Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

[Oδηγός Win / Mac ] Πως να κάνετε untethered jailbreak στην iOS 5.01 με Redsn0w 0.9.10b1

• Please log in to reply
1953 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   Akarag

Akarag

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:23

aekdimitris, on Today, 11:06 AM, said:
Καλημέρα και Καλή Χρονιά.
Χθες αποφάσισα να κάνω και γω το βήμα στο 5.0.1 untethered αλλά έχει μουλαρώσει το itunes...Από error 21 με πάει σε error 1394 και μετά στο κλασσικό 1600...Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε 4.3.3 jb,έχω σώσει apps,contacts κτλπ.Κάνω αναβάθμιση να βάλω το τελευταίο itunes...Μήπως χρειάζεται να μπω σε Pwned DFU?Η μήπως να χρησιμοποιήσω το iReb4?Ηεπόμενη δοκιμή που θα κάνω θα είναι το μεσημέρι λόγω του ότι πρέπει να έχω το τηλέφωνο συνέχεια ανοιχτό λόγω δουλειάς

1. Το iPhone είναι Ελληνικό;

2. Τα host τα έχεις ελέγξει σίγουρα;
Για κάνε ένα τεστάκι, άνοιξε ένα browser από το PC σου και γράψε gs.apple.com και πες μου τι βγάζει!

Και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον aekdimitris, (error 21 κ μετα error 1600), μονο που εχω macbook pro(snow leopard) (iphone 4 ελληνικο jb σε 4.3.3).
Οταν κανω το τεστακι απο το macbook με firefox μου βγαζει το Home - Cydia (την αρχικη σελιδα του cydia). Αρα κατι παιζει με τα hosts.
Πως αντιμετωπιζεται σε macosx?

υ.γ. διαβαζω για τα usb, οτι πρεπει να αλλαξουμε usb θυρα. Ποτε ακριβως? Σε πια φαση της διαδικασιας

υ.γ.2 Θα ειναι βλακεια να κανω update στην 5.0.1 απο την jb 4.3.3 και μετα να κανω restore και setup as new?

Τελευταία επεξεργασία από: Akarag, 03/01/2012 - 14:27.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:24

Πρώτα κάνε δεξί κλικ και Run As Admin.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1113   mkokkinas

mkokkinas

iPH Member

• 305 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:25

Το έβαλα σε 3Gs και δουλεύουνε όλα μια χαρά
Το ΣΚ λέω να το δοκιμάσψ και στο 4αρι για να δω πως θα τα παει!!!
Θα επανέλθω απο Δευτέρα για να σας ενημερώσω για το 4

#1114   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:31

aekdimitris, on Today, 11:06 AM, said:
Καλημέρα και Καλή Χρονιά.
Χθες αποφάσισα να κάνω και γω το βήμα στο 5.0.1 untethered αλλά έχει μουλαρώσει το itunes...Από error 21 με πάει σε error 1394 και μετά στο κλασσικό 1600...Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε 4.3.3 jb,έχω σώσει apps,contacts κτλπ.Κάνω αναβάθμιση να βάλω το τελευταίο itunes...Μήπως χρειάζεται να μπω σε Pwned DFU?Η μήπως να χρησιμοποιήσω το iReb4?Ηεπόμενη δοκιμή που θα κάνω θα είναι το μεσημέρι λόγω του ότι πρέπει να έχω το τηλέφωνο συνέχεια ανοιχτό λόγω δουλειάς

Και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον aekdimitris, (error 21 κ μετα error 1600), μονο που εχω macbook pro(snow leopard) (iphone 4 ελληνικο jb σε 4.3.3).
Οταν κανω το τεστακι απο το macbook με firefox μου βγαζει το Home - Cydia (την αρχικη σελιδα του cydia). Αρα κατι παιζει με τα hosts.
Πως αντιμετωπιζεται σε macosx?

υ.γ. διαβαζω για τα usb, οτι πρεπει να αλλαξουμε usb θυρα. Ποτε ακριβως? Σε πια φαση της διαδικασιας

υ.γ.2 Θα ειναι βλακεια να κανω update στην 5.0.1 απο την jb 4.3.3 και μετα να κανω restore και setup as new?

Γράφω στον οδηγό τι πρέπει να κάνεις με τα host σε mac!

1. Τα usb τα αλλάζεις αν σε κάποια στιγμή βγάλει error τότε την επόμενη φορά ξαναδοκιμάζεις αλλά συνδέεις το iPhone σε άλλο usb!

2. Πρώτα πάρε back up ότι χρειάζεσαι και μετά Restore & Set up as new! Όχι Update!

#1115   Akarag

Akarag

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:36

Γράφω στον οδηγό τι πρέπει να κάνεις με τα host σε mac!

1. Τα usb τα αλλάζεις αν σε κάποια στιγμή βγάλει error τότε την επόμενη φορά ξαναδοκιμάζεις αλλά συνδέεις το iPhone σε άλλο usb!

2. Πρώτα πάρε back up ότι χρειάζεσαι και μετά Restore & Set up as new! Όχι Update!

Ευχαριστω για το quick reply. Ειχα διαβασει οταν πρωτοβγηκε ο οδηγος, κ δεν προσεξα τις αλλαγες. Ευχαριστω κ παλι. Τα δοκιμαζω τωρα.

#1116   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:40

Κατραμενα Windows με τα error και τις αλλαγες hosts!!
Παρτε mac να σωσετε παιδια!!Restore και jailbreak σε 30 λεπτα αβαδιστα!!! :lol: :lol: :lol:
Καλημερα σε ολους!!!

#1117   co0p

co0p

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:58

Λοιπον, μια απλη ερωτηση, συγνωμη αν εχει αναφερθει συγκεκριμενα αλλα με τοσα ποστ δεν μπορεσα να βρω κατι. Εχω tethered, οπως πολλοι απο εμας. Βαζοντας την untethered χωρις να κανω install το cydia, χανω τα παντα η παραμενει το κινητο ως εχει? Μιλαω για εφαρμογες, teaks και ολα αυτα. Γιατι βαριεμαι να το ξαναστηνω απο την αρχη.

#1118   nuclear01

nuclear01

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:01

Από 4.2.1 jb ακολούθησα τις οδηγίες σας και έβαλα 5.0.1
Τρέχω μετα redsnow όλα καλά βάζει cydia....
Εγω θέλω να κατεβάζω στο pc από apptracker όπως έκανα μέχρι τώρα και να εγκαθηστώ με itunes.
Ότι και να βάλω γράφει στο iphone εγκατάσταση απέτυχε (3gs) .
Cydia δεν θυμάμε καν πως βάζεις τι κτλ.. installous τουλάχιστο πως θα βάζω αλλά κυρίος γιατί δεν μπαίνουν από itunes;

#1119   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:10

Από 4.2.1 jb ακολούθησα τις οδηγίες σας και έβαλα 5.0.1
Τρέχω μετα redsnow όλα καλά βάζει cydia....
Εγω θέλω να κατεβάζω στο pc από apptracker όπως έκανα μέχρι τώρα και να εγκαθηστώ με itunes.
Ότι και να βάλω γράφει στο iphone εγκατάσταση απέτυχε (3gs) .
Cydia δεν θυμάμε καν πως βάζεις τι κτλ.. installous τουλάχιστο πως θα βάζω αλλά κυρίος γιατί δεν μπαίνουν από itunes;

Πρέπει να κατεβάσεις από Cydia το AppSync για να μπορείς να τις περνάς από το iTunes!

#1120   co0p

co0p

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:13

Ειχα tethered και μολις εκανα untethered. Ολα καλα. Αλλα τα tweaks μου, αν και φαινονται εγκατεστημενα στο cydia/packages, δεν λειτουργουν στο springboard. Μου λεει οτι δεν λειτουργει το mobile substrate. Τι κανω?

#1121   zv1974

zv1974

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:17

Καλησπέρα.

Τελικά σε ποια έκδοση του redsnow βρισκόμαστε και από που μπορεί κάποιος να την κατεβάσει εάν θέλει να κάνει τώρα upgrade στη 5.0.1;
Το λέω γιατί ο τίτλος του topic μπερδευει, επειδή αναφέρεται στην 0910b1, ενώ εχουν βγει κι αλλες

#1122   co0p

co0p

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:18

Ακυρο. Εστρωσε :)

#1123   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:22

Καλησπέρα.

Τελικά σε ποια έκδοση του redsnow βρισκόμαστε και από που μπορεί κάποιος να την κατεβάσει εάν θέλει να κάνει τώρα upgrade στη 5.0.1;
Το λέω γιατί ο τίτλος του topic μπερδευει, επειδή αναφέρεται στην 0910b1, ενώ εχουν βγει κι αλλες

Είμαστε στην b3! Μπορείς να την κατεβάσεις από την αρχική σελίδα της DEV TEAM(υπάρχει λινκ της σελίδας στον οδηγό)!

#1124   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1,545 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:23

ρε παιδιά εγώ έκανα j/b σε iphone 3GS αλλά μου έχει κρασάρει 3 φορές...μια οταν μου ήρθε μνμ και πάτησα άνοιγμα στο bitesms, οταν του έκανα hard reset άνοιξε και είχε κολλήσει και έκανε συνέχεια respring και έμπαινε μόνο του σε safe mode, κια άλλη μια όταν πήγα να ανοίξω το σαφάρι!

#1125   nuclear01

nuclear01

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:23

Πρέπει να κατεβάσεις από Cydia το AppSync για να μπορείς να τις περνάς από το iTunes!

Thanks!
όλα καλά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;