Eortes και EortesLite (ελληνικές) διαθέσιμες στο AppStore
Δημοσίευση 21/07/2012 - 18:45
Ad
Δημοσίευση 22/07/2012 - 15:15
Δημοσίευση 23/07/2012 - 21:56
Δεν θέλω να είμαι αυστηρός με την εφαρμογή. Θα ήμουν αν κόστιζε περισσότερο αλλά στα 0.79ευρώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις. (Αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια). Απλώς μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια στο Appstore. Σχεδόν όλοι λένε τα καλύτερα. 700+ βαθμολόγησαν με 4/5 αστέρια. Εμένα μου κρασάρει συνέχεια και στις 2 συσκευές που το δοκίμασα. Δεν αναφέρομαι στις ελλείψεις που έχει αλλά στο ότι μου δίνει την αίσθηση ότι είναι beta έκδοση και μάλιστα προβληματική. Η τελευταία αναβάθμιση δεν διόρθωσε τα προβλήματα για μένα. Θετικό ότι είναι ελληνική προσπάθεια αλλά απορώ με τα σχόλια...
¨οτι είναι προβληματική είναι... Και μένα μου κρασάρει και μάλιστα με iPhone 4S.. Στον developer τα έχουμε γνωστοποιήσει από τα Χριστούγεννα και δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα..
Δημοσίευση 29/08/2012 - 22:40
Καλη εφαρμογή, αλλα πολλά bugs βρε παιδι μου.
Πράγματι έχει πολλά προβλήματα.
Δεν θέλω να είμαι αυστηρός με την εφαρμογή. Θα ήμουν αν κόστιζε περισσότερο αλλά στα 0.79ευρώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις. (Αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια). Απλώς μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια στο Appstore. Σχεδόν όλοι λένε τα καλύτερα. 700+ βαθμολόγησαν με 4/5 αστέρια. Εμένα μου κρασάρει συνέχεια και στις 2 συσκευές που το δοκίμασα. Δεν αναφέρομαι στις ελλείψεις που έχει αλλά στο ότι μου δίνει την αίσθηση ότι είναι beta έκδοση και μάλιστα προβληματική. Η τελευταία αναβάθμιση δεν διόρθωσε τα προβλήματα για μένα. Θετικό ότι είναι ελληνική προσπάθεια αλλά απορώ με τα σχόλια...
Δεν έχω λάβει κάποιο mail με αναφορά για προβλήματα από κανέναν από σας.
Κατά τα άλλα και εδώ, πέρα από αόριστες αναφορές για πολλά προβλήματα και bugs δεν είδα κάτι συγκεκριμένο.
Είναι δεδομένο ότι με αυτό τον τρόπο τυχόν προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν.
Για το λόγο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το mail της υποστήριξης και να αναφέρετε τα τυχόν προβλήματα που έχετε για να δω τι μπορώ να κάνω:
eortesapp@gmail.com
Δημοσίευση 30/08/2012 - 09:26
Δεν έχω λάβει κάποιο mail με αναφορά για προβλήματα από κανέναν από σας.
Κατά τα άλλα και εδώ, πέρα από αόριστες αναφορές για πολλά προβλήματα και bugs δεν είδα κάτι συγκεκριμένο.
Είναι δεδομένο ότι με αυτό τον τρόπο τυχόν προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν.
Για το λόγο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το mail της υποστήριξης και να αναφέρετε τα τυχόν προβλήματα που έχετε για να δω τι μπορώ να κάνω:
eortesapp@gmail.com
Το πρόβλημα με το facebook που σου ανέφερα εδώ δεν το είδες ; Τα προσωπικά μυνήματα που είχαμε πριν καιρό σχετικά με το πρόβλημα δεν τα είδες; Το πρόβλημα με το fb και τις συνδέσεις-αποσυνδέσεις παραμένει. Επίσης πολλές φορές η εφαρμογή κρασάρει και κλείνει (για να μην είμαι υπερβολικός όχι πολλές φορές... αλλά 3 στις 20 φορές σίγουρα) ή για άσχετες γιορτές που εμφανίζει. Αν θες να στα στείλω επίσημα και στο mail υποστήριξης δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάς σοβαρά και το παρόν θέμα στο φορουμ μιας και εσύ το άνοιξες.
Δημοσίευση 30/08/2012 - 11:08
Το πρόβλημα με το facebook που σου ανέφερα εδώ δεν το είδες ; Τα προσωπικά μυνήματα που είχαμε πριν καιρό σχετικά με το πρόβλημα δεν τα είδες; Το πρόβλημα με το fb και τις συνδέσεις-αποσυνδέσεις παραμένει. Επίσης πολλές φορές η εφαρμογή κρασάρει και κλείνει (για να μην είμαι υπερβολικός όχι πολλές φορές... αλλά 3 στις 20 φορές σίγουρα) ή για άσχετες γιορτές που εμφανίζει. Αν θες να στα στείλω επίσημα και στο mail υποστήριξης δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάς σοβαρά και το παρόν θέμα στο φορουμ μιας και εσύ το άνοιξες.
Στο προηγούμενο post δεν αναφέρθηκα σε σένα. Συνεχίζεις να προκαλείς...
Δημοσίευση 30/08/2012 - 11:15
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 30/08/2012 - 11:23
Δημοσίευση 30/08/2012 - 11:30
Δημοσίευση 30/08/2012 - 11:47
Δημοσίευση 30/08/2012 - 12:11
Δημοσίευση 30/08/2012 - 14:00
Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάτι άλλο αλλά μάλλον θέλει επίλυση.Μέσα στα σχετικά Report που έχεις λάβει δες και αυτό :
IMG_0008.PNG 197,48KB 6 λήψεις
Δημοσίευση 30/08/2012 - 14:07
Δημοσίευση 30/08/2012 - 14:31
Νίκο με αφορμή την όλη συζήτηση μόλις εντόπισα και εγώ ένα " πρόβλημα".'Έχω μία φίλη που ονομάζεται Αριστέα.Στις εορτές που επρόκειτο να έρθουν σύντομα μέσα από το Tab "επαφές" μου εμφανίζει ότι γιορτάζει 3 φορές μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο.
Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάτι άλλο αλλά μάλλον θέλει επίλυση.Μέσα στα σχετικά Report που έχεις λάβει δες και αυτό :IMG_0008.PNG 197,48KB 6 λήψεις
Αυτο ακριβς εννοούσα λαθος εορτες σε λαθος μερες. Το κρατησα 6-7 μηνες και καθε ονομα μου το βγαζε οτι γιορταζει πολλες φορες... Και αναγκαζομουν να κοιταξω καθε φορα που γιορταζε καποιος φιλος μου ένα κανονικο επρτολογιο.
Δημοσίευση 30/08/2012 - 14:38
Δημοσίευση 30/08/2012 - 14:58
Το geolos ( έτσι λέγεται? Δεν θυμάμαι...) Κάνει λάθος καμία γιορτή? Δεν το έχω κατεβάσει και δεν ξέρω...Αυτό με ενδιαφέρει ποιο πολύ. Εγώ έχω το eortes και όντως κάνει λάθη.. ελπίζω να λυθεί.
Λάθη πάνω σε εορτές (που είναι και ο βασικότερος λόγος για ένα εορτολόγιο) δεν έχω προσέξει.. Αν και το έχω λίγο καιρό... Εγώ έχω πει πως μου αρέσει περισσότερο. Το μόνο αρνητικό είναι ένα πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με τη σύνδεση με facebook που εμφανίζει ένα σφάλμα.. Το ανέφερα στον developer και είπε ότι το διορθώνει. Οπότε μένει να δούμε.. Περισσότερα θα δεις εδώ http://www.iphonehel...age__hl__geolos
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες