Το ίδιο πρόβλημα έχω & εγώΣου είπα να γράψεις ότι λύθηκε πριν ξαναπαρουσιαστεί διότι δεν μπόρεσα να το αναπαράγω στην νέα έκδοση. Ο τρόπος που το γράφεις αφήνει λάθος εντυπώσεις.
Eortes και EortesLite (ελληνικές) διαθέσιμες στο AppStore
Δημοσίευση 24/04/2012 - 22:55
Ad
Δημοσίευση 24/04/2012 - 23:20
Δημοσίευση 24/04/2012 - 23:40
Σου είπα να γράψεις ότι λύθηκε πριν ξαναπαρουσιαστεί διότι δεν μπόρεσα να το αναπαράγω στην νέα έκδοση. Ο τρόπος που το γράφεις αφήνει λάθος εντυπώσεις.
Μου παρουσιαζεται συνεχεια.. Ειδες το γραφει κι αλλος απο πανω.. Δεν ειμαι λαθος.. Εχει πολλα προβληματα .. Δεν λεω καλη εφαρμογη και χρησιμη αλλα να παραδεχεσαι τα λαθη της εφαρμογης σου.. Δεν ειμαστε τρελοι εμεις μου τα λεμε. Εχει ενα προβλημα με το fb. Δεν σε κατηγορω .. Ανθρωπινο ειναι. Αλλα δεν χρειαζεται να μου στελνεις pm να γραψω οτι λυθηκε το προβλημα απο τη στιγμη που ΔΕΝ λυθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 24/04/2012 - 23:40
Δημοσίευση 25/04/2012 - 01:00
Δεν σου ζήτησα μετά το τελευταίο σου μήνυμα να γράψεις ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται.
Γιατί αυτό αφήνεις να εννοηθεί.
Δεν χρειαζόταν να ξαναγράψεις κάτι εδώ αφήνοντας υπονοούμενα.
Επιπλέον στην τελευταία σου απάντηση πιο πάνω το τραβάς ακόμα περισσότερο: "Εχει πολλα προβληματα" όπως γράφεις χωρίς να αναφέρεις ποια είναι αυτά. "Δεν ειμαστε τρελοι εμεις μου τα λεμε" λες και αποκάλεσα τρελό όποιον μου ανέφερε ένα πρόβλημα.
Εάν αυτά δεν είναι κακόβουλα σχόλια τότε δεν ξέρεις να εκφράζεσαι.
Το πρόγραμμα όπως γνωρίζεις το συντηρώ και δεν το έχω αφήσει στην τύχη του.
Όταν θα εντοπίσω την πηγή του προβλήματος θα το λύσω.
Ελπίζω να λήξει εδώ η αντιπαράθεση.
Δημοσίευση 25/04/2012 - 07:08
Γενικότερα μιλώντας πάντως, η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Την έχω βάλει από την αρχή που είχε βγει, και στη διάρκεια του χρόνου παρακαλουθώ τον developer να ενσωματώνει σταδιακά όλα τα features που του ζητούσαν οι χρήστες (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου). Του αξίζει λοιπόν ένα μπράβο από μέρους μου για την όλη προσπάθεια.
Δημοσίευση 25/04/2012 - 08:40
Το πρόβλημα με το Facebook που αναφέρει ο Alex0007 μου παρουσιάστηκε και εμένα. Τελικά το έλυσα κάνοντας log out στο FB από τις ρυθμίσεις, και μετά ξανά log in. Τώρα οι δημοσιεύσεις στο FB παίζουν κανονικά.
Γενικότερα μιλώντας πάντως, η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Την έχω βάλει από την αρχή που είχε βγει, και στη διάρκεια του χρόνου παρακαλουθώ τον developer να ενσωματώνει σταδιακά όλα τα features που του ζητούσαν οι χρήστες (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου). Του αξίζει λοιπόν ένα μπράβο από μέρους μου για την όλη προσπάθεια.
Πραγματι ςτσι που λες λυνεται, αλλα προσωρινα μονο.. Μετα απο 10-15 μερες ξαναπαρουσιαζεται και θα πρεπει ξανα να κανεις log out και log in
Μετά το τελευταίο προσωπικό σου μήνυμα στο οποίο αναφέρεις ξανά ότι το πρόβλημα υπάρχει, δεν σου απάντησα καθόλου αναγνωρίζοντας το πρόβλημα χωρίς να μπορώ να το αναπαράγω.
Δεν σου ζήτησα μετά το τελευταίο σου μήνυμα να γράψεις ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται.
Γιατί αυτό αφήνεις να εννοηθεί.
Δεν χρειαζόταν να ξαναγράψεις κάτι εδώ αφήνοντας υπονοούμενα.
Επιπλέον στην τελευταία σου απάντηση πιο πάνω το τραβάς ακόμα περισσότερο: "Εχει πολλα προβληματα" όπως γράφεις χωρίς να αναφέρεις ποια είναι αυτά. "Δεν ειμαστε τρελοι εμεις μου τα λεμε" λες και αποκάλεσα τρελό όποιον μου ανέφερε ένα πρόβλημα.
Εάν αυτά δεν είναι κακόβουλα σχόλια τότε δεν ξέρεις να εκφράζεσαι.
Το πρόγραμμα όπως γνωρίζεις το συντηρώ και δεν το έχω αφήσει στην τύχη του.
Όταν θα εντοπίσω την πηγή του προβλήματος θα το λύσω.
Ελπίζω να λήξει εδώ η αντιπαράθεση.
Παρατηρησα κι αλλο ενα προβλημα οπως σου χα πει και σε pm .. Ενω καποιοι μοορει να εχουν γενεθλια (απο το fb) αλλα δεν τους εμφανιζει η εφαρμογη παντα όλους..
Δημοσίευση 25/04/2012 - 14:19
Γιατί αλλιώς το fb token γίνεται invalidate άν ο χρήστης κάνει logout/login στο FB αν ο χρήστης κάνει logout από το FB από το κινητό.
Επίσης αν ο χρήστης αλλάξει κωδικό στο Facebook, τότε είναι υποχρεωτικό να ξαναζητήσεις permissions στην εφαρμογή ξανά, γιατί το access token αλλάζει...
Δημοσίευση 13/05/2012 - 06:35
Δημοσίευση 13/05/2012 - 07:28
Δημοσίευση 13/05/2012 - 09:47
Δημοσίευση 16/05/2012 - 02:47
Δημοσίευση 16/05/2012 - 02:55
Στην lite έκδοση μπορώ να βάλω να φαίνονται οι γιορτές της κάθε μέρας στο notification center, και αν ναι πως;
Αυτό γίνεται χωρις καμια εφαρμογη... Στειλε μου πμ για περισσοτερα
Δημοσίευση 20/07/2012 - 11:06
18 Ιουλίου δε φέρνει το όνομα Αιμίλιος που γιορτάζει. Δεν έχω δοκιμάσει τι γίνεται με το Αιμιλία, Αιμιλιανός, Αιμιλιανή.
Δημοσίευση 21/07/2012 - 17:31
Δημοσίευση 21/07/2012 - 17:49
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες