To 'Zephyr' φέρνει τα gestures στο iPhone [Cydia]
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:16
Ad
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:23
Τα διαβασα ολα και λεω πραγματικα αντιγραφη των δικων μου ειναι, αλλα οταν διαβασα και για το weekillbackground το οποιο οι περισσοτεροι ειτε δεν ξερουν η αγνοουν λεω κατι υποπτο συμβαινει εδω..Tο αστείο είναι ότι προτείνουμε τα ίδια πράγματα με την ίδια σειρά...πραγματικά, ούτε αντιγραφή...
Τελοσπαντων για το toggle που λες του remove background τι ιδεα εχεις; Λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι συμβατο αλλα εμενα με στελνει σε safe mode.. Το εχεις δοκιμασει;
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:25
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:28
Τι να σου πω.. Πολλα παιδια εδω στο φορουμ λενε οτι ειναι συμβατο και λειτουργει κανονικα..Ναι φίλε μου, με στέλνει safe mode συνέχεια.... οπότε κατέληξα προς το παρών σε weekillbackground.... περιμένουμε κάποια αναβάθμιση λογικά....
Φοβαμαι μηπως επηρεαζει κατι εμας που εχουμε βαλει το killbackground..
Οπως και να χει αυριο θα κανω καθαρο restore οποτε το δοκιμαζω και βλεπουμε.. Ελπιζω να ειναι οντως ετσι και να λειτουργει..
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:33
Δεν μπορώ μέσω activator να εμφανίζω το multitasking με swipe up?
Παρόλο που δεν μου έδωσε κανένας σημασία
Τελικά γίνεται και είναι και πολύ βολικό!
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:34
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:35
Επίσης το remove background toggle ήταν το πρώτο πράγμα που εγκατέστησα μετά το sbsettings και είχα πρόβλημα από την αρχή (safe modes σε κάθε χρήση του), συνεπώς δε παίζει ασυμβατότητα με κάτι άλλο....
Ενημέρωσε παντός μετά το restore που θα κάνεις.....Αν και είμαστε offtopic, να ρωτήσω για ποιο λόγο θα κάνεις restore?
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:38
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:45
Κοίτα, το remove background toggle το έβαλα πριν βάλω το weekillbackground...δε δούλευε και το έβγαλα και μετά έβαλα το weekillbackground... δεν είχα και τα δύο ταυτόχρονα ώστε να πεις ότι μπορεί να επηρεάζεται....
Επίσης το remove background toggle ήταν το πρώτο πράγμα που εγκατέστησα μετά το sbsettings και είχα πρόβλημα από την αρχή (safe modes σε κάθε χρήση του), συνεπώς δε παίζει ασυμβατότητα με κάτι άλλο....
Ενημέρωσε παντός μετά το restore που θα κάνεις.....Αν και είμαστε offtopic, να ρωτήσω για ποιο λόγο θα κάνεις restore?
Το background toggle με στέλνει και εμένα σε safe mode.
Μάλιστα το εγκατέστησα μετά απο restore και ήταν το πρώτο που εγκατέστησα σε sbsettings.
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:46
Spire για τι αλλο!!Κοίτα, το remove background toggle το έβαλα πριν βάλω το weekillbackground...δε δούλευε και το έβγαλα και μετά έβαλα το weekillbackground... δεν είχα και τα δύο ταυτόχρονα ώστε να πεις ότι μπορεί να επηρεάζεται....
Κρασαρουν πολλες εφαρμογες..
Βεβαια το ειχα στο μυαλο μου να κανω ετσι κ αλλιως γιατι εχουν μαζευτει πολλα σκουπιδια εκει μεσα και να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα..
To toggle του removeBG για το sbsettings δεν ξερω ποτε το ειχες πρωτοβαλει, αλλα νομιζω καπου προσφατα σχετικα αναβαθμιστηκε υποτιθεται για iOS5 (το γραφει κιολας στην τελευταια εκδοση).. Αλλα επισης δεν μου λειτουργει και για αυτο πιστευω μηπως το επηρεαζει κατι αλλο.. Ειχα στειλει και mail στον developer μηπως ξερει κατι παραπανω αλλα ουτε καν απαντησε..
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:53
Να σου πω την αλήθεια πάντως, με βόλεψε το weekillbackground, οπότε δε με πολυκαίει το θέμα remove background toggle... Θα το ξανακοιτάξω στο μέλλον....
Δημοσίευση 29/12/2011 - 21:08
Δημοσίευση 29/12/2011 - 21:12
Δημοσίευση 29/12/2011 - 21:16
Iphone 4 5.0.1 untetherrd
Δημοσίευση 29/12/2011 - 21:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες