Καλημέρα και Καλή Χρονιά.
Χθες αποφάσισα να κάνω και γω το βήμα στο 5.0.1 untethered αλλά έχει μουλαρώσει το itunes...Από error 21 με πάει σε error 1394 και μετά στο κλασσικό 1600...Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε 4.3.3 jb,έχω σώσει apps,contacts κτλπ.Κάνω αναβάθμιση να βάλω το τελευταίο itunes...Μήπως χρειάζεται να μπω σε Pwned DFU?Η μήπως να χρησιμοποιήσω το iReb4?Ηεπόμενη δοκιμή που θα κάνω θα είναι το μεσημέρι λόγω του ότι πρέπει να έχω το τηλέφωνο συνέχεια ανοιχτό λόγω δουλειάς
1. Το iPhone είναι Ελληνικό;
2. Τα host τα έχεις ελέγξει σίγουρα;
Για κάνε ένα τεστάκι, άνοιξε ένα browser από το PC σου και γράψε gs.apple.com και πες μου τι βγάζει!
Και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον aekdimitris, (error 21 κ μετα error 1600), μονο που εχω macbook pro(snow leopard) (iphone 4 ελληνικο jb σε 4.3.3).
Οταν κανω το τεστακι απο το macbook με firefox μου βγαζει το Home - Cydia (την αρχικη σελιδα του cydia). Αρα κατι παιζει με τα hosts.
Πως αντιμετωπιζεται σε macosx?
υ.γ. διαβαζω για τα usb, οτι πρεπει να αλλαξουμε usb θυρα. Ποτε ακριβως? Σε πια φαση της διαδικασιας
υ.γ.2 Θα ειναι βλακεια να κανω update στην 5.0.1 απο την jb 4.3.3 και μετα να κανω restore και setup as new?
Τελευταία επεξεργασία από: Akarag, 03/01/2012 - 14:27