Κυκλοφόρησε: iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak
Δημοσίευση 29/12/2011 - 23:52
Ad
φιληοκ thanks φίλος!
το δοκιμάζω τώρα
ειναι για ipadΤο multitask gestures τι είναι και για ποιον λόγο δεν το τικάρουμε
Δημοσίευση 29/12/2011 - 23:55
Δουλεύει κανονικότατα χωρίς fix απο Cydia.Επίσης και το iFile πλέον λειτουργεί κανονικά.
Όσοι έχουν πρόβλημα ας το δοκιμάσουν.
iPhone 4
Δημοσίευση 30/12/2011 - 00:00
Το κινητο πλεον μετα την αναβαθμιση στην iOS 5.0.1 και με το jailbreak γινεται ολο και πιο σταθερο. Εχουν βγει 2 νεες, διαδοχικες αναβαθμισεις του Mobile Sustrate και το λειτουργικο φαινεται πλεον πολυ στιβαρο και σιγουρο.
Αν κατι σας συμβαινει ειναι ή απο καλο jailbreaking, ή γιατι αφησατε υπολλειματα απο το προηγουμενο σας restore και δεν κανατε Set up as new ή τελος γιατι βαλατε καποια cydia tweaks που δεν ειναι απολυτα συμβατα και το κανουν και κρασαρει.
Σε οσους βγαινουν μηνυματα λαθους (βλεπε 3194, 21, κτλ) κατα την αναβαθμιση ή κατα το restore του iOS του με το iTunes θελει απαραιτητα να σβησετε την γραμμη του σερβερ της Apple στο αρχειο Host(s) που βρισκεται στο C:Windows/system32/drivers/etc. Ή καντε μεσω του Tiny Umbrella απενεργοποιωντας στην Advance καρτελα του αυτο που λεει σχετικα με το Cydia (Δειτε καποιο σχετικο βιντεο στο Youtube).
Aν τωρα κολλατε με το Redsnow και δεν μπορειτε να καταφερετε να βαζετε το κινητο σας σε DFU mode, απλα προσπαθηστε Περισσοτερο!!!! Ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω δει αλλα τελικα αν δεν γινει jailbreak φταινε τα χερακια μας που δεν παταμε σωστα τα κουμπια. οποτε Συνεχιστε μεχρι να το καταφερετε. Αν οχι θα σας βγει το μηλαρακι κολλημενο ή να κανει συνεχεις επανεκκινησεις οποτε αναγκαστικα πρεπει να πατε ξανα (ναι ξανα!) για restore μεσω του iTunes kai μετα παλι πισω στο RedSnow για καινουρια προσπαθεια jailbreaking (σε DFU mode παντα το κινητο πριν - διαβαστε τις οδηγιες του). Αν γινει θα εμφανιστει ο ανανας (ωραιο φρουτο!) και μετα θα κανει μονο μια φορα reboot και παπ, ειστε ετοιμοι!!!!
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι κατι απο αυτο θα σας εχει συμβει...
Με ολα αυτα τα notification που εχουν βαλει πλεον στο iOS5.0.1 ειναι πλεον αδυνατον να συγκρινεις την ιδια μπαταρια με το νεο λειτουργικο σε σχεση με το προηγουμενο που ειχατε. Βλεπω μια μικρη θα ελεγα αυξηση της καταναλωσης της αλλα σε λογικα ορια. Φροντιστε να απενεργοποιησετε πραγματα που δεν θα δειτε ή θα χρησιμοποιησετε ΠΟΤΕ!!!
Και προσοχη πολυ στα notifications,στα PUSH που υπαρχουν στο email.app και γενικα μην αφηνετε ανοικτα Location Services, 3G, Bluetooth και οτι αλλο σας αρεσει να εχετε ανοικτο λες και ειστε βασιλιαδες της ασφαλτου!
Σας ευχομαι καλη συνεχεια με το νεο σας jailbreaked κινητο σας!
Τελευταία επεξεργασία από: Altus, 30/12/2011 - 00:10.
Δημοσίευση 30/12/2011 - 01:07
Φροντιστε να απενεργοποιησετε πραγματα που δεν θα δειτε ή θα χρησιμοποιησετε ΠΟΤΕ!!!
Και προσοχη πολυ στα notifications,στα PUSH που υπαρχουν στο email.app και γενικα μην αφηνετε ανοικτα Location Services, 3G, Bluetooth και οτι αλλο σας αρεσει να εχετε ανοικτο
Μεγάλο πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας είναι η ενεργοποίηση "δεδομένων" όπου αν δεν την ενεργοποίησουμε απλά δεν μπορούμε να λάβουμε mms. Για μένα απαράδεκτο απο την apple. Με κάνει να αναπολώ το iphone 3g.
Δημοσίευση 30/12/2011 - 01:21
Τελευταία επεξεργασία από: mihalis, 30/12/2011 - 01:27.
Δημοσίευση 30/12/2011 - 02:12
Παιδια το corona το εχουν κατεβασει ? στο δικο μου εχω περασει το corona στου αδερφου μου που εχει το semi tethered περασμένο δεν μπορω να το βρω πουθενα. Ξερετε τπτ ?
Δεν εχει κανει ακομα update το cydia σου.. Ειναι λιγο (!) φορτωμενοι οι servers.
Εμενα εκανε 2 μερες να το δει στα changes.
Αληθεια, εμεις που ειμαστε 5.0.1 semi-tethered, εαν βγαλουμε το semitether και περασουμε corona 5.0.1, εχουμε θεμα με το iphonedelivery ?
Κατι πηρε το ματι μου για προβλημα στο CommCenter, με αποτελεσμα το i, να μη μπορει να βρει carrier
Δημοσίευση 30/12/2011 - 02:16
Μόλις έκανα jailbreak απο στοκ 5.01(εύκολη διαδικασία) άνοιξα το cydia και εκεί που έκανε ληψη packages(προσπαθούσε κανα 3λεπτο σίγουρα) μου έβγαλε ένα μήνυμα:failed to fetch.Πρόβλημα ή φορτωμένοι σέρβερς?
Πρέπει να το έχουμε πει πάνω απο 20 φορες..
Το Cydia σέρνεται. Υπομονή και τίποτα άλλο.. Απο το Σ/Κ και αν..
Δημοσίευση 30/12/2011 - 04:44
Χαθηκαν ολα τα tweaks απο cydiaaaaaa!!!
Δημοσίευση 30/12/2011 - 05:12
Το ειπαμε απειρες φορες σημερα, δεν κανουμε update το MobileSubstrate αν δουλευει χωρις προβληματα. Οτι και αν λεει ο saurik(μπαρουφες).ε οχι ρε παααααααααααλι!!!!!! νεα αναβαθμιση του Mobile Sustrate και τα εκανε ολα.......... μανταραααααααααααααααα!!! τα νευρα μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαθηκαν ολα τα tweaks απο cydiaaaaaa!!!
Δημοσίευση 30/12/2011 - 05:40
Το ειπαμε απειρες φορες σημερα, δεν κανουμε update το MobileSubstrate αν δουλευει χωρις προβληματα. Οτι και αν λεει ο saurik(μπαρουφες).
MONO για σημερα δηλαδη εχω κουραστει!!!!!!!!
το μονο θετικο ειναι οτι δουλευει το ifile (αγορασμενο)
Δημοσίευση 30/12/2011 - 06:12
Ακυρο, είδα σε παλιότερο post ότι είσαι IOS5 όπως και γω, οπότε αναβάθμιση mobile substrate not for me too.........
Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 30/12/2011 - 06:17.
Δημοσίευση 30/12/2011 - 07:02
παίζει να είσαι από τους πολύ λίγους που στέλνουν/λαμβάνουν ακόμη mmsΜεγάλο πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας είναι η ενεργοποίηση "δεδομένων" όπου αν δεν την ενεργοποίησουμε απλά δεν μπορούμε να λάβουμε mms. Για μένα απαράδεκτο απο την apple. Με κάνει να αναπολώ το iphone 3g.
Τελευταία επεξεργασία από: bohemis09, 30/12/2011 - 07:03.
Δημοσίευση 30/12/2011 - 10:02
κάνε επανεκκίνησηΑκόμα με b3 και το iBook fix είτε απο xsallize είτε από insanelyi μου σβηνει. Ουφ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες