσης αξίας ή συσκευή μεγαλύτερης αξίας με τη διαφορά (γιατί κάπου το διάβασα κι αυτό), δε θα μπορούσε να ζητήσει ας πούμε ενα 4s και να πληρώσει την χρηματική διαφορά?
Αλλιώς και γω αυτό πιστεύω, ότι ο Γερμανός θα δώσει ανακατασκευασμένο, εδώ δε δίνουν καινούρια ούτε εντός εγγύησης απο προβλήματα. Και το ανακατασκευασμένο μια χαρά είναι πάντως.
Εδώ ακριβώς είναι και η δική μου απορία και ένσταση, Δεν έχω να κάνω με εγγύηση, θέμα της Apple,και πώς συμπεριφέρεται σε θέματα εγγύησης, έχω να κάνω με την ερμηνεία των όρων του ασφαλιστήριου συμβολαίου από την Γερμανός. Αυτή αποφάσισε να μου δώσει όπως ισχυρίζεται νέο κινητό στην παρακάτω μορφή: κουτάκι με στάμπα της γερμανός με ζελατίνες πάνω και κάτω, όπου αρνήθηκα να παραλάβω και ρωτάω εγώ ο αφελής καταναλωτής αν πάω να αγοράσω νέα συσκευή θα την πάρω σε αυτή την μορφή; Και ποιός αποφάσισε τι συσκευή θα μου δώσει αφού έχει σταματήσει να κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple και από τον Γερμανό ;
Περιμένω την αυριανή - μεθαυριανή τους απάντηση στο αίτημά μου.
Δημοσίευση 27/12/2011 - 01:33
Εδώ ακριβώς είναι και η δική μου απορία και ένσταση, Δεν έχω να κάνω με εγγύηση, θέμα της Apple,και πώς συμπεριφέρεται σε θέματα εγγύησης, έχω να κάνω με την ερμηνεία των όρων του ασφαλιστήριου συμβολαίου από την Γερμανός. Αυτή αποφάσισε να μου δώσει όπως ισχυρίζεται νέο κινητό στην παρακάτω μορφή: κουτάκι με στάμπα της γερμανός με ζελατίνες πάνω και κάτω, όπου αρνήθηκα να παραλάβω και ρωτάω εγώ ο αφελής καταναλωτής αν πάω να αγοράσω νέα συσκευή θα την πάρω σε αυτή την μορφή; Και ποιός αποφάσισε τι συσκευή θα μου δώσει αφού έχει σταματήσει να κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple και από τον Γερμανό ;
Περιμένω την αυριανή - μεθαυριανή τους απάντηση στο αίτημά μου.
Nα μας ενημερώσεις!
Δημοσίευση 27/12/2011 - 01:36
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 27/12/2011 - 01:37
Δημοσίευση 27/12/2011 - 16:24
Περιμένω να συννενοηθούν με το τεχνικό τμήμα και θα ξανακαλέσουν. Πώς γίνεται το τηλέφωνο να είναι δικό από την μία και να είναι καινούργιο από την άλλη; Σχιζοφρενής προσωπικότητα το κινητό μου
Περιμένω το τρίτο ημίχρονο.
Δημοσίευση 27/12/2011 - 16:28
δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί, είναι ανακατασκευασμένο όχι από αυτούς αλλά από την apple νομίζω Ιρλανδία αν δεν κάνω λάθοςΓερμανός επεισόδιο Δεύτερο. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι το τηλέφωνο που μου δίνουν είναι το δικό μου επισκευασμένο ενώ προχθές ήταν καινούργιο. Επισκευάστηκε με νέο λογικό κύκλωμα με νέο ιμει.
Περιμένω να συννενοηθούν με το τεχνικό τμήμα και θα ξανακαλέσουν. Πώς γίνεται το τηλέφωνο να είναι δικό από την μία και να είναι καινούργιο από την άλλη; Σχιζοφρενής προσωπικότητα το κινητό μου
Περιμένω το τρίτο ημίχρονο.
είναι ολοκαίνουργιο πάνε πάρτο εγώ το πήγα 4 φορές και απαιτούσα ανακατασκευασμένο
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 27/12/2011 - 16:29
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες